Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ja jos ne vjerujem da je propustio onu priliku 100% kada je nesto preskako zrak, loptu, sta vec. K'o neki amater.

Samo da ju je pipnuo zaobisao bi golmana i imao bi cist gol.

Koliko me ovaj lik razočarao. Igra ko neka kurčina. Skontali su dvije-tri finte koje ima i blokiraju ga bez većih problema.

Stalno se baca, pokušava iznuditi neki faul, a mi iz tih prekida nikad ništa ne napravimo.

Na TC-u sam pročitao dobar opis Hazarda, kaže nešto u stilu - on je igrač koji će biti najbolji kada tim igra dobro, ali kada tim igra loše on će se uklopiti u sivilo.

Mislim da to stoji za većinu utakmica koje je odigrao. Zato nikada neće biti velik igrač.

Kada smo u ovakvoj situaciji da igramo katastrofa, vrlo je naivno očekivati od Hazarda da će nešto napraviti. On jednostavno nije taj igrač.

Nama upravo treba jedan pravi lider na terenu. Čovjek koji će probiti barijeru kada timu ide loše, uraditi neku bravuru, povesti i podići čitav tim. Svi svmo nadali da će upravo on biti taj koji će preuzeti tu ulogu, ali jednostavno on nije takav tip igrača. 

Bljesnuo protiv West Hama prvu utakmicu i nakon toga ocaj, igrac njegovih kvaliteta treba da donosi prevagu. Nadam se da nece popravljati formu protiv Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama.

Propadose mu godine u ovom kurcu od sistema. Za tebe je najbolje da ides...

Dušo moja neće on bolje igrati ni dalje, jednostavno nije top igrač, pomiri se s tim

Dušo moja neće on bolje igrati ni dalje, jednostavno nije top igrač, pomiri se s tim

Ok, da li si vidovit?

Nije Messi, al bi u sistemu u kojem ima kao prvo konkurenciju, kao drugo vise napadackog stila i kao trece malo rasterecenje sto se tice ofanzive u smislu podrske jos jednog priblizno kvalitetnog igraca... bio bi to daleko mocniji igrac 

• 2 sedmice kasnije...

Budimo realni, i ja bih ga znao korisititi protiv nas i Gibraltara. :D

Ok, ima i toga. Ali sam prvenstveno mislio na njegovu poziciju i ulogu na terenu... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.