Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Naravno, bez obzira koliko on meni drag bio kao igrač činjenica je da ovo nije ni sjena od prošlogodišnjeg Hazarda koji je probijao odbranu kad se sjeti, valjao igrače i prolazio. Ne znam šta se desilo, kao da je izgubio i samopouzdanje uz sve to, jebu ga neke povredice svako malo, a ni on sam nije dovoljno odlučan.

Mada i dalje mislim da nije stvar u tome da ga je briga za ekipu i klub, iako se čini tako. Nema on karakter poput Ronalda i ostalih da toliko radi na treningu. Da ima, bio bi odmah iza Messija i CR-a. Al jebi ga, nema i gotovo. Drugačiji je tip igrača.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Malo sam planuo, ali i dalje stojim iza napisanih reci o njegovom ponasanju na terenu koje nije ni najmanje korektno prema dresu koji nosi.

Slazem se sa Diablom, do januara ako se ne osvesti i ne pocne da igra, neka ga prodaju odmah. Taman bi mogao nekome leci za LS, posto nas nema u evropi spedece godine.
Dao bih mu sansu jos jednu sezonu jer smo prosle sezone videli koliko moze. Medjutim ako bi stigla neka ogromna ponuda za njega odmah bi prihvatio. Ali najvaznije je trenutno rasporodati igrace koji nikad nista nista korisno nisu uradili i ne zasluzuju da igraju u ovakvom klubu kao sto su Oskar, Mikel, Falkao...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Jedino sto mi daje nadu je Conte. Kad se razmisli fino, u pravu je Wisey. Nedavno je produzio ugovor i stalno ponavlja da uziva u Londonu. Ali koji kurac na terenu nema motivacije?? Mucno je postalo gledat ga ovakvog...

Hazard se mora na neki način kazniti, jer sramota bi bilo da ovo prođe nekažnjeno

Opet se priča o nekim povredama, u šta ja ne vjerujem.

Na kraju krajeva, oprostićemo ovu sezonu, samo ukoliko bude bolji iduće, ali bolji nego što je bio prošle sezone, u suprotnom prodati ga, pa neka onda u Realu i PSG-u izmjenjuje dresove

Valjalo bi kad bi prošao ovu sezonu bez novih povreda, i u Belgiji isto tako završio Evropsko, i onda se spremati za novu sezonu, neće mu biti lako pod Conteom.

Slazem sa da mu treba dati sansu. On je nas najbolji igrac bez sumnje, ali kada hoce da igra. 

Vjerujem da ce mu novi trener vratiti osmijeh na lice i da ce ovo sve biti samo dio proslosti koji treba sto prije zaboraviti.

Ma kakve kazne, samo nek se izgura ova mučna sezona, na ljeto nek ohladi glavu, a Conte će izvući iz njega, neću reći maksimum, ali bit će sigurno daleko bolji. 

Kazna, prodaja i slično, ne i ne. Samo na ljeto nek ode u neku zabit na odmor, ohladi glavu a onda od jula nek ga Conte usmjeri kako treba i njega i ostale i bit će to sve uredu. Predobar je ovo igrač da bi ga se odrekli, nema igrača da ga možemo dovesti i da uživamo u njegovim igrama kao što smo u Hazardu. Bit će to dobro i nenormalno mi je drago što klub ga ne želi prodati, svaka im čast. Upravu stvarno dobru imamo, malo je to sve pobrkao Mourino, ali ide na bolje.

Samo da ispravim reloa. Prica advokata je bila da je vise problem u igracima nego u Murinju. Sto se ispostavilo.... Mozda jos nije ocigledno, ali vreme ce pokazati. :)

Ja bi ga definitivno drža na toplo hladno dok ne dodje prava ponuda ( ako dođe naravno ) ali s ovakvim stavom neće daleko jer sam siguran sto posto da je u 75 min bilo 2-1 za nas da nebi trazija izmjenu smeće malo
  • 3 sedmice kasnije...
Zanima me da li neko zna neki kontakt Edena Hazarda, mail ili tako nesto. Znam zasto je los ove sezone, a prethodnu je kidao.

Problem je Joseova recenica "Bolji je od Ronalda", tu je Eden otresao sa vrha na dno, bas me zanima da li bi uspeo da vrati formu za tili čas sa jednom recenicom, a verujem da bi mogao, cak mislim da znam zasto su ga odjednom spopale povrede.

Jedna recenica je bila dosta da padne, a jedna bi ga vratila odmah u visine,ubedjen sam, pa ako neko zna neki tako kontakt, voleo bi da ga ostavi, bio bih veoma, veoma zahvalan.
Jel Eden uopste igrao? I ako jeste kako je odigrao, bas me zanima posto nisam gkedao utakmicu, nisam ni znao da igramo. Pa ako neko moze da napise to, bio bih mu zahvalan.

Povrijeđen je

Hvala Relo. A koliko se secam pre toga je bio od stene, lomili ga, a on ostajao na nogama lagano.

Mozak je cudo... cak mislim da posaljem na chelsea fc mail, pa neka probaju moju teoriju, toliko sam ubedjen u nju, da kada mi je sinula hteo sam da sednem na avion i odem u London ili Belgiju da mu kazem i da mu pokazem da moze da bude isti kao prosle godine, samo ima jednu blokadu, a to je u mozgu. Mozak je glavna stvar u coveku, sve pokrece, od bolesti do bogatstva.

Pre kada bi mi neko ovo pricao smejao bi mu se, nisam verovao u to, a danas se smejem sebi i svojem ranijem razmisljanju.

Hazard je egoistični snob, tu je problem, ne u mozgu, nego u karakteru. Pohlepan je i sebičan. On je samo ogledalo legije stranaca u belgijskoj repki, hrpa individua koje ne veže ništa i koji neće ništa zbog toga osvojiti. Nema osjećaj za važnost kolektiva. Imali smo daleko bolje i karakternije ljude od njega, Drogba, Lampard, Essien itd koji su bili skromni i zato će se pamtiti kao velikani......Hazarda će se zaboraviti brzo. 

Sad je i sebican, pohlepan, snob.. Kekek Nego vidim foliru onu povredu radi bojkota Mourinha jos uvijek. Sta bi s tom teorijom? :D

Koga briga, lik je smeće od čovjeka i ne zaslužuje ovaj dres. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.