Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Tesko da je ijedan balvan koji je postigao 0 golova u ligi prodan za vise od 30 miliona. Iako jeste malo za igraca koji je 2 put zaredom POTS, ali nas mali retardos kojeg ocigledno boli kurac za fudbalom ne smatra da je to sramota ne dati barem 5 golova.

Nisu ni golovi mjerilo svega?

Ili nije sramota ne dati 5 golova u 10 godina (da ne navodim ko)? BURRRN

Nisu ni golovi mjerilo svega?

Ili nije sramota ne dati 5 golova u 10 godina (da ne navodim ko)? BURRRN

Nisu ako si Iniesta, jesu ako si na poziciji Edena, gdje se ocekuju golovi i asistencije.

6 golova oprostit ces :D

Naravno da se nece prodati za 30tak milki, fura ova zvijezda opasno, ali eto malo diskusije.

Ne treba ga prodati na ljeto, nema šanse, ne za 32 miliona vec ni za 60 miliona, čovjek je klasa ok nema razmišljanje i motivaciju C.R. da ima vjerovatno bi bio rame uz rame sa istim ili čak bolji, ali to je druga tema.

Argument koji se samo spominje je "imao je lošu sezonu" imao je lošu sezonu pa šta, osim Williana gotovo svi igrači su podbacili i sta treba ih rasprodat za siću, na kraju krajeva sam klub je imao očajnu sezonu pa sumnjam da bi Roman prodao klub za recimo 100 miliona.

Hazard je nas najbolji igrač moze da priča ko šta hoće, kad god je Hazard odigrao solidnu utakmicu bodovi su rijetko izostali. Ok nema ga ove sezone, ali sta cemo sa sezonama u kojima je bio naš najbolji igrač, to ćemo zaboraviti da bi prodali najboljeg igrača za mizernu cijenu na današnjem trzistu i to Realu koji plaća sve živo preko 30 miliona, ma da..

Hazard ako ostane nema šanse da ima ovako lošu i sljedecu sezonu..

Hazard ako ostane nema šanse da ima ovako lošu i sljedecu sezonu..

Tesko li je zabit jedan gol :P

Hazard nikad neće imati status legende i velikana ovog kluba. Najbolji potez kluba na ljeto će biti njegova prodaja. Stoput bi radije Balea gledao u ovom dresu, nego njega koji carini loptu i igra sam za sebe. 

Kinže brate ti kao da ne znaš kao radi i čime se sve služi Real Madrid da bi došao do igrača.
Nije stvar u tome da li Čelsi želi da proda ili ne.
I Eden ali i sam Čelsi imaju jako lošu sezonu.Igrao je dotle da je njegovo telo došlo u stadijum da više ne može da trpi udarce. Sve to mu je načisto srozalo samopouzdanje. Nije više siguran da je Engleska pravo mesto za njega. Par nesigurnosti u izjavama o svojoj budućnosti su dovoljne ljudima iz Reala da naprave medijsku kampanju kao pred izbore u Srbiji i da na taj način vrše pritisak, pre svega na igrača, a onda i na klub, koji neće dozvoliti da najplačeniji igrač u ekipi nije fokusiran na obaveze u istome.
Moje je mišljenje da treba sačekati pripreme,naravno ako on baš ne zatraži da ode. Ako Konte proceni da ne može da radi s njim i da se ne uklapa u ekipu, jer to ne može ili ne želi, svejedno, onda mu poželeti sreću. U suprotnom ne podlegati provokacijama.
Čelsi je i ranije imao igrače koji su mogli da igraju u bilo kom klubu na svetu i koje su želeli mnogi. Ali nisu mogli da im ponude ništa što već nisu dobijali u Londonu. Jaki ugovori, sam vrh Engleskog ali i Evropskog fudbala.
Sada, po prvi put posle dužeg vremena Čelsi je ovako loš, i za očekivati je da će hijene i lešinari probati da to iskoriste na svaki mogući način.
Ma sve je to ok, Real njuši i malo narušen odnos klub-igrač i eto ih da svojom šminkom to iskoriste, ništa novo.

Ali meni nije jasan stav pojedinaca da se nakon loše sezone mora sve rasprodati da bi se počelo iz početka bla bla bla, posle ovakve sezone koja je od prve sekunde ličila na očaj, čak se to moglo vidjeti na pripremama, Mourinho je pogubio konce vec u autobusu kada je bila šampionska parada. Kada klub kakav je Chelsea ulazi u novu sezonu bez LP onda je najveći uspjeh sačuvati baš one igrače koji su bili nosioci sezone kada smo uzeli titulu a ne neke rasprodaje jer nema šanse da dođu bolji igrači. Da li moze doci bolji igrac umjesto Hazarda? Ja mislim da ne moze. Da li moze doci bolji igrac od Coste? Ja mislim da ne moze. Da li moze doci bolji golman od Courtoisa? Ja mislim da ne moze. Da li moze doci bolji igrac od Matica? Mozda, ali teško. Tako da treba dati maksimum da se sačuvaju ključni igrači, jer ne igramo LP i niko nece trcati u Chelsea.

Kakav Pogba i slični, to nisu igrači koje Chelsea sada moze ciljati..

Ljudi ovde se jako retko bave realnošću stvari.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/720296294862860288

ovaj smrdo me podsjeća na Mourinha i njegove fazone.

Jedno priča a drugo radi, kao kad priča da voli Chelsea dok su bile šekulacije da ga hoće PSG, a vamo poslije oblači dres PSG.a

I ne bi me iznenadilo kad bi otišao, nimalo

Hazard nikad neće imati status legende i velikana ovog kluba. Najbolji potez kluba na ljeto će biti njegova prodaja. Stoput bi radije Balea gledao u ovom dresu, nego njega koji carini loptu i igra sam za sebe. 

Jel tebe neko tjera da pišeš ovakve gluposti,mislim izvini stvarno,ali svaki tvoj post je notorna glupost.Čuj Bale,Bale samo trči po terenu ništa ne radi i + izgleda ko neko ko nikad nije čuo ni za brijač ni za frizera,prije bih ostavio Oscara nego doveo Velškog samuraja.Ako trollaš odlično to radiš i svaka ti čast,ako ne...

ma ja sam njegove postove davno prestao da čitam nzm zašto mu uopšte odgovarate

ili je jako ograničen ili trola liči na onoga dzimija što je banovan prije par godina

Jeste da je vaznije gledati i unapredjivati samo sebe ali je i konkurencija jako bitna. Kada imas nekog sa kojim se takmicis ili uporedjujes i kada te on nadmasi ti ces da ulozis i vise od svojih mogucnosti da bi ga stigao, konkurencija te vuce napred.
Pogledaj sad u LS, Mesi nije skoro nista uradio u 2 utakmice a Ronaldo je bukvalno sam(ne bas ali mislim na golove) uveo tim u polufinale i sad ce Mesi zbog toga 20 puta bolji da bude jer nece da dozvoli ds bude neko bolji od njega.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Greni, napiši otvoreno pismo, kači ga na svaki mogući sajt koji ima veze sa Čelsijem, idi autostopom do Londona, preplivaj Lamanš, šta god hoćeš radi, samo se ne ponavljaj više, aman...

grena, uz duzno postovanje ali ti se ponasas kao neki prosvjetitelj koji zna i i moze sve i svakoga da izlijeci. O cemu se zapravo radi, vjerovatno samo ti znas. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.