Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Momak nam je dao najbolje godine svoje karijere i lijep broj trofeja u periodu kada je situacija u klubu bila klimava, treba to cijeniti malo više.
https://www.youtube.com/watch?v=d0GdFX55eTo

Mislim da ga svi cijenimo, pa znam samo koliko sam bio tužan što smo ga pustili, pisao sam i na forumu. Ali klub ide dalje, ne bih se upuštao u to jednostavno, na mnogo načina može loše završiti. Općenito rijetko dobro ispadnu ti povratci, pa ti i samo baci mrlju na legendu
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Momak nam je dao najbolje godine svoje karijere i lijep broj trofeja u periodu kada je situacija u klubu bila klimava, treba to cijeniti malo više.

https://www.youtube.com/watch?v=d0GdFX55eTo

Apsolutno se ceni sve sto je dao Celsiju.. Ali sto je uopšte isao u Real ako nije imao jasnu nameru da sebe i svoju igru podigne na viši nivo?
Iz Celsija je otisao u top formi, kao najbolji igrac kluba pa i lige i za ta dva meseca pauze toliko unazadio sebe da se posledice toga vide i dan danas.
Kad je vec odbacio priliku da bude upisan u istoriju Celsija kao jedan od najvećih i živa legenda kluba morao je mnogo bolje. Ovako nije napravio nista, a mediji i navijači u Madridu ce ga razapinjati non stop.
Sam je to tražio.

On je svoje najbolje odigrao kod nas, u Realu i kad bude zaigrao, nece to biti ni blizu kako je igrao kod nas, mozda ponekad pokaze nesto, ali nije to to.

Svaka cast azaru. Najdrazi igrac poslije onih iz prve murinjove ekipe al treba gledat buducnost.
Nije u formi, povrede ga muce, visak kilograma. Ok je za imat ga u ekipi kad vec imas sva normalna krila al ovak se na njega oslonit je kocka.

Pored boga grejlisha ne treba nikog drugof gledat
  • 1 mjesec kasnije...
Šteta da, proći će im ta generacija talentirana a neće oatvariti nikakav značajniji uspjeh. Dobro na prošlom SP su bili solidni ali imaju oni veći domet
  • 1 mjesec kasnije...
Kaka iko je bio raspad imao je znatno bolje brojeve. Ovo im je najveći ulazni transfer i izgleda najveći flop ispao. Al ih je sjebao, ima još 3 godine ugovora.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.