Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

https://twitter.com/cfcbrano/status/1284175528241635330?s=19
Glasanja na stranici lalige za igrača sezone u klubu, šta su naši navijači napravili haha
  • 3 sedmice kasnije...

Sve u svemu tanka sezona koje su pritom obilježile povrede. Iduće sezone ćemo vidjeti jel flop ili ipak može nešto pozitivno ispast od ovog transfera.

Koliko je patio za Realom toliko je dokazao da treba da paziš šta želiš. Ovdje je ima punu slobodu, nije imao pritiska, imao je i taj luskuz da ladi jaja što je često radio, ako ništa bar je penale davao i tako dizao formu kad zagusti. Gotivim ga, ali mislim da je svoje završio.

Vrati nam se dok nije kasno. Mada Pulišić je trenutno level iznad.

Ne znam koji je kurac Zidan i toliko zelio njega u timu, uopšte nema loptu u nogama i slobodu koju je kod nas imao.

I ja mislim da bi Eden da je znao radije ostao kod nas :D
Šteta velika imao je jos 2-3 vrhunske sezone u nogama, bas da pokaže kakav je majstor. Uzeli su ligu ove sezone ali mislim da mu to i ne znaci toliko jer nije igrao nesto puno
Eden je zasluzan za Realovu titulu kao mi ovde na forumu. Dakle nikako.

Ma pokajo se sigurno. Shvatam da je isao da sebi ispuni zelju, ali nije to to. Nije on ona umišljena zvijezda, vec igrac fudbala. U našem klubu je blistao, odusevljavao nas, a tamo je samo jedan od mnogih.

Nadam se da ce ga krenut, to mi je najdraži igrac koji trenutno nije u našem klubu.

Ne znam koji je kurac Zidan i toliko zelio njega u timu, uopšte nema loptu u nogama i slobodu koju je kod nas imao.

Zidan je jedan od najsrećnijih trenera ikad, mislim da on nikad ni u jednom drugom klubu ne bi imao uspeh, da vodi Chelsea ili United bio bi sedmi. Ni kriv ni dužan se naosvajao trofeja u Realu. :D

Zidan je jedan od najsrećnijih trenera ikad, mislim da on nikad ni u jednom drugom klubu ne bi imao uspeh, da vodi Chelsea ili United bio bi sedmi. Ni kriv ni dužan se naosvajao trofeja u Realu. :D

Ne kazem da je loš trener nego sam misljenja da je bolje mogao da iskoristi Edena. Nikako nema te neke slobode sa loptom, ili da se igra preko njega.

Vidjecemo sledeće sezone, volio bi da bude onaj stari Eden
Edene vrati se, treba nam zamjena za williana i pedra.

Sve u svemu, sljedece sezone budel flop, nece se vise spominjat.
Al hajd makar je ispunio svoj san.
  • 3 sedmice kasnije...
https://twitter.com/SergioValent1n/status/1298252447216017408?s=19
Opet je posjetio neki naš trening kamp na odmoru. Mislim da će i kada završi karijeru ostati zapamćen kao chelseajev igrač a ne reala. Forever blue
Svinjica naša debela, proper dad body
  • 2 sedmice kasnije...

https://twitter.com/Tharin_10/status/1302913324670091269

Evo jedan video iz mlađih mu dana, šteta što on nije dobio nikad bolje saigrače u Chelsea. 

Uvijek je bio zajebant. Meni lično najdraži ikad

• 3 sedmice kasnije...
Fkt mi je zao Edena. Godinu dana nije zabio jednog jedinog gola, ubise ga te povrede. Eto koliko je kod nas bio ne sjecam se da je imao 5 povreda. Steta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.