Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

nervira me samo sto se igra ovoliko, za*ebava narod drzi u neizvjesnosti reci vise gdje ce nastaviti karijeru i kraj
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Pustite vi ta sranja sto pisu ovi te hoce ovoliku platu te ovo te ono, sjetite se kad smo Cahilla dovodili koliko je price bilo kao da on trazi previse para ovo ono i odma pocela prica te ne treba nam ako samo trci za parama, ali evo momak dosao kod nas i pokazao da je odlican igrac i jos bolji covjek !
Prvo koliko ja znam rekao je da ce nositi plavi dres slijedece sezone, pod dva kliko ja znam ManU nema plavi dres i čisto sumnjam da bi oni dali vise od 35 mil. za ovakvog talenta oni idu do cifre 25 mil. Pod tri ko jos nosi plavi dres ove sezone to smo mi i City, on je nagalsio da nece u City samo zato što nema obezbjeđeno mjesto u prvih 11, ostajemo mi koji dajemo za njega puno para i jos plus mjesto u prvih 11.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337587579' post='50875']
Pustite vi ta sranja sto pisu ovi te hoce ovoliku platu te ovo te ono, sjetite se kad smo Cahilla dovodili koliko je price bilo kao da on trazi previse para ovo ono i odma pocela prica te ne treba nam ako samo trci za parama, ali evo momak dosao kod nas i pokazao da je odlican igrac i jos bolji covjek !
[/quote]
U pravu si sto posto.
Red bi bio da se i on vise odluci jbt. K'o neka baba, svake sekundi promijeni misljenje...
Ja mislim da on ne mjenja tolko misljenje kolko zapravo novinari pisu gluposti... Ja se samo jednog bojim... kolko znam ljetni prijelazni rok pocinje tek 1.6. a ves je pocela tolka halabuka oko transfera... mislim da ce nas jos dugo vuc za nos po pitanju transfera i da cemo se mi jos nacekat do pojacanja... :D
Najgore i jeste sto padate na te novinarske price, kao sto neko rece iznad sjetite se Cahilla, uvjeren sam da lik ne trazi toliku platu a i da trazi u Chelsea mu ne bi sigurno toliko dali.

Ova sezona: 48 utakmica, 22 gola, 16 asistencija B)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337600263' post='50927']http://www1.skysports.com/football/news/11668/7768704/Four-in-for-Hazard[/quote]
joj sto mi ovo dize pritisak -.-
NECE VALJDA...

[b] [size=5]United seal Hazard deal[/size][/b]

[b]Eden Hazard will become United's first signing of summer 2012 after the Reds successfully negotiated a transfer with Lille.[/b]

A club statement published on Sunday reads as follows:
"Manchester United is delighted to announce it has signed an agreement with Lille for the transfer of Eden Hazard.
"The deal will be completed once the player returns from international duty."
More to follow. :(
[color=#333333]Pojavila se lažna ''oficijelna'' stranica: rnanutd.com koja kaže kako je Hazard član Uniteda... tako kazu na MU BiH[/color]
Čovjek je najbolji mladi igrač i tu nema nikakve dvojbe, ali ako traži tolko para najbolje ga prepustiti Shittyu.
[quote name='razbijach' timestamp='1337609633' post='51003']
Čovjek je najbolji mladi igrač i tu nema nikakve dvojbe, ali ako traži tolko para najbolje ga prepustiti Shittyu.
[/quote]

Ma kakvi !
Ako vec ne dodje u Chelsea, nek ide u Spaniju, Italiju, Nemacku... Ma gde oce, samo ne u PL. Treba posle i od njega da nas boli glava :huh:
[quote name='Whisper#2' timestamp='1337609810' post='51006']

Ma kakvi !
Ako vec ne dodje u Chelsea, nek ide u Spaniju, Italiju, Nemacku... Ma gde oce, samo ne u PL. Treba posle i od njega da nas boli glava :huh:
[/quote]
nemaju Španjolci tolko para, vidiš da svi grcaju u dugovima.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1337609810' post='51006'] Ma kakvi ! Ako vec ne dodje u Chelsea, nek ide u Spaniju, Italiju, Nemacku... Ma gde oce, samo ne u PL. Treba posle i od njega da nas boli glava :huh:[/quote]
samo nam jos to treba, da nama po ligi paradira (osim ako ne dodje u chelsea)
Ma ova prica s njim ce se okrenut jos 5 puta dok ne potpise za nekoga. O njegovoj kvaliteti, karakteru je sve receno, ja cekam sluzbenu vijest od sad!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.