Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

A Isko i Gece su takvi golgeteri da im cak i Levandovski i Suarez mogu pozavideti...

O jebem ti fudbal. 

Sigurno su bolji od Azara koji ima NULA golova u PL.

I sta sad? Ako zeli da ide nel ide. Koliko god da je dobar koji ce nam kurac igrac koji zeli u drugi klub.

Takodjer cinjenica je ds samo mi navijaci celsija mislimo da je nedodirljiv i nezsmjenjiv, dok svi drugi misle obratno.

Bilo bi mi itekako zao da ode, ali ako vec hoce ds ide, nek ide za 100 milki

Meni bi bilo žao prije godinu dana sada mi je svejedno, stim da bi sad kada sagledam situacije volio da je otišao ljetos kada smo ga  mogli utopiti za puno veče pare.

Ovo me nimalo ne iznenađuje, prosto se vidi na njemu da nije čovjek koji se veže za jedan klub. Chelsea mu je samo jedna stepenica u karijeri a ako se malo prisjetimo shvatićemo da je kod nas došao baš zbog toga što smo u zadnji trenutak izborili LP. U protivnom bi bio u Mancehsteru sigurno.

Niko nije nezamenljiv, a za pare koje bi dobili za njega mozemo da kupimo i boljeg igraca.

Niko nije nezamenljiv, a za pare koje bi dobili za njega mozemo da kupimo i boljeg igraca.

Kojeg ? Ali da je stvarno bolji, ne u prethodnih 6 meseci.

Grizman?

Ukratko, plaćenik koji ne želi niti zaslužuje ovaj klub. Neka solira begdje drugdje, mi možemo Balea ili nekog dovesti. 

Ukratko, plaćenik koji ne želi niti zaslužuje ovaj klub. Neka solira begdje drugdje, mi možemo Balea ili nekog dovesti. 

Ali zašto ne bismo uzeli u obzir i tih 6 mjeseci, i ostalo vrijeme kada je bio loš?

Naravno, ako promatramo samo Hazardovu najbolju utakmicu, onda teško da bih ga mijenjao i za Messija ili Ronalda.

Ali činjenica je da je Hazard nekonstantan igrač i da sve upućuje na to da nikad neće doći do razine najvećih.

A ja bih osobno radije htio igrača čiji je maksimum 70% Hazardovog maksimuma, ali koji je pruža konstantno dobre partije, a ne samo kada mu se sprdne.

Ne volim promatrati igrače kroz njihove najbolje utakmice, već kroz presjek njihovih utakmica unutar nekog dužeg vremenskog perioda. A tu po meni Hazard ne spada u najbolje igrače.

Chelsea može bez Hazarda, u to sam uvjeren.

Ma taman i da ne moze Chelsea bez njega, zasto se spustati na tako nizak nivo i moliti nekog da igra za tebe a on to ne zeli?! 

Ako mu je ne igranje lige prvaka toliki trn u oku, zasto se ne zapita da li je i on mozda jedan od najvecih krivaca za to?

Svi cemo se sloziti da ni jedan igrac nije veci od kluba. 

Zato što u prošlih 6 meseci mnogi su igrali bolje. Ali to ne znači da su sposobni da urade ono što je Azar u drugom delu prošle sezone - odveo Čelsi do titule. Dakle priznali vi to ili ne Čelsi jeste bio zavistan od njega i njegove igre. Takvih je vrlo malo. Zapravo nema nijednog čiji je dolazak realno očekivati u stanju u kome je klub sada.
Mašta je svačije pravo...

ako nastavi igrati ovako i iduće sezone pa bolje da ode sada dok mu ne padne cijena... Najdraži mi igrač ali mora se trgnuti, inače nema smisla ga držati

Realnost je da se njemu sve i svasta prasta i zmiri na sve sto govori i pruza ove sezone, a bitno je da se neki igraci pljuju koji krv pisaju da pomognu klubu.

Brat rodjeni da mi je, veceras mi ne bi igrao zbog onih izjava i to pred samu utakmicu. kad bolje skontam, kao i da nije igrao.

Lik pred utakmicu pred PSG govori kako bi teško bilo reći ne PSGu. Em što ga dižu u level sa CR i Leom, a majka ga rođena nije videla poslednjih godinu dana. Em što ima budala koje bi dale preko 70 miliona za njega.

PUTUJ IGUMANE !!!!

Prelos a mogli smo i gore da prodjemo zbog njega. Nekoliko puta je ispred naseg kaznenog krenuo da iznosi loptu i onda je izgubio i oni su imali sansu.

Posle ovakve tekme nema sta da trazi u prvoj postavi ali ne da igra Oskar debilcina nego Kenedi ili Traore.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.