Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Evo i ovdje replika iz match teme:

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]'Ma nije Robbie nikakav trenerski genije, jednostavno igrači su puno opušteniji, nekako lakše igraju. Psihološki efekt uglavnom. Slično kao i kad je otišao Scolari, a došao Hiddink. [/font][/color] :)[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Vidjećemo kako to fercera do kraja sezone, valjda ćemo i u prvenstvu proigrati ovako.'[/font][/color]
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Caeruleus' timestamp='1332102392' post='36460']
Do sada ima 100% učinak i ovo je bajka koja traje. Ali u srijedu igramo protiv Cityja i nemojte se iznenaditi ako i izgubimo. To se može desiti. City ima kvalitetniji kadar igrača i mislim da će jedan moment presuditi utakmice. Samo je pitanje u čiju korist. I ako izgubimo i dalje naravno bezrezervna podrška Di Matteu!

[b]Di Matteo - čovjek koji je Maloudi povratio formu, natjerao Torresa da zabije gol x 2, vratio zajedništvo i nadu u ekipu itd itd...[/b]
[/quote]
Hoces reci vratio osmijeh na nasa lica ? :D
Ucinio nas ponosnim sto smo navijaci Chelsea ? :D
Upravo to, uprava mora vjerovat u njega bez obzira na rezultat u sljedećoj utakmici, na papiru su puno jači i naravno moguć je poraz, al se nadam, i štoviše, vjerujem da, ako budemo igrali kao dosad i dizali se u formi, možemo izvuć pozitivan rezultat
Mozemo dobiti City na njihovom terenu!
Oni lagano ali sigurno padaju u krizu jer imali su "visoke planove" u svim natjecanjima a ispali su iz LP pa FA kupa, pa su i prokockali prednost koju su imali u prvenstvu, pa evo i iz Europa L su ispali!
Nada za titulu im je jos jedino u prvenstvu ostala, a bice to teska borba sa Unitedom! Povratak Teveza ce takodjer dovesti neke nove tenzije izmedju igraca i Mancinija!
A kod nas skroz druga situacija, tek nas krenulo (napokon) 1/4 finale LP, 1/2 FA kupa, igraci su puni samopouzdanja iz zadnjih 4 utakmice 4 pobjede i zato vjerujem da cemo im nanijeti prvi poraz na novokomponovanom Etihad Stadium-u
^_^ :D
Ako je mogao AVB dobit City, zasto to ne bi ucinio i RDM? Jos smo sad u dosta boljoj formi nego u decembru, a i City vise nije prvi.
bilo bi ga zanimljivo vidjeti i iduće sezone na klupi, osobno sam da ostane i da se ne traže neka druga riješenja. Mislim da će o svemu ovisit plasman na kraju prvenstva, moglo bi ga spasitit ako uÄ‘e u top4
Jedina greska protiv City mu je bila sredina, nije smio izadji sa Mikel & Meireles, nadam se da takve greske nece ponoviti u buducnost, ocito je da su smesni oni 2ca i kao i celoj sezoni nisu pokazali nista sa kojem su zasluzili mesto u Chelsea, tu smo od pocetka izgubili bitki i zato su nas City sjebali tako lepo.
Mikel je igrao fenomenalno, o cemu ti? Aj Meireles nije bio savrsen, a ni on nije bio toliko los kao sto mnogi misle. Jednostavno je tu kriv sto je igrao Lampard, Ramires i Mata u napadu iza Torresa. Da su bili Kalou, Sturridge i Mata iza njega, verovatno bi imali mnogo vise u napadu, ali bi nas lakse karali u odbrani.

Bolji su od nas ljudi... nema tu puno filozofije.
Robbie sinoc si napravio gresku, ali i ti si covjek. Nadam se da ces iz ove greske nauciti nesto. ;) Sada ih nafiluj pred tekmu sa kokoskama, kako znas i umijes.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332430720' post='37257']
Robbie sinoc si napravio gresku, ali i ti si covjek. Nadam se da ces iz ove greske nauciti nesto. ;) Sada ih nafiluj pred tekmu sa kokoskama, kako znas i umijes.
[/quote]
Ne slažem se, mislim da nije napravio nikakvu grešku sinoć. Sve su izmjene bile logične, a isto tako i postavka na početku tekme.
[quote name='Wisey' timestamp='1332430831' post='37259'] Ne slažem se, mislim da nije napravio nikakvu grešku sinoć. Sve su izmjene bile logične, a isto tako i postavka na početku tekme.[/quote]

Mata na krilu pa ti vidi sad... I morali smo vise napadati, prosto smo morali.
Previše bi ofanzivno bilo ubaciti ga u sredinu. To bi značilo još jedan veoma ofanzivan igrač, a sa Raulom se dobilo puno više na defanzivnim zadacima. Bolje i od Essiena sinoć.
Ali mi nismo imali vezni sinoc. Ovako je Mata bio potpuno iskljucen iz igre, i imali smo skoro igraca manje na terenu, pogotovo kada se organizovao napad.
Ali nije problem bio braniti se, vec je problem bio sto se nismo mogli povezati na sredini kada se kreira napad, a Mata je ko stvoren za tako nesto. A ovako je na krilu bio pojeden od strane Richardsa i odmah smo ostali bez kreativnosti na sredini.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1332431373' post='37273']Ali nije problem bio braniti se, vec je problem bio sto se nismo mogli povezati na sredini kada se kreira napad, a Mata je ko stvoren za tako nesto. A ovako je na krilu bio pojeden od strane Richardsa i odmah smo ostali bez kreativnosti na sredini.[/quote]

x...nama nije bio problem braniti se nego organizirati napade...a Mata je na krilu u ofanzivi duplo lošiji nego u sredini
po mom mišljenju RDM je pogriješio što je Mata igrao na krilu što je Lampard igrao od početka a ne kao joer s klupe i što je Meireles uopće igrao, al svejedno mi nismo došli na Etihad slomit citiy sa 5 komada, došli smo se ranit i to smo dobro radili, ćak smo i zabili iz prekida, što me jako podsjetilo na najbolje dane kad je to bio onaj moćni Chelsea sa prekidima i koontrama, i kad smo igrali loše pobjeÄ‘ivali e to je bilo to srce mi se ispunilo, al jebiga nije on kriv što je Essien lamaptao rukama ko da se utapa, da tog penala nije bilo mislim da bi se čak uspijeli i obranit, a i puko bi Citiy da ga nije ugurao u iduće 3 minute, ovako su ga dali i dobili krila a i bilo je vremena za uvlit još jednog :S ne pokazuje se rdm kao loš dapače sve što je do sad napravio je prolazilo, samo tako naprijed legendo !!! :)
Izgubili smo utakmicu, al nije RDM bio kljucni krivac za to.. Mozda je Matu mogao staviti u sredinu, al bi bilo prerizicno.. A nije RDM mlatarao rukama nego Essien i zbog toga je bio penal, nakon kojega smo pali i vidjelo se da cemo primiti jos jedan.. Ali ne treba sada traziti krivca, ni meÄ‘u igracima ni stručnom stožeru, kriva je cijela momčad ( i gle cuda: zato što smo objektivno lošija momčad :rolleyes: ) i iz ovoga treba izvuci pouke i okrenuti se novoj utakmici, u kakvoj smo mi i oni situaciji, dobro smo i igrali.. Jedva cekam Tottenham da vidim kako ce to Roberto posloziti ;)
Najlakse je sada kriviti trenera i igrace, zasto je igrao Lampard zasto nije neko drugi, zasto je igrao Meireles zasto nije neko drugi, zasto nije igrao Sturridge. RDM je ubacio one igrace koji se se pokazali u zadnjih 4 utakmice, a Sturrdgea tu nigdje nema, on definitivno nije onaj prije povrede...

Jednostavno, City je bolji, Nasri je odigrao bez greske i vidjelo se koliko je taj decko nedostajao njima u Evropskoj ligi... Nasa najveca sansa je bio Mancini i njegove lude ideje ali na njegovu srecu, par igraca su odigrali bezprijekorno...

Treba se okrenuti Pijetlovima i pokusati nesto uraditi protiv njih. Iako i oni imaju zavidnu momcad treba se namuciti i potruditi da izvucemo dobar rezultat....
Šta ti je reći, kad nekoga gotiviš. RDM je imao grešaka u ovoj tekmi, nemojmo se zavravat da nije, ali eto svi ga gotivimo pa se govori kako on nije ništa kriv.
Sad priča ne možemo krivit trenera, a kod AVB-a i najmanja greškica je bila ravna katastrofi kod nekih.

Ljudi su čudne biljke.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.