Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pogleda čovjek Lamparda i Terrya kako ginu za dres i onda Hazarda kako ne može stisnut zube 10 minuta.............

Za povraćati.........

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Azare jedi govna i ti.

vise mi nije stalo do njega. pretvorio se u prosecnog igraca, nista posebno. i ne samo to, pretvorio se u igraca kojeg boli kurac za sve. ni njemu vise nije stalo do nas.

a pre samo 2 godine je bilo pitanj: ko je bolji, Nejmar ili Azar? danas samo lud covek moze da ih i uporedi.

A sto serete jebo majku.. Dzaba covjek nanize pola odbrane po nekoliko puta i opet ne valja. Probija, trudi se, ne znam sta hocete vise. Nije islo u zavrsnici i jbg. Jebo vas Neymar, ne bih dao Edena za 4 Neymara. Duguje nam jos jednu sezonu, mora ostati i nadam se da hoce.

Sta ti ba Wisey branis toliko? Ne budi zaludjen, otvori oci malo. Jel ono takve zovu ADVOKAT?????

Lik je goli kurcic, zao mi je sto ovo pisem, ali sve po zaslugama. 

Jebiga neki su uvijek objektivni kad treba kritikovat clana kluba. Bio to Hazard ili recimo Jose. Jebiga Haz nas je zaduzio proslom sezonom, neka igra ovako jos 30 tekmi halal mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOLI KURCIC

Ako ode na leto, pamtiću ga kao igrača koji je protraćio talenat.

Džaba to što se kao probija nešto i to što je umetnik sa loptom i što ga je lepo gledati kad čovek ništa konkretno s tim ne radi. A ni sam nikada nije pokazao glad i želju da unapredi druge aspekte svoje igre.

Mata npr. definitivno nije igrač svetske klase, nije ni toliki tehničar ni brz kao Hazard. U velikim utakmicama je često nestajao, ali je uvek nalazio jedan trenutak za bljesak, jedan odličan pas iz kog bi usledio gol. Hazard stalno nešto dribla, okreće igrače, okreće se oko svoje ose s loptom, trči, ali ne radi ništa konkretno, niti stvara neke prilike za saigrače, niti on sam ulazi u šanse za gol.

Nakon sinoćne partije više ništa ne očekujem od njega.

Mata je ginuo za Chelsea za razliku od ove sline koja se vuce po terenu.

Daleko je ispred Belgijanca.

On već ima 25 godina neka ide u PSG i Real, ne treba nam neko kome nije stalo i ko se zajebava po terenu.

Dabogda otišao u Pariz i gola više ne dao.

Mene vise boli to sto njega licno zaboli racku za Chelsea nego lose partije.

Moze on itekako dobro igrati kada hoce. Vidjeli smo to prosle godine. Medjutim ocito je da lik ne zeli vise za nas da igra. To ce se tek osjetiti iduce sezone(ako ostane) kada ne budemo igrali ligu prvaka. 

Takodjer krivo mi je i na neke momke sa foruma koji nece da pogledaju istini u oci kada je Hazard u pitanju. Nesto slicno kao i oni drugi kada je Murinjo u pitanju.

Nisu objektivni i realni. Pljuje se po nekim igracima koji su bar 5x bolji od njega ove sezone a njemu se žmiri i prasta na sva zvona.

Bilo bi mi itekako zao da nas napusti. Niti bih to volio. Ali ovako dalje vise ne ide. Ili nek zaigra kako treba ili nek se goni u picku materinu.

To ili nek zaigra cekamo vec dugo predugo, svi to pisete, mene boli briga vise, ja ga ne cekam, neka ode najpametnije dok mozemo ugrabit neke novce za njega

Mourinhom ga je disciplinaro poslije se okrenuo protiv njega, nije htio da trči, nabio 7 kg viška. 

Dakle materijal i za "advokate" da ga mrze i za nas koji vidimo koliki je to mlakonja. 

I opet ima onih koj ga brane, ne postoji niti jedan agrument koji može opravdati ono što on radi ove sezone. Pogotovo ako se uzme obzir proša sezone. On je iz sezone u sezou bivao još bolji, pod Joseom je eksplodirao ali ....

Kod njega je problem psihološki ima u nogama ali ne želi da se trudi tj. nema motivacije... a takvi nam ne trabaju..

Neka ide brzo ćemo ga zaboraviti.

Vreme je da se uzmu pare i da ode iz Chelsea.

Dosta je i njegovog vucaranja po terenu.

Hvala za proslu sezonu i zbogom.
Mislio sam na donosenje PL u drugoj polusezoni.

Moze se izdrzati 5, 10, utakmica, 2,3 meseca van forme, ali celu sezonu je nedopustivo za nekog ko bi trebao da bude glavna zvezda tima, onaj koji vuce ekipu.

Kako citam i menjanje dresova na poluvremenu, sraman potez.

Ako mu se ne igra za Chelsea, neka ide gde ce mu se igrati. Ovako sebe zakopava, sto mi i nije toliko bitno vise, ali nas zakopava sto me zabrinjava.

Koliko mediji pritišću na Hazarda, nevjerovatno fakat. Odavno nisam vidio ovako nešto. Doslovno momak otkako je potpisao za nas oni ga guraju u Real i Pariz, gledaju nas kao odskočnu dasku a on nikad nije izjavio niti uradio nešto loše klubu.

Čak naprotiv govorio je da je jako sretan u Chelseaju i Londonu, njegova porodica se smjestila i lijepo im je tu gdje jesu, nemaju namjeru seliti. Potpisao novi ugovor na još 5 godina ne tako davno. 

Jeste, ima lošu sezonu. Čak i kad igra dobro neće ga. Al ja zaista ne vidim nikakvog osnova da neko može reći da mu se ne igra za Chelsea, osim toga što loše igra. Po tom kriteriju, onda ima još igrača kojima se "ne igra za klub" pa ne vidim da njima to pišete.

Mediji ubijaju stalno o ovome, konstantan pritisak od prvog dana u CFC-u da napravi transfer.

Rekao sam, ako neko stvarno želi ići onda mu treba odmah otvoriti vrata. Ja to kod njega još uvijek ne vidim, al ako jeste to slučaj onda ćemo sigurno unovčiti na ljeto i to je to.

Ja uopste ne vidim zelju za igrom niti volju.

Volja se vidi kod Coste npr, kada ne ide, ode u svlacionicu i polomi pola iste (nije ni to resenje, ali je mnogo bolje nego ovo sto Eden radi).

Nije nigde izjavio, mada je i to upitno, ali da se ne osvrcem na novinske natpise koji mogu biti izvrnuti... dovoljni su njegovi gestovi na terenu. Cuj menjas dres na poluvremenu, gde igras za prolaz dalje?!
Vecinom sezone se vuce po terenu, nesto kao malo je poceo da kao trci nazad, da se bori, pa da se mi popalimo, a onda nestaje.

Nigde nije izjavio i ne mora da izjavljuje, on svojim ponasanjem pokazuje dosta, a ponasanje mu niko ne stavlja u usta, niti u njega.

Totalno me je razocarao, od onakvog igraca ni kurca ove sezone, sramota.

Nema 3 gola ove sezone, nije opravdanje da ga nece, da je samo to da ga nece, onda bi pokidao na mesec dana na treningu i radio ko konj da to popravi, a ne ovo sto on radi pola godine unazad.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.