Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='Whisper' timestamp='1331768920' post='35665']
Sto se mene tice, neka ostane, dokle god mu volja...
[/quote]
Dobro da je Roman bio tu večeras, da vidi šta se radi. B) Samo da ne ostavi ove igrače i narednu godinu :lol:

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0weomiuu41qbtho3o6_250.gif[/img]

Eto je.
Svaki put kao da je prvi put!

[url="http://www.youtube.com/watch?v=QF__gvyptl0"]http://www.youtube.com/watch?v=QF__gvyptl0[/url]
Definitivno novi "dance move". B)
Ovo ni Michael Jackson nije svojevremeno izvodio.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=1nbrEf7ifa0"]http://www.youtube.com/watch?v=1nbrEf7ifa0[/url]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331826547' post='35759']
zamislite to da "mali i dojučer anonimni" RDM digne pehar lige prvaka ove sezone :)
[/quote]

Koliko cekamo tu je*enu Ligu prvaka, dao bi da me guzi cili Stamford Bridge samo da je osvojimo! :D RDM uz tebe smo! :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331826547' post='35759']zamislite to da "mali i dojučer anonimni" RDM digne pehar lige prvaka ove sezone :)[/quote]

Pa baš da je anoniman, nije. Al uredu je, otprilike znam na šta misliš..

Nikad se ne zna, ako je igdje sve moguće, u fudbalu je..
[quote name='bbj26' timestamp='1331839619' post='35840']

Koliko cekamo tu je*enu Ligu prvaka, dao bi da me guzi cili Stamford Bridge samo da je osvojimo! :D RDM uz tebe smo! :)
[/quote]

Kaloudu smo dali u žrtvu da dobijemo Napoli, valjda će biti uslišena i ova tvoja žrtva :D
[quote name='bbj26' timestamp='1331839619' post='35840']

[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=lr8K8XIArYQ

:D :D :D
[quote name='Whisper' timestamp='1331915745' post='36002']

[media]http://www.youtube.com/watch?v=lr8K8XIArYQ[/media]

:D :D :D
[/quote]

aaa, pa imam ja vremena :D
đe me nađeee kralju ;)
Ako klub Chelsea nekad planira da menja politiku kluba kad se tice o menadzerima mislim da je ovo pravo vreme da se obrati paznja legendama kluba, legendama poput Di Mattea.
Ja iskreno sam cekao u prvi seriozni test da vidim Di Mattea, i onda sa Napolijem me je iznenadio kako ih je sjebo nacisto, svaka cast.
Zelim da mu se da dogovor na jednu godinu, i svaku godinu da mu se produzuje, Di Matteo je mlad i dobar strateg, pre svega motivator pokazao je to sada, sa njega imamo vise potecijala negoli sa bilo kog drugog osven Moruinha ili Hiddinka.
Mediji govore kako je on samo pustio svlačionicu da upravlja igrom. A ja baš mislim da on ima podosta utjecaja na igru svojim vlastitim odlukama i motiviranjem igrača.
[quote name='Tinmar' timestamp='1332087974' post='36342']
Mediji govore kako je on samo pustio svlačionicu da upravlja igrom. A ja baš mislim da on ima podosta utjecaja na igru svojim vlastitim odlukama i motiviranjem igrača.
[/quote]
Ma pusti novinare. To su obicni lesinari koji zive od neistina i podmetanja. Zgadili su mi se u zadnje vrijeme.
Naravno da RDM ima uticaja na odluke i motivaciju igraca.
Covjek je digao jednu u potpunosti potonulu ekipu.
Di Matteo je u ovih nekoliko utakmica pokazao da je veoma iskusan trener/menager!
Kroz ove utakmice pruzio je priliku skoro svim igracima, izmjene vrsi na vrijeme i vadi one najslabije bez obzira o kome se radilo (primjer Mata i Sturidge protiv Napolija), a istovremeno forsira igrace kojima fali minutaze ( Torres, Bertnard danas).
Kroz ove izmjene dobija na svjezini igraca ali ne gubi na rezultatu sto je najvaznije.
Slijedi nam veoma uzbudljiv period koji ce za Roberta biti presudan za njegovu sudbinu u klubu za narednu sezonu.
Cestitam mu sto je uspio vratiti samopouzdanje igracima i sto su isti u ove nekoliko tekme "ginuli" za plavi dres naseg voljenog kluba!
Zamjeram mu danas što nije bilo Lukakua i Oriola, pa možda čak i Hutchinsona na klupi. Utakmica je bila ko stvorena da taj trojac dobije dragocjene minute u plavom dresu.
Pokazao je da zna i može, i bez obzira na rezultat na kraju sezone moja želja je i dalje njegov ostanak u klubu..
Ipak, na Romana ce uvelike utjecati rezultati u sljedecih par utakmica, City, Tottenham, Benfica, baš me zanima kako ce sve to RDM postavit i odradit, samo nek se drži pravca kojeg je provodio do sad u Chelseaju i vjerujem da cemo izvuc jako, jako dobre stvari s njim
Fino ide za sad. Lijepo bi bilo kad bi nas legenda vodila na duze vrijeme. Da li će tako biti, pokazat će rezultati, koje Abramovic jedino i gleda...
dečki valja stat na loptu, ezona je još duga, tu je 10 kola Premier Lige, četvrtfinale Lige Prvaka i polufinale FA Cupa (neka četvrfinala nisu završila)
tako da RDM ima jš puno utakmica pred sobom do kraja sezone, rekao sam da ću realno mišljenje ostavit nakon utakmice s Tottenhamom, ali nisam se mogao suzdržat hvalim ga na sva usta, ali istina da je imao tek 1 pravi pravi test, jest bio velik al iapk bio je 1 u iduće 2 tekme će pokazat dal je kvalitet a na kraju sezone možemo pričat o nečem drugom treba ga pustit da radi u miru čovjek a na kraju ćemo onda sve sabrat i sagledat, bar je po mom mišljenju to najbolje. Naravno bilo bi ljepo kad bi legenda vodila klub kad bi ovim tempom odigrali do kraja sezone i uzeli 2 trofeja (LP i FA) al kao što rekoh sezona je još duga treba sačekat kraj, bićemo pametniji, znat ćemo na ćemu smo :)
Al u svakom trenutku RDM ima moju podršku !!!! :DD
  • Autor
Do sada ima 100% učinak i ovo je bajka koja traje. Ali u srijedu igramo protiv Cityja i nemojte se iznenaditi ako i izgubimo. To se može desiti. City ima kvalitetniji kadar igrača i mislim da će jedan moment presuditi utakmice. Samo je pitanje u čiju korist. I ako izgubimo i dalje naravno bezrezervna podrška Di Matteu!

Di Matteo - čovjek koji je Maloudi povratio formu, natjerao Torresa da zabije gol x 2, vratio zajedništvo i nadu u ekipu itd itd...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.