Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zao mi je toliko bilo Edena na kraju, niko nije vise od njega zasluzio da igra finale Lige Sampiona s Celzijem. I Roman nije htio postenog pojacanja mu dovesti cijelo vrijeme, na kraju cim je Eden otisao pljune 250 miliona na novu ekipu.
Vrati se majstore opet

Neka njega tamo gde jeste.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Aj ne zajebaji keru, Eden je sam u svojim najboljim fudbalskim godinama vukao prosjecnu ekipu kod nas, jos ga vodilo pola defanzivnih trenera. Malo postovanja prema igracki mozda i najboljem kojeg smo imali.

On je Real izabrao, njemu je to klub iz snova, a meni je Chelsea. To mi daje pravo da likujem. I da, ne treba nam.

Ni meni nije Hazard mrzak kao Kurtoa, ipak mu je od mladih nogu Real zelja, ali sta da se radi. 

Kako god Hazard je mnogo dao klubu i uvijek cu ga gledati sa pozitivne strane. 

Da li je potrebno da elaboriram?

Niko ne kaže da čovjek nije napravio mnogo za klub, vodio je sam ekipu i čupao kad niko drugi nije (možda je to bila medvjeđa usluga, ali da ne idem u širinu). Nikad nije krio da mu je san Real i da mu je ovaj klub samo jedna stepenica, a sad se ispostavilo da stepenica i nije baš takva kao što se čini. Pogotovo ne večeras. Ne mislim ništa loše o njemu naravno, samo pozitivno, ali eto.

Uvijek ću ga gledati kao velikog fudbalera, ali prije svega velikog profesionalca, a ne nekog ko je igrao srcem.

Ma Real i nema pravih navijaca. Sto rece neko, ljudi na Hazardovom predstavljanju zvizdali i skandirali da zele Mbappea.

Ali Eden zna da ce uvijek biti dobrodosao na svoj Bridge, medju pravu raju. 

Ma kakav Real i njihovi navijači, more tih navijača i ne gledaju fudbal nego samo iz tog nekog razloga navijaju za Real jer su oni najveći i najbolji. I ovaj ostatak nije ništa bolji, od tog zviždanja Hazardu pa do zviždanja Ronaldu i pljuvanja Balea... Razmažena derišta i njih nabijem na kurac sve fino, pogotovo navijačice

Ma sramotno je ovo smijanje poslije ispadanja. Jarane Placen 100+ miliona. Nije isplatio niti jedan i onda sw na to jos smijes. Yebo bi mu majku.

Nocas je odigrao onako kako je i trebao - veoma lose i hvala mu na tome. Svakako, nadam se da ce se vratiti u Chelsea kako god bolje je sa Edenom nego bez njega pogotovo u klubu koji mu je godio i gdje je postao to sto jeste a mislim da bi i u ovom Tuhelovom formatu dobro pristajao. Vezano za ovaj osmijeh na kraju utakmice realno boli ga kurac ionako nema neku minutazu tamo dok im u međuvremenu uzima lovu.

Ma sramotno je ovo smijanje poslije ispadanja. Jarane Placen 100+ miliona. Nije isplatio niti jedan i onda sw na to jos smijes. Yebo bi mu majku.

apsolutno si u pravu..

ja da sam mu trener išla bi mu neka vrsta kazne momentalno, jer ovo je manjak poštovanja svojoj ekipi i klubu i navijačima..

ispao si a cerečiš se ko lud, kao na zabavi nekoj..meni odvratno, pa jebote ja kad izgubiim u ovoj svojoj jadnoj ligi ni ne osmjehnem se po više sati

ps. šteta, mogao je biti naša možda i najveća legenda da je ostao, jbg, tako se zvijezde poklopile

sretno mu dalje, al ne kod nas, jer ne vjerujem da može doći i ostati na nivou koji nama treba,..čisto sumnjam, jer je neozbiljniji nego prije..

Ma smiješni su njihovi navijači, bukvalno su se okomili samo na njega a niko im u ekipi nije napravio ništa. Hazardov glavni zadatak je bio da se izvlači u sredinu i da za sobom povuče jednog našeg stopera, time je ostavljao prostora Vinicijusu najčešće da igra sa Chilwelom 1vs1

Par puta je odigrao nešto iz prve, neki dupli pas ali jednostavno ljudi nam nisu mogli prići. Eto Vinicijus, Rodrygo, Asensio i Mendy su sinoć zajedno imali jedan prodor po krilu, jedan jebeni prodor također je i Hazard imao jedan kada je šutao/ubacivao ne mogu se sjetiti šta je bilo na kraju...

Plus totalno je van ritma, van ekipe i taktike...

Pa ko ne bi bio ljut. Zamisli u ovom slucaju da se Kovacic smijao, a klub mu ispao u polufinalu.

Jebem ga, pa gdje ti je postovanje prema klubu, igracima koji su igrali citavu sezonu za ovo, pa nije ni Real s marsa pao u polufinale.

Nepostivanje kluba i saigraca. I treba da ide odmah na transfer listu, a i na kraju krajeva frajer je placen 160 miliona. Otkako je otisao u Real samo se debljao i uopste nije radio nikako na sebi da to popravi. Konstantno povrijedjen.

u

Ma smiješni su njihovi navijači, bukvalno su se okomili samo na njega a niko im u ekipi nije napravio ništa. Hazardov glavni zadatak je bio da se izvlači u sredinu i da za sobom povuče jednog našeg stopera, time je ostavljao prostora Vinicijusu najčešće da igra sa Chilwelom 1vs1

Par puta je odigrao nešto iz prve, neki dupli pas ali jednostavno ljudi nam nisu mogli prići. Eto Vinicijus, Rodrygo, Asensio i Mendy su sinoć zajedno imali jedan prodor po krilu, jedan jebeni prodor također je i Hazard imao jedan kada je šutao/ubacivao ne mogu se sjetiti šta je bilo na kraju...

Plus totalno je van ritma, van ekipe i taktike...

Meni je logicno da se okome na njega. Pa i jeste doveden da povuce ekipu kada su svi igraci u kanal, da nesto sam iskreira. On je u Real Madrid dosao kao 3 ili 4 najbolji igrac svijeta a nije uvezao 5 dobrih utakmica, nije ukupno 10 golova dao, placen 160 miliona, vise u bolnici nego na terenu... i onda im se jos ceri ovako, upotpunosti razumljiva njihova ljutnja.
Komplet ekipa mora odigrati super sezonu da bi Hazard došao do izražaja, jednostavno nije on taj koji će uvaliti 40 golova u sezoni i praktično sam nositi ekipu, to su oni njega s nekim pomješali. Naravno stoji to da je totalno podbacio, ljudi su očekivali da će donositi prevagu iz utakmice u utakmicu, povrede su ga dosta sjebale.

Suština je da nikada neće predstavljati njima ono što je predstavljao nama, kod nas je bio bog, tamo je još jedan u nizu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.