Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Sanse da ostane u Madridu su minimalne apsolutno nista nije pokazao uz to kada uzmes u obzir trenutno finansijsko stanje u Madridu, sumnjam da ce ga placati zato sto je lijep. Svakako, volio bi da ga vidim nazad u Londonu iako ne podrzavam izdaju i kockanje mogucnosti koju je imao da postane priblizna legenda kluba kao sto je Drogba. 

Pa on je otišao iz ovog kluba jer mu je Real bitniji i sad treba neko da želi da se vrati samo zato što je on on?

Da je u nekoj formi pa i nekako, ali ovako ne, ako je on profesionalac i ne vezuju ga emocije za klub, ne treba biti emocija ni prema njemu kad je u pitanju njegovo vraćanje u klub. Vratiti ga treba samo ako nam stvarno treba.

Pa on je otišao iz ovog kluba jer mu je Real bitniji i sad treba neko da želi da se vrati samo zato što je on on?

Da je u nekoj formi pa i nekako, ali ovako ne, ako je on profesionalac i ne vezuju ga emocije za klub, ne treba biti emocija ni prema njemu kad je u pitanju njegovo vraćanje u klub. Vratiti ga treba samo ako nam stvarno treba.

Otisao je u najveci, najtrofejniji klub na svijetu u pokusaju da se ostvari kao najbolji igrac na svijetu do kraja karijere. Time je pokazao da nije lojalan, slazem se sa tobom. Ocigledno se nije pronasao u Madridu i mislim da bi ga uvijek Celsi trebao docekati s obzirom na njegov prethodni ucinak i broj odigranih utakmica za klub. Ako uzmemo za paralelu Bonucija koji je imao veliko ime u Juventusu, znamo svi da je 2017. napravio transfer u ljute rivala Juveta pa se godinu posle toga vratio u Juventus. Ja bi imao potpuno drugo misljenje o njegovom povratku da je napravio slicno kao Bonuci prelaskom u Junajted, Spurse ili Liverpul.

Ne vidim smisao dovođenja igrača koji je prešao 30-tu i sve je skloniji ozljedama... Dovodit ga samo jer je legenda nema smisla, a ne znam koliko još može dati, uz to imamo na njegovoj poziciji Pulišića (koji je doduše vječito ozlijeđen) a i Tuchel ne rijetko igra bez pravih krila gdje onda na tim AMC-ima imamo Mounta i Kai-a, tako da mislim da nam ne treba

Prije svega ne znam gdje bi ga mogli ugurati u ekipu, budući da igramo ovaj kurac sa 3 stopera i Wing Backovima, bukvalno nema mjesta u ekipi. Još Werner se očigledno planira uz još jednog napadača tako da bukvalno imaš još jedno mjesto u prvih 11 a od igrača imaš Kaia, Pulišića, Mounta, Ziyecha, CHO-a....

Plus je Mount sigurno ispred svih navedenih, tako da teško da ima za njega mjesta, da je formacija nešto tipa 4-2-3-1 onda da, sigurno bi imao minute, ovako teško....

Da li bi vratio Edena ?

Da naravno, zaboli me kurac što je otišao u Real, ako je on kao klinac navijao za Real kao što smo mi za Chelsea naravno da to razumijem. I meni bi kao fudbaleru bio cilj da zaigram za Chelsea bez obzira što sam npr. u Dortmundu ostao dugi niz godina, jebi ga 

Hvala ti za sve Edene ali prvi put zelim da odigras lose, veceras mu zelim da ga James strpa u dzep ili ko vec bude igrao na toj poziciji.

Zao mi je toliko bilo Edena na kraju, niko nije vise od njega zasluzio da igra finale Lige Sampiona s Celzijem. I Roman nije htio postenog pojacanja mu dovesti cijelo vrijeme, na kraju cim je Eden otisao pljune 250 miliona na novu ekipu.

Vrati se majstore opet

Ma sta vracaj

Sto kaze ona pjesma "sto me sada trazis pored njih toliko, gdje si bila kad sam bio niko" :D

Aj ne zajebaji keru, Eden je sam u svojim najboljim fudbalskim godinama vukao prosjecnu ekipu kod nas, jos ga vodilo pola defanzivnih trenera. Malo postovanja prema igracki mozda i najboljem kojeg smo imali.

Ne svidja mi se likovanje posle pobjede ipak je ovo legenda kluba. Sto ne znaci da se Kurtoi sad necu najebat majke! :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.