Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Adis988' timestamp='1332486645' post='37381']
Najlakse je sada kriviti trenera i igrace, zasto je igrao Lampard zasto nije neko drugi, zasto je igrao Meireles zasto nije neko drugi, zasto nije igrao Sturridge. RDM je ubacio one igrace koji se se pokazali u zadnjih 4 utakmice, a Sturrdgea tu nigdje nema, on definitivno nije onaj prije povrede...

Jednostavno, City je bolji, Nasri je odigrao bez greske i vidjelo se koliko je taj decko nedostajao njima u Evropskoj ligi... Nasa najveca sansa je bio Mancini i njegove lude ideje ali na njegovu srecu, par igraca su odigrali bezprijekorno...

Treba se okrenuti Pijetlovima i pokusati nesto uraditi protiv njih. Iako i oni imaju zavidnu momcad treba se namuciti i potruditi da izvucemo dobar rezultat....
[/quote]

pa zato tu i jesmo na kraju krajeva...da komentiramo dobre i loše stvari...

neke loše stvari smo napomenuli, ali ljudski je griješiti i RDM ima punu podršku
mislim da mu nitko ne zamjera moguće greške protiv Citya jer je prethode 4 tekme odradio besprijekorno
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

polazem velike nade u njega.izgleda kao dobar trener.
dosad se dobar pokazao.ako budemo 4. mjesto i osvojimo
FA cup.ne bi bilo lose da ostane na funkciji trenera.
Sta su ti stavili u pice da mi je znati... :unsure:
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332873738' post='38279']
mislim da ćemo nakon ove tekme ili psovati majku RDM-u ili ga dići u nebesa :)
[/quote]

Dizat u nebesa ako dobe, ako ne dobe, ništa.
Čovjek je imao odličnu tekmu protiv Napolia i u protivnom nebi bilu tu vjerojatno, tako da nije fer zbog jedne te tekme(Prem ne gledamo sad :D ) pljuvat odma po njemu.
[quote name='stifmeister' timestamp='1332876695' post='38282'] Dizat u nebesa ako dobe, ako ne dobe, ništa. Čovjek je imao odličnu tekmu protiv Napolia i u protivnom nebi bilu tu vjerojatno, tako da nije fer zbog jedne te tekme(Prem ne gledamo sad :D ) pljuvat odma po njemu.[/quote]

ma to onako čisto kad neko sjebe nešto ono: "ma jeb** ti majku..." :P
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332881063' post='38297']

ma to onako čisto kad neko sjebe nešto ono: "ma jeb** ti majku..." :P
[/quote]

Ipak ništa od toga za sada :P
Povlacim onaj komentar od malocas. Kad Ferreira odigra maestralno u defanzivi a covjek nije pola godine vidio trave, sta reci... Samo ti Robbie radi kao i dosad. :)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332881710' post='38306']
Povlacim onaj komentar od malocas. Kad Ferreira odigra maestralno u defanzivi a covjek nije pola godine vidio trave, sta reci... Samo ti Robbie radi kao i dosad. :)
[/quote]
haha kad smo navikli na onu igru Bosingwe i ja bi vam bio dobar sam da on ne igra :P naravno ne umanjuje vrijednost igre koju je Fereirra pokazao svaka mu čast, kapa dole majstore :)
@Wis nažalost, tko zna šta bi bilo da protiv Citiya Essien nije onako zajebo, čovjek bi bio opjevan, al šta je tu je mi koji pratimo Chelsea konstanto a ne samo derbije znamo kako radi dobar posao za sad, puno rotira ima muda voli kombinirat i ide mu dosta dobro. Kao što rekoh volio bi ga gledat i naredne sezone kad nebude morao jest govna u koja je doveden nego da krene od početka i da si dovede igrače po svom guštu :)
Ako ce ga neko zamijeniti neka to bude Mourinho ili Capello.. U protivnom, neka ostane... Ne treba bacati pare na Guardilu nego treba dovesti dobre igrace... A mislim da RDM moze jos vise ponuditi...
Šokiraš me ti, ali pozitivno, sve je s tobom cool, sve je s tobom fino!! :D

Treba imat muda izvest onu postavu na teren, on je pokazao da ih ima i nakon sinošnje utakmice sam još više za njegov ostanak, morat ćemo kakvo pismo Romanu poslat da ga uvjerimo
[url="http://www.footballtransfertavern.com/2012/03/premiership/3-reasons-why-di-matteo-should-get-the-chelsea-job?"]http://www.footballt...he-chelsea-job?[/url] 3 razloga za ostanak RDM-a na klupi Chelseaja.. zanimljivo..definitivno za njegov ostanak!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.