Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Smirite se, mijenjate raspoloženje kako vjetar duva.

*Hazard odigra loše.* - Pu majku ti snobovsku, govno plaćeničko, marš iz svetinje.

*Hazard poljubi grb.* - To legendo pokaži svima da nije isto loša forma i neborbenost. 

*Hazard odigra loše, opet.* - Putuuuuuj igumane!

*Hazard trči, trudi se, ali opet ne ide..* - Bitno je da se trudiš majstore, čekamo povratak. 

*Hazard se povrijedi.* - Lažiraš povredu, ne igra ti se, prošle godine ti čupali noge kliještima pa si i dalje trčao.

Ja nemam previše vjere u njega, mislim da ne bi bilo loše ni da ode, ali brate dragi nemojte pljuvati toliko kad realno ne znate cijelu priču i još je naš igrač i ako ništa drugo da nije bilo njega kurac bi i bili trenutni prvaci. 

ako se na mene referiše ja tražim ban za tebe ovoga puta

ne želim u raspravu pogedaj moje prethodne postove

ako ne misliš na mene onda je ok

Ne shvatam kako i dalje kod nekog ima kredita. Evo recimo kod reLa :D

Kod mene je potrosio sve i kao da krece od nule. Ove sezone nije ponudio nista apsolutno i ima srece samo jer smo svi u kurcu pa mu se uzima manje za zlo... 

Meni isto kao kod nekih, ova sezona je njegov kredit kojeg je ispucao i od sljedeće nema praštanja, nastavi li ovako i sljedeće sezone, da bude bez učinka onda noga, a ako se popravi, super.

Ma vratiće njega Conte, osim ako stigne ponuda od 80-ak miliona jbga to se ne propušta.

O, propušta se, itekako.
Kakve sve danas "igračine" plaćaju po 50ak miliona... Stotka ili ništa.
Ja vam kazem da znam sta je kod njega problem, kao sto sam objasnio kod Mourinha, tacno znam sto ga je upucala jedna recenica. I kada bi mogao doci do njegovog maila, ali bas njegovog i napisao mu sta se desilo i kako da promeni do kraja sezone bi dao 5 golova iz sale, a sledece sezone bi nas vodio do titule, a i daleko u LS.

Probajte me, probajte naci mail, mozda ima neko neku ideju.
Kada podignem Hazarda izreklamiracu forum, Relo mozda ubije lovu. Ko zna sta moze da se desi.

A ako pogresim, bicete u pravu vi i mozete da se nasladjujete, a ja cu svaki vas post procitati.
Da sumnjam u ovo ne bi pisao, da ne znam kako sam jednu zapustenu prodavnicu za 2 nedelje digao za 30% vise prodaje i srecnijih musterija, znam kako sam to uradio.

Znam kako sam pokrenuo celo drustvo od nezadovoljnog zivotom, preokrenuo na to da se svaki dan smeju, da rade stvari koje vole, da uzivaju.

Celo drustvo je postalo odjednom okrenuto uspehu umesto do sada sto su pustali sta se desi, desi se. Kako su resili da uzmu zivot u svoje ruke, a ne da cekaju nesto.

E sve sam to resio i znam o cemu pricam, pogotovo zato sto sam za sve trazio primer iz okoline i da vidim kako i zasto.

Vidite mozda ce me neko smatrati ludim kada procita sve ovo, ali nije me briga, da me je briga ne bi pisao o tome.

Eto samo da pokazem da ne pricam gluposti.

Hazard je egoistični snob, tu je problem, ne u mozgu, nego u karakteru. Pohlepan je i sebičan. On je samo ogledalo legije stranaca u belgijskoj repki, hrpa individua koje ne veže ništa i koji neće ništa zbog toga osvojiti. Nema osjećaj za važnost kolektiva. Imali smo daleko bolje i karakternije ljude od njega, Drogba, Lampard, Essien itd koji su bili skromni i zato će se pamtiti kao velikani......Hazarda će se zaboraviti brzo. 

Postovani,

Egoisticni snob je Ronaldo koji cupa obrve kad Ramos da gol a on ne da. Ronaldo je pohlepan i sebican jer mu je bitnije da on da gol, za ekipu ga boli spolovilo.

O kakvoj legiji stranaca ti pricas? Hazard je rodjen u Belgiji. Belgijanac.

Ima uzasan karakter u fazonu "kako bude, bice, a i ne da mi se nesto ove sezone zapinjat, aj bice naredna, mada ako dam 15 golova puna kapa".

S obzirom kakvi se balvani mogu prodati za veliku lovu u danasnje doba, a jos vise jer se radi o Real Madridu kojem novac nije stran pojam (blago receno) 32 miliona je smijurija, cak i ako se uzme da je imao losu sezonu (odnosno pola, drugo pola je vise povrijedjen i nespreman) moze se dobiti mnogo vise. 

A trece, nadam se da Eden nece nigdje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.