Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

kako mislis ne mozemo vise zadrzati svoje najbolje igrace?

hazard odlazi ima 2-3 sezone, koga smo to ekspresno pustili kad se neko zainteresovao?

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Prica prepricana vec x puta, samo me zanima sada kako ce proci u Realu. Hoce li osvojiti Ligu Sampiona i Zlatnu Loptu zbog cega je i presao? Ili ce tamo biti jos jedan od Galaktikosa koji je bio i prosao?

Iskreno ne mogu mu nista reci sto je presao, ali mogu zamisliti kakva bi jebena ikona bio da je nabio na kurac Real, potpisao novi ugovor i otisao u besmrtnost? Bio bi vjerovatno najveci ikad u plavom dresu, pa i poslije karijere sta god bi pozelio mislim da bi mu se udovoljilo. Ali de sta mozes, mora tu malo romantike biti u navijacima jbg iako razumijem njegove ambicije.

Kako god bilo, sretno dalje. Nama sada predstoji jedan zaista neizvjestan i zanimljiv period. Ili cemo se muciti i otici u prosjecnost, ili cemo napraviti restart unutar kluba te se postepeno vratiti tamo gdje nam je mjesto.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Real je ipak Real. Ti ljudi ne žale uložiti u dobre igrače. Da Zidane nije došao u Real, Hazard bi siguran sam ostao u Chelseau. Zidane je tu bio glavna karika za transfer.

Eden Hazard (a jest mi žao u pi*ku materinu što ga više neću gledati u Chelseau) je dao mnogo mnogo mnogo klubu. Bukvalno je bio nosilac ekipe, alfa i omega. Kad je on igrao, igrala je i cijela ekipa. Na što li ćemo ličiti naredne sezone, neka nam je Bog na pomoći.
Ne vjerujem u ove pojedine igrače koji su ostali, Hazarda niko od njih ne može zamijeniti. Potrebna je temeljna i detaljnja restauracija tima. To smo godinama priželjkivali, nismo to uspjeli uraditi. Hazard je ovdje bio 7 godina i sramota je da sa takvim igračem nismo osvojili Ligu Prvaka, bilo je potrebno samo pametno ulagati. Na tome smo zakazali.

Sama pomisao da ću Chelsea gledati bez Hazarda mi zvuči besmisleno, tužno i jadno.

Hvala mu na ovoj oproštajnoj poruci. Veliki je čovjek i veliki igrač.
Želim mu trofej lige prvaka jer to zaslužuje, kao što zaslužuje i epitet najboljeg igrača na svijetu. U Real Madridu to može postati. U Chelseau to nije mogao postati.

I još da napišem da nikada neću zaboraviti onaj trenutak kada je objavio da potpisuje za šampiona Evrope. Kako smo samo sa nestrpljenjem čekali taj trenutak i kako sam se tada radovao, ko dijete Kinder jajetu.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolazi u prvake evrope
, yeahhhhhhhhhhSlavite biggrin.pngZvanicno https://twitter.com/#!/hazardeden10Ko ceka taj i doceka!

Evo prije minut na svom twitteru napisao: tongue.png I'm signing for the champion's league winner.

Naš stari dobri trebevic prvi objavio vijest a ja odmah za njim. Kako je tih dana gorio forum. Uhhhh
Tuzna vijest, iako smo vec pola godine znali za ovo.

Puno lijepih uspomena, fantasticnih utakmica, nevjerovatnih golova, magicnih poteza nam je priredio ovaj madjionicar. Boljeg igraca nismo gledali u ovom dresu, vjerujem da jos dugo dugo ovakav nece doci u klub.

Ali sta je tu je, izgubimo i voljene osobe u privatnim zivotima, pa nastavimo dalje. Tako cemo i bez Edena.

Vazno je sada pogoditi s trenerom, vazno je napraviti jak tim, ali TIM, kao nekada pod Mourinhom, lakse cemo zaboraviti i nadoknaditi gubitak Hazarda.

Edenu sretno, ako ga tamo ne prihvate, volio bih ga ponovo vidjeti kod nas, makar jednu sezonu jos, mada tesko izvodljivo, ipak ce ubrzo 30 napuniti.
Jeste mi žao što je otišao, a u neku ruku ga razumem, svako od nas bi pratio svoje snove pogotovo one iz dečačkih dana. Svaka mu čast na objavi kojom se oprostio. Hvala mu na 7 godina koje je proveo u klubu i uživanju koje nam je priređivao

Žao mi je samo što nije sa nama osvojio LŠ i pokupio zlatnu loptu. Mogao je još brdo golova imati na svom računu samo da je bio sebičniji. Zver od igrača.

Zaslužuje sigurno da se nađe među legendama ovog kluba. Moram priznati i da se klub na ekstra način zahvalio Edenu na svim stvarima koje je uradio za nas, oduševljen sam i tim potezom.

Legendo hvala na svemu i srećno u nastavku karijere.

Moramo napraviti distinkciju kod pitanja legendi, npr. Hazard jeste najbolji što se tehničkih aspekata tiče, ali za mene ne može biti isto legenda i Lampard kog ne zanima Real ili Barca već samo Chelsea (zanemarićemo što nam ga je utjerao u Cityju), Terry ili Drogba i sa druge strane Hazard koji je ipak svo vrijeme želio Real. Nećemo mu oduzeti sav doprinos koji je dao naravno.

Tako je krajišnik, pinnujte odmah ovaj gore post iznad shoutboxa-a i zalijepite na chelsea balkan fb stranicu

jako dobro rečeno i bitno je podvuci neke stvari

Hazard pripada legendama sigurno, pogotovo ako su tamo i igrači tipa Robben. Ako ćemo među legendama uspoređivat tko je veća legenda, naravno da nije na razni Lamparda, Terrya, Drogbe...

"We remove all players banners who are currently playing for other teams and bring them out if they come back. It is completely out of respect to the current players at the club and it is likely Eden will get a new one once he retires."

It was a similar story when Didier Drogba left the club only for his banner to be reinstated following his emotional return.

-We Are The Shed grupa za The SUN

Koliko znam kad je Drogba odlazio i njegov baner su skinuli.

jesu:

"We remove all players banners who are currently playing for other teams and bring them out if they come back. It is completely out of respect to the current players at the club and it is likely Eden will get a new one once he retires."

It was a similar story when Didier Drogba left the club only for his banner to be reinstated following his emotional return.

-We Are The Shed grupa za The SUN

Predstavljen pred oko 50 hiljada navijača. Ovo predstavljanje kod Reala mi se uvijek sviđalo. To je jedan veliki marketinški trik koji mi iz nekog razloga nikada nismo pokušali realizirati. Čitav svijet je ovo vidio dok je naš vrhunac predstavljanja igrača oficijelna web stranica.

Hazard je već prvog dana naišao na prepreku. Neda mu Modrić 10ku što je i opravdano budući da je Luka tu već godinama a i neće biti još dugo jer Hazard mora dobiti taj broj a Luka je već ispričana priča tako da će ove ili najkasnije sljedeće sezone Luka napustiti klub. Ipak je Hazard neko ko se uklapa u sve marketinške trikove Reala dok to Luka nikada nije ni bio a i dresovi se moraju prodavati.

Jedno je sigurno. Hazard je bio glavni baja u Chelseau dok ćemo tek vidjeti šta će biti u Realu. Ni penale neće izvoditi.
Nigdje neće biti priznatiji i voljeniji nego što je bio u Chelseau ali eto. Njegova volja je bio Real Madrid (koji igrač koji ne bi volio zaigrati u tom klubu) a uprava je kriva jer nije mogla zadržati najboljeg igrača. Vidjet ćemo hoćemo li mi uspjeti naći zamjenu.
Slažem se s tobom Walter u vezi predstavljanja. Jako dobro to ima uigrano Real.

A šta se Modrića tiće ima pravo da neda desetku. Kao prvo što si i sam rekao u Realu je godinama, kao drugo nosioc igre im je i kao treće mada je imao sezonu za zaborav ipak je on još uvijek aktualni osvajač zlatne lopte.

Nadam se da će se Modrić uz Hazarda opet vratiti u staru formu i da će bit milina gledati surađivanje Hazard - Modrić.

I ako je u engleskim natjecanjima plus europa Hazard mogao imat 21 gol i 17 asistencija ja očekujem 20+/20+

Plus Hazard iako je vrhunski igrač nikad nije bio igrač samo na statistiku, golove i show. Ne znam kako će to u Realu ići, možda će biti super, a možda će biti kmečanja. Čak i kod nas jedno vrijeme jedva da je davao golove sem penala, ali daleko da je bio loš, on ne da gol na meču, ali bude ubjedljivo najbolji igrač.

I kod nas kad je dosao bio je daleko od glavnog baje.
Nije mogao uzeti ni 10, niti je penale izvodio.
Vremenom ne postao glavni baja sa 10 na ledjima. Tako i u Real, sacekaj sezonu dvije pa cemo da vidimo.

Realno i u Realu je najveca zvijezda kluba.
Mislim da niko ne sumnja u njegove sposobnosti, igracina je i nametnut ce se gdje god da igra. Jednostavno klasa od fudbalera.

Medjutim, ono sto mnogi govore a i ja sam medju tima, jeste da bi on u Realu lako mogao biti samo jedan od tih njihovih Galaktikosa. A da je kod nas ostao bio bi jednostavno Bog i batina u klubu, upisao bi se u historiju kao najveca legenda, ne samo zbog uspjeha nego i radi vjernosti.

Za njega je u Madridu sve osim osvajanja Zlatne Lopte i Lige Sampiona neuspjeh. Pa vidjet cemo moze li to ostvariti.

Iskreno volio bih da se sastanemo dogodine u Ligi Sampiona.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Lahko moze i da ne ispuni ocekivanja koja od njega ocekuju, Real nije zdrava sredina gdje se moze cekati na dobre partije, to se odmah ocekuje. Sjetite se Kake kad je presao kao jedna od najvecih zvijezda pa kako je prosao.
Za Hazarda je dobra stvar sto je trener Zidane pa imace njegovu najvecu podrsku.
U svakom slucaju nek mu je sa srecom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.