21. maj 2012.14 god. comment_50939 [quote name='Ercov' timestamp='1337502753' post='50211'] Legenda kao igrac,legenda kao trener.Donosi nam tofeje kako god okrenes.Psovao sam ga sinoc sto ne menja Kalua Toresom ranije i sto ubaci Maludu,ali on sa svojom taktikom uze LS!LIGU SAMPIONA!!!! [/quote] i mene je to ljutilo, Torres je MORAO uć prije Kaloua a Bertranda je trebao Danny zamjenit... kako god nadam se da će i Danny i Torke ostat u klubu , ali i ako RDM ostane da neće onom MIlanovom logikom, kad su osvojili ligu prvaka kao autsajderi pa nisu htjeli mjenjat ekipu a MORALO se, nadam se da ove prilike ne znaÄe ostanak Kaloua i Maloud, legenda je zaslužila priliku i iduće sezone i nadam se da će je dobit Ova zvijezdica mi je malo nejasna, ćemu to ?? nitko u PL nema zvijezdicu iznad grba osim Citiya koji ih je tu izgleda bez veze nastavljao 3 komada jer su mršavi sa trofejima pa se nemože reć da imaju odreÄ‘en br. trofeja koji potkrepljuju te 3 zvijezdice. A opet s druge strane ljepo je vidjet da smo po nećem posebni, makar bi ta zvijezdica imala težinu da sm je zaradili a ne da je može stavit bilo tko kad mu se sprdne, reci Fulham sutra odluÄi stavit zvjezdice... to mi je be veze , što zvijezdica nema težinu. Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51292 [url="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4328537/Chelseas-secret-video-ahead-of-Champions-League-final-win.html"]http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4328537/Chelseas-secret-video-ahead-of-Champions-League-final-win.html[/url] Sta reci,covjek misli ns sve............ Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51383 kad se penjao po onim stepenicama,kad je došao do Romana,rekao mu je:I won it Sad u slj sezoni imamo dosta trofeja za osvojit:Uefa SC,engleski SC,FA Cup,Carling Cup,Svjetsko za klubove,Ligu i LŠ/LP Prijavi
22. maj 2012.14 god. comment_51401 [quote name='Kalouda' timestamp='1337670354' post='51343'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=UNfkgAGIZ1M[/media] [/quote] Greska u naslovu videa, rekao je: " I won it " Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_51943 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2149123/Roberto-Di-Matteo-prepared-quit-Chelsea.html?ITO=1490 i jos par slicnih izvora objavljuju da ce Di Matteo napustiti Chelsea, ako mu uprava ne ponudi visegodisnji ugovor.... Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_51961 [quote]http://www.dailymail...a.html?ITO=1490 i jos par slicnih izvora objavljuju da ce Di Matteo napustiti Chelsea, ako mu uprava ne ponudi visegodisnji ugovor....[/quote] Nadam se da to nije istina, Di Matteo mora ostati,ne smije se nakon ovakvog uspjeha klubu ponovno promijeniti trener. Sve bi palo u vodu. Motivacija, entuzijazam, DI MATTEO MORA OSTATI! Pa nije on imao vremena nametati nekakvu lijepu igru kad je došao prije par mjeseci. DoÄekale su ga same teške utakmice, Äetvrtfinala,polufinala,derbiji, pa imao je možda 3-4 lagane utakmice( Leicester,Wigan,Blackburn, QPR...) a sve ostalo... Treba mu dati vremena! Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_51965 Cijela ova prica oko Robbieja i novog ugovora ce se zavrsiti neslavno. Nazalost. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_51968 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1337855076' post='51965'] Cijela ova prica oko Robbieja i novog ugovora ce se zavrsiti neslavno. Nazalost. [/quote] Drugacije i ne moze,kad ga uprava vidi kao kratkorocno resenje i nudi mu ugovor na godinu dok ne bude slobodan neki "poznatiji" trener,a on zeli saradnju na duzi period. Ako je mogao AVB da dobije dugogodisnji ugovor zog svojih uspeha sa Portom,onda bi i RDM [b]MORAO [/b]da dobije bar isti takav zbog svog uspeha sa Chelsea-jem. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_51980 više nisam pameta, neznam što da mislim o svemu ovome, Äovjek napravi povijesni uspjeh i onda se još preispituje dali vrijedi. Imam neki osjećaj da će se ovo neslavno završit kao što 12 kaže, ali opet nevidim tko bi mogao doć, povezuje nas se samo sa Pepom a on nas je jasno i glasno otpilio, sad d jedan nestrpljivi gazda koji otkaze dijeli akom i kapom nakom mjesec dana neuspjeha, da Äeka jednog Pepa i baci u vodu godinu dna tj- sezonu zvuÄi mi nevjerojatno. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52014 A ljudi moji ovo će bit stvarno komedija ako sada ode RDM. Izvuce nas iz govana, osvoji dva trofeja u sezoni u kojoj smo se grcevito borili cijelo vrijeme, a sad ispada da i uprava to smatra nicim drugim nego - pukom srecom. Pa ne mogu ovo vise trpit ako se stvarno obistine ove glasine, RDM mora ostati, jednostavno mora, dobro rece Ercov, ako je AVB zbog onog sto je uradio s Portom dobio ugovor, onda i RDM mora dobit isto to. Svi igraci su izjavili da stoje iza njega a valjda je to ono sto je bitno! Igraci igraju i trce terenom, a ne glavesine iz uprave kojima se on, eto, ne sviđa. Sramota. Ne treba nam zvucno ime koje ce doc i pokupit 10-15 milijuna eura i svejedno kao i mnogi prije njega past na ispitu koji se stavlja pred njega. Covjek zivi za ovaj klub, voli ga svim srcem, napravio je strasan rezultat, poznaje momcad i zasluzio je bar malo povjerenja od strane uprave. Ne znam brate vise sto rec. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52030 Smijesno oko cega mi diskutujemo, umjesto da fino stavimo katanac kao na temu "4. mjesto", mi ovdje strepimo da li ce covjek koji je uzeo najprestizniji trofej u fudbalu, od propale sezone nacinio Dobule sezonu, dobiti bar jednu jebenu godinu. Nemam komentar. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52038 Jednostavno ovaj Äovjek ne zasluzuje ovo što Abramovich govori. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52046 Ma ko šta govori?? SaÄekajte da oficialno bude dal je il nije ostao trener u Chelsea... Ako jest, super, ako ne ja ću prvi poÄet galamit, iako od toga nemam ništa... Ali još ništa nije gotovo, Gourlay je rekao da će sjest, dobro razmislit, fino porazgovarat i odluÄit. Šta odmah pljujete jbt... Uvijek isto... Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52050 [quote name='how yes no' timestamp='1337869734' post='52046'] Ma ko šta govori?? SaÄekajte da oficialno bude dal je il nije ostao trener u Chelsea... Ako jest, super, ako ne ja ću prvi poÄet galamit, iako od toga nemam ništa... Ali još ništa nije gotovo, [b]Gourlay je rekao da će sjest, dobro razmislit, fino porazgovarat i odluÄit.[/b] Šta odmah pljujete jbt... Uvijek isto... [/quote] Problem je ovo boldano. Ne kazem, mozda ce i dobit ugovor, al smatram da je sramota samo i vodit neke pregovore oko toga oce li ostat ili ic, covjek je napravio najveci uspjeh u povijesti kluba i ako to nije dovoljno da mu se expresno dadne novi ugovor - onda ne znam sta jest. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52070 [img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554679_435095599843069_245574535461844_1634406_1218010758_n.jpg[/img] Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52071 Jbg... Po meni je to dobro, da se sve sagleda, dobro, dobro razmisli i onda odluÄi... Ne brini ti, znaju oni šta rade.. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52082 jbte AbramoviÄ i uprava, ako dadu otkaz treneru koji im je donio "zlato" :/ Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52102 Taj jednogodisnji ugovor koji ce mu ponuditi je jedna velika nepravda. Ja to tumacim kao neku sadaku - sirotinju koju mu nude da bi u upravi ocistili svoj obraz. JEDNOGODISNJI UGOVOR = ZAHVALNICA ZA OSVOJENE TROFEJE A NA KRAJU SEZONE MARS IZ KLUBA Ako RDM ne prihvat ugovor treba imati razumjevanja, jer on nije nicija igracka da se s njim moze manipulisati kako god ko hoce. Nije bitno da li je imao malo vise srece ili ne, Ligu Sampiona je osvojio sa najgorim Cezijevim timom u Romanovoj eri. JEDNOGODISNJI UGOVOR = Nepostivanje RDMovog rada i onoga sto je osvojio, nepostivanje igraca a i navijaca. Mi ne znamo da li je RDM strucnjak ili nije ali sigurno nije mogao igrati ni bolje ni ljepse sa timom koji je preuzeo.. Niti bi iko mogao. Ne mozes napraviti veci pritisak na trenera od jednogodisnjeg ugovora. Kao da te testiraju da li si dovoljno sposoban. Sjecate se kada su Avramu Grantu nakon sto je doveo Chelsea do finala LP ponudili mjesto sportskog direktora a on je to odbio.. Odbio je tu sicu i nepravdu. Slican scenario mozemo i sada gledati. RDM za osvojenu Ligu Prvaka zasluzuje ako nista trogodisnji ugovor, bez obzira da li je to osvojio na srecu ili ne kako mnogi govore ali jedno je sigurno, pobjedio je sve kvalitetnije protivnike, taktikom. I svojom taktikom koju nije smio mijenjati je i dosao do finala, i tom istom je i osvojio trofej. Za osvojenu ligu prvaka je iskljucivo bila zasluzna ta njegova taktika i naravno sreca koja je svakome potrebna... Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52108 Ne vjerujem da bi Robbie to napravio jer voli ovaj klub više od nego što voli samog sebe. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52128 Vjerujem da on voli Chelsea, ali sta je o psihickom stanju? Kako bi se on osjecao kada bi mu ponudili taj jednogodisnji ugovor, koji bi znatno bio manji od njegovih prethodnika a svi mi znamo da je on najzasluzniji za Ligu Prvaka... Samo kazem da zasluzuje najmanje trogodisnji ugovor a ne tu siću i sadaku od jednogodisnjeg ugovora... Osvojis ligu prvaka prvi put u historiji kluba i onda ti ponude jednogodisnji ugovor. Gdje je tu logika? Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52132 Siguran sam da ce RDM ostati u klubu. Ovo je samo igra uprave da jasno pokazu da niko nije nezamjenjiv pa tako i on, da je rezultat najbitniji, jer je rukovodstvo nezadovoljno sa 6im mjestom u ligi. Vjerovatno zele i da se kutarisu nekih igraca prije nego postave Robija za menagera jer ne zele da ima uticaja o sudbini nekih igraca! Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52148 Adise pretjerujeÅ¡. TrebaÅ¡ znati da viÅ¡egodiÅ¡nji ugovori, normalno viÅ¡e i koÅ¡taju. Å ta ako naÅ¡ ljubimac Robbie ne bude ni blizu, kao u ova 2-3 mjeseca?? Å ta ako rezultati budu katastrofalni?? Jel treba opet Roman davati po 20 milki nakon raskida ugovora?? Eto i FFP sad, treba na sve mislit... Lahko je nama navijaÄima, na forumu bubat svaÅ¡ta.. Ovako je super, jednogodiÅ¡nnji ugovor, dobit ćeÅ¡ i jaÄu ekipu, osvježenu... Pokaži se, ako bude dobro, nije problem produžit, ako ne, onda lakÅ¡e je pri raskidu ugovora. I joÅ¡ neÅ¡to, Robbie eto jeste osvojio LP, FA cup, ali ipak je on joÅ¡ nedokazan trener.. To moramo priznati.. Prijavi
24. maj 2012.14 god. comment_52158 [quote name='how yes no' timestamp='1337891675' post='52148']Robbie eto jeste osvojio LP, FA cup, ali ipak je on još nedokazan trener.. To moramo priznati..[/quote]Toga se ja najvise bojim kako ce se snaci on sad da li ce dovesti potrebna pojacanja... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.