Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

http://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nv_sr_1

Ako pogledas ovaj film i shvatis sam iz prvog puta, svaka cast. Opet nema sanse, moras ili pogledati jedno 20 puta, ili pogledati objasnjenje lika na youtube-u :D

Jarane valja ti sad otkinuti sebi ruke i noge, tacnije ostaviti mali patrljak umjesto stopala da mozes mlatarati, uraditi zube, i mozda te Hazard poslusa :P

Resio sam da batalim pricu.

Sta sam i ko sam postao, nije bitno, pokazace vreme. Diablo jedino kome se dokazujem je sebi bez uvrede naravno. Bitno je da ja znam, a ko bude zeleo saznace, ja cu biti tu sa vremena na vreme.

Sve u svemu, hvala Relu sto je izbrisao postove, na moj zahtev, ne zato sto mislim da sam pogresio, stojim iza svake reci, nego iz nekih licnih razloga.

Ako budete trebali kakvu pomoc, javite se. Ako budem mogao pomoci cu, ako ne, sklonicu se da ne smetam.

Resio sam da batalim pricu.

Sta sam i ko sam postao, nije bitno, pokazace vreme. Diablo jedino kome se dokazujem je sebi bez uvrede naravno. Bitno je da ja znam, a ko bude zeleo saznace, ja cu biti tu sa vremena na vreme.

Sve u svemu, hvala Relu sto je izbrisao postove, na moj zahtev, ne zato sto mislim da sam pogresio, stojim iza svake reci, nego iz nekih licnih razloga.

Ako budete trebali kakvu pomoc, javite se. Ako budem mogao pomoci cu, ako ne, sklonicu se da ne smetam.

Ma super si Grena, opušteno, samo ti piši. :)

Jedan od najvecih pljuvaca Mourinha je ustvari labav i subjektivan kriticar :P

Svi se mi radujemo njegovom ostanku Wisey, ali ako ce davat sve sto ima i sto moze...

Dobra vest, nadamo se da će sledeće sezone opet igrati kako zna i ume pošto je prethodnih godinu dana kulirao. Samo on da igra kako treba i možemo lagano u top 4. Ajde Konte, popravi nam Edena.

Kad se setim koliko sam se radovao novoj sezoni najvise zbog njega i njegove magije a sad smor svaka tekma nebitna, Azar ocajan, Celsi ocajan. Iskreno jedno vreme sam prizeljkivao da ga prodamo ali sada ga ne bih prodao jer realno kad se pogleda ovo mu je prva losa sezona u karijeri tako da po mom misljenju nema sanse da opet odigra ovako losu sezonu. I plus dolazi Konte od koga mnogo ocekujem a jedna od stvari je vracanje Azara na pravi put.

Radio je Konte s usijanim glavama ranije.. Pogba, Vidal, Tevez...  Al ovaj nas je jedinstven slucaj :D

Radio sa usijanim glavama, al ovom našem bi morao malo da usija glavu...

Dovesti još jednog igrača njegove klase u klub - JAMES, ISCO, DRAXLER, REUS, GRIEZMANN. Nevažno kojeg. Možda i dva. Pa da ima lik s kim igrati. Podbacio je ove sezone, ali iskreno tip je igrača kojem trebaju suigrači njegove kvalitete da mu daju motiv. I ja bih podbacio na njegovom mjestu da igram u prvih 11 s Oscarom i Mikelom. Demotiviralo bi me to.

Drugim riječima, ne vrijedi ni 50 milijuna eura i nitko ne šalje ponude za njega. Lik je pljunuo na Chelsea i sebe ove sezone, jednostavno je propao. Kad jedan Mahrez dobije nagradu za igrača godine, a Hazarda nema ni blizu najboljih 11, ne treba puno riječi trošiti. Nema tog trenera koji će njega dignuti, on je plaćenik i ne igra srcem, igra za sebe. Conte nije nikakav psiholog. 

I ja bih podbacio na njegovom mjestu da igram u prvih 11 s Oscarom i Mikelom.

Ti bi podbacio sve i da igraš sa MSNom :D

Pitanje je formacije koju će Konte forsirati. U 3-5-2 za njega jednostavno nema mesta...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.