Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dubro, Whisperir - hvala na informacijama ;)
VahaCFC- mislim da bi vecina forumasa ovdje prije volila vidjeti Hazarda kao igrača Chelsa nego Modrica... Modric nas je prosli prijelazni rok pravio budalama i mislio da smo mi tim koji je dosta lošiji od Totenhema, ali ispostavilo se drugačije. Ja ga prvi ne bi volio vidjeti u dresu Chelsea!
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338123541' post='52797']Dubro, Whisperir - hvala na informacijama ;) VahaCFC- mislim da bi vecina forumasa ovdje prije volila vidjeti Hazarda kao igrača Chelsa nego Modrica... Modric nas je prosli prijelazni rok pravio budalama i mislio da smo mi tim koji je dosta lošiji od Totenhema, ali ispostavilo se drugačije. Ja ga prvi ne bi volio vidjeti u dresu Chelsea![/quote]
Pa i ja bi prije volio vidjeti Hazarda u Chelsea nego Modrica ali mislim da nece doci kod nas.
Nadam se da grijesim. :D
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547271_309511532463798_1722345474_n.jpg[/img]

Kako bi mu kod nas stojao dres, uuu.
Manchelster United jest ružan ti bogaaa ... ovo ozbiljno govorim.
[img]https://p.twimg.com/At5e33xCAAAIjBG.jpg[/img]

To je izvorni članak L'Equipea. Dosta dobar, vjerodostojan izvor. Vodeća sportska novina u Francuskoj. Ostaje nam da vidimo, da sačekamo još sedmicu dana.
Ovo je stvarno lijepo za procitat, pogotovo kad vidim da se ne radi o onakvoj astronomskoj placi, jest da je i ova velika al opet dosta manja od spominjane.. Ovo je Hazardu i najlogicniji potez jer bi nam bio gotovo pa nezamjenjiv u prvom sastavu, za razliku od Uniteda ili Citya.
Iako trebamo cekati sluzbenu vijest, mislim da je ovo ipak istina.
Samo se sada namece pitanje: ako dovedemo Hazarda, oce li uprava i dalje bit zagrijana za Hulka? :huh:
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338123851' post='52799'][img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547271_309511532463798_1722345474_n.jpg[/img] Kako bi mu kod nas stojao dres, uuu. Manchelster United jest ružan ti bogaaa ... ovo ozbiljno govorim.[/quote]Ono u MUTD mu faca kao Phill Jonesa.. :P aa jos ce biti onaj dres stoljnjaK :P
[b] Hazard will be a Chelsea player in the next 48 hours. His agent is in London to sort out the deal and if agreed upon, he shall be a Chelsea player in no more than 48 hours.[/b]
[quote name='trebevic' timestamp='1338130744' post='52823']
[b] Hazard will be a Chelsea player in the next 48 hours. His agent is in London to sort out the deal and if agreed upon, he shall be a Chelsea player in no more than 48 hours.[/b]
[/quote]

Link?
Hajde Hazarde nebudi glup , dodji u Europske prvaka . Imat' ces zagarantovano mjesto u prvih 11 . Imas u ekipi prijatelja De Bruynea i Lukakua .
Dodji nama .
Ja bi najradije Hulka a i Hazard je dobrodosao. Jest da malo sere ali vidjet cemo ga ( ako dodje ) kakav ce biti ovdje.
Kad bi obojcu potpisali uffff.. Nemam komentar za to onda. :D
Sta se tice ovog igraca... ako dodje nemam nista protiv... naravno ako mu bude placa u granicama normale... ali kako god da zavrsilo obavezno zelim vidjet Hulk-a sljedece sezone u dresu Chelsea... ;)
Necete vjerovati Hazardov agent se zove Franjo Vranjkovic, a to je isto tako agent Van der Wiela ! :D

A što se tice Hulka, pa ljudi moji što se tako brinete doci ce i jedan i drugi ja vam kažem, pa cak ce doci pored njih jos jedan igrač. Svi mi znamo kakav je Abramovic mozda ce nas obradovati igračem, tajnim transferom... Ko ce ga znati, ali ja sam 100% ubjeđen da dolazi i Hulk i Hazard !
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338140360' post='52858']
Necete vjerovati Hazardov agent se zove Franjo Vranjkovic, a to je isto tako agent Van der Wiela ! :D

A što se tice Hulka, pa ljudi moji što se tako brinete doci ce i jedan i drugi ja vam kažem, pa cak ce doci pored njih jos jedan igrač. Svi mi znamo kakav je Abramovic mozda ce nas obradovati igračem, tajnim transferom... Ko ce ga znati, ali ja sam 100% ubjeđen da dolazi i Hulk i Hazard !
[/quote]
hmm, dvije muhe jednim udarcem, i like this :D
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338140360' post='52858']

[/quote]

[url="https://twitter.com/#%21/FVranjkovic"][b]Franjo Vranjkovic[/b] ‏[s]@[/s][b]FVranjkovic[/b] [/url]
I would like to announce that my client Eden Hazard has agreed to sign a five-year contract with Manchester United. [url="https://twitter.com/#%21/search/%23Hazard"][s]#[/s][b]Hazard[/b][/url] [url="https://twitter.com/#%21/search/%23MUFC"][s]#[/s][b]MUFC[/b][/url]

Ne znam je li pravi profil na twitteru ali je obavijest postavljena prije 1h..
Adise to je lažni profil, da je pravi imao bi vise Followersa, ovaj ima samo 4, ja mislim da je lažni. ali evo prije 1 h našao sam na jednoj stranici na Twitteru ovo : "L'Equipe reports today that Eden Hazard will join Chelsea on a 5 year £110,000 a week contract" (https://twitter.com/#!/TFS_Chelsea) ...
Sto se tice tih jutrosnjih vijesti da je Hazard izabrao Chelsea, da je njegov agent u Londonu i sto su mnogi mediji objavili te vijesti, potjece od francuskog medija L'Equipe. A kasnije su mnogi to prenijeli.

Ne bi me iznenadilo da sutra ili prekosutra kad se probudim procitam nesto sasvim drugo.. Sve su ovo spekulacije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.