29. mart 2012.14 god. Autor comment_38722 [quote name='Elao' timestamp='1333011835' post='38552'] Ako ode Di Matteo onda moze Guardiola. [/quote] Zašto bacati Chelseajevu legendu u smeće da bi se dovela Barcelonina legenda? NIKAKO! Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38727 [quote name='how yes no' timestamp='1333024294' post='38582'] Nije belaj. [/quote] neznam dal si sarkastiaćn, al je belaj itekakav, ja nemam povjerenja u Pepa, mislim svaka njemu čast na trofejima i uspjesima ali pitanje je bil se on snašao u Chelsiju i možda još važnije engleskoj (liga i kupovi) i + bio bi skup ko suho zlato, a sve to bi bio jedan veliki upitnik. Dok s druge strane imamo RDM-a koji se pokazao do sada, legenda je kluba , dobar je s igračima ima iskustvo vođenja i drugih ekipa, koštao bi pno manje tj. ništa pošto je već tu i siguran sam nebi zahtjevao astronomsku plaću, osim toga nije dobro da se OPET mjenja trener , još jedan novi mi se stvarno ne gleda, al ajd lako za mene opet je tu upoznavanje s igračima tko mu treba tko ne ovo ono bla bla... I još jednom moram ponovit LEGENDA JE KLUBA <3 Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38734 Vinko Da se razumijemo, nebrojeno puta sam rekao da i ja kao i svi želim RDM-radije nego ikoga drugoga. Prvenstveno jer je legenda, voli klub, navijač je istog. Ali mi se ne pitamo, te ako čika Roman ne ponudi mu ugovor, onda nije belaj ni da Guardiola doleti. Mourinha zaboravi, tako da onda mi svejedno ko će doći. I još jednom da ponovim, želim i ja RDM da ostane naš trener. Tako da ne nabijajte mi an nos tu priču, kao da sam protiv toga. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38739 ma neznam, ako RDM ne ostane fkt ću se razočarat i bit će mi svejedno tko če bit novi trener stvarno jedina želja mi je RDM oso ostalo me uopće ne zanima , jedino bi Mou-a i Wilkinsa raširenih ruku dočekao uz uvjet da RDM ostane, al kažem ti bit ću pre razočaran i baš me briga tko će doć ond nek rus radi s klubom šta oče može od njega bordel napravit, uvjek ću voljet Chelsea al ovo mi je stvarno muka i smor više gledat, zapravo na neki način i jesmo bordel jebote samo se redaju i svako ko izađe izađe zadovoljan (puni đepova) Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38741 [quote name='Vinko' timestamp='1333057155' post='38739']ma neznam, ako RDM ne ostane fkt ću se razočarat i bit će mi svejedno tko če bit novi trener stvarno jedina želja mi je RDM oso ostalo me uopće ne zanima , jedino bi Mou-a i Wilkinsa raširenih ruku dočekao uz uvjet da RDM ostane, al kažem ti bit ću pre razočaran i baš me briga tko će doć ond nek rus radi s klubom šta oče može od njega bordel napravit, uvjek ću voljet Chelsea al ovo mi je stvarno muka i smor više gledat, zapravo na neki način i jesmo bordel jebote samo se redaju i svako ko izađe izađe zadovoljan (puni đepova)[/quote] Otprilike sam i ja to rekao Džaba sve jer Roman želi svake sezone trofeje,a uz to i lijepu igru, pa kad trener ne uspije noga mu je. Zato nam je i svejedno ko će doći, ionako nema te guzice koja mu može obećati i ispunit to što zahtjeva. Tako da pametnije mu je da zadrži RDM-a, manje će ga koštati, a ne vjerujem da može neko bolje od njega u ovom klubu. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38744 Cae rekao sam AKO, samo budala ne bi legendu na klupi omiljenog tima, ali u slucaju njegovog odlaska Guardiola mi je prvi izbor Prijavi
30. mart 2012.14 god. comment_38777 I Desailly se slaže.. [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2122713/Roberto-di-Matteo-Chelsea-job-time--Marcel-Desailly.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2122713/Roberto-di-Matteo-Chelsea-job-time--Marcel-Desailly.html[/url] Prijavi
30. mart 2012.14 god. comment_38778 [quote name='Wisey' timestamp='1333115883' post='38777'] I Desailly se slaže.. [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2122713/Roberto-di-Matteo-Chelsea-job-time--Marcel-Desailly.html"]http://www.dailymail...l-Desailly.html[/url] [/quote] Jos samo Roman da se slozi. Ali ta ce odluka pasti na kraju sezone. To 4. mjesto koci Robbiejev ostanak. Kad bi se kojim slucajem izborilo ono, on bi ostao garant. A uprava i Roman su zadovoljni dosadasnjim rezultatima i atmosferom izmedju igraca i Robbieja i Eddieja. Interesantno je da je Mourinho prvi kandidat za naseg novog trenera, ali jos interesantnije je da je Robbie dosao cak do 2. mjesta. Iskreno i ja bih volio da ostane, ali vidjecemo na kraju sezone sta ce biti... Prijavi
30. mart 2012.14 god. comment_38779 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1333116499' post='38778'] To 4. mjesto koci Robbiejev ostanak. Kad bi se kojim slucajem izborilo ono, on bi ostao garant. [/quote] Upravo to, a sto je najzalosnije - RDM nikakvog utjecaja nije imao na to do nazad mjesec dana, znaci i ako ga ne ostvarimo to nije njegova greska, svi znamo kako smo dosli u ovu situaciju Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_38931 Kako mi se samo svidja igra nase ekipe pod nasim imenom, stvarno covjek zasluzuje da ostane malo duze na klupi i da proba ucinit nesto od nas, ipak je to talijan, a oni su poznati to taktici, tako da mi se svidja njegova formacija u ovim utakmicama koje su vec iza nas, i to je sve sto sam zelio da igramo 4-2-3-1..to je taktika za osvajanje, eto s njom i torres proradi, i dajemo napokon puno golova..Come on RDM, Come on Chelsea.. Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_38944 Mislim da nakon ove utakmice nema dileme on mora ostati na klupi i sledece sezone Prijavi
31. mart 2012.14 god. Autor comment_38983 Ovo je čovjek koji se mora također pohvaliti! Nadam se da je krenuo stopama Sir Alexa Fergusona, samo u Chelseaju. Dobro žvače žvakaću čitavu tekmu, a dobro i vodi momčad. Baš poput SAF-a Prijavi
1. april 2012.14 god. comment_39036 [quote name='Caeruleus' timestamp='1333222651' post='38983'] Ovo je čovjek koji se mora također pohvaliti! Nadam se da je krenuo stopama Sir Alexa Fergusona, samo u Chelseaju. Dobro žvače žvakaću čitavu tekmu, a dobro i vodi momčad. Baš poput SAF-a [/quote] Samo sto RDM "ludje" slavi golove nego SAF . Prijavi
1. april 2012.14 god. comment_39130 Ma jednostavno preporodio cijelu ekipu, je li to uistinu bio bojkot il pad forme iskreno ne zanima me vise, ovaj covjek je uradio ono u sto je malo nas vjerovalo da ce uspjeti nakon AVB-ovog odlaska i zato mu skidam kapu..Proradio Torres, uskrsnuo Mikel, cijela ekipa se podigla u formi drasticno i dalje se diže, na ljeto vratiti kakutu, de bruynea i josha i uklopiti ih pod njegovim vodstvom u momčad.. i dalje smo u konkurenciji za 4. mjesto, za osvajanje FA Cupa i Lige prvaka, što do nazad mjesec i nešto dana nismo ni sanjali.. ponavljam se al moram opet reći, želim da ovaj čovjek ostane na našoj klupi još dugo! legendo! Prijavi
1. april 2012.14 god. comment_39133 izgleda da ostaje na klupi chelsea. sto je naravno dobro...puno ce toga pokazati u chelsea. Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39257 [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"Whether I stay is not important," he added. "What's important is that on Wednesday we qualify for the next round of the Champions League.[/font][/color] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Ovo samo može reći čovjek koji voli ovaj klub, malo je onih koji u ovakvoj situaciji ne bi gledali vlastiti interes (čitaj:džep) i pokušali iskoristiti priliku da se nametnu. [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color] Prijavi
2. april 2012.14 god. comment_39267 Baš to mi se kod njega sviđa, uzima utakmicu po utakmicu a sve ono što ajmo reć nije njegov primarni posao "ignorira".. stalno ga pitaju u vezi tog posla i vecinom je bio isti odgovor kojeg si ti Wis naveo..sta reci, ljudina Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39584 [url="http://www.express.co.uk/posts/view/312500/-Arrogant-Roberto-Di-Matteo-cut-out-to-be-a-No1-says-old-boss"]http://www.express.co.uk/posts/view/312500/-Arrogant-Roberto-Di-Matteo-cut-out-to-be-a-No1-says-old-boss[/url] Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39589 “But it was always very clear Robbie was a Chelsea man. Even when he was our manager, instead of looking for the scores of the teams around us in the table, the first result he would always look for would be Chelsea’s. by MK Dons chairman Pete Winkelman Prijavi
4. april 2012.14 god. Autor comment_39598 I oni hoće da dovedu Guardiolu pored ovog čovjeka? Pa ja ću bojkotirati CFC dođe li Pep umjesto legende koja je nosila dres kluba. Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39652 Legendo kad si sjeo na klupu momčadi, Europa Liga je bila realnost, polufinala Lige prvaka i F.A Cupa jedna velika mašta koju smo svi mi plavci mogli samo zamišljat, a situacija i atmosfera u klubu bile su katastrofalne, danas je 4. mjesto realna opcija i praktički ovisimo sami o sebi (Citiy sigurno tuče Arsenal) bili smo otpisai uLigi Prvaka al svejedno sve smo mine preživjeli i evo nas, našli smo se među 4 najbolje ekipe u europi. U nasjtrijem nogometnom natjecanju pretendiramo na titulu gdje smo isto tako među zadnja 4. Velika generacija je na zalazu karjere ali ima samo jedna mrlja, mrlja te kobne polufinalne kišne noći koje se sa suzama prisjećao (ne baš krokodilskim al ipak su mokre oči) dovršimo svoj posao u europi, raščistimo račune, osvetimo se pederima, u stilu velikana, kad su sva svjetla uprta u nas i kad smo otpisani od svih, učinimo to u stilu jednog velikog CHELSEA ova generaija ovi navijači, ova obitelj to zaslužuje, pokažimo kolko smo veliki, pokažimo tko je CHELSEA!!!!!!!! KTBFFH!!!!!! HVALA TI ROBI, HVALA LEGENDO Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39658 Ako ce da dovedu trenera neka bar ne dovode katalonca... Inace volio bih da RDM ostane... Samo neka kupi dobre igrace i napravi jak tim... Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39900 [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/398976_320824881317154_164310473635263_890777_1674703969_n.jpg[/img] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.