Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

izjavio je da on sebe vidi kao "klasicnu 10-tku" znaci kao playmekera u sredini terena, i da je to pozicija koju zeli igrati. Sto se tice toga je Chelsea i Utd u prednosti nad city-em

Mislim da bi mu Chelsea mogao obecati tu poziciju(gledajuci na trenutnu situaciju da RDM bude menadzer i da nastavimo igrati u 4-2-3-1 formaciji) ,jer Lampard je ove sezone vise dobrih utakmica odigrao kao 6-ica uz Mikela nego kao playmeker a Mata je ionako inace lijevo krilo.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ma nije jos pisi propalo, ja i dalje mislim da imamo najvece sanse da ga dovedemo. Ako Hazard misli na sebe ( a misli, to je jedino sto radi :D ) onda ce doc u klub gdje ce redovno igrati - Chelsea.
treba mu jebat mater i zahvalit se , Mata je nas playmaker radi ovog debila Matu na krilo gurat gdje se ne snalazi najbolje , ma mars
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337901502' post='52213']izjavio je da on sebe vidi kao "klasicnu 10-tku" znaci kao playmekera u sredini terena, i da je to pozicija koju zeli igrati. Sto se tice toga je Chelsea i Utd u prednosti nad city-em Mislim da bi mu Chelsea mogao obecati tu poziciju(gledajuci na trenutnu situaciju da RDM bude menadzer i da nastavimo igrati u 4-2-3-1 formaciji) ,jer Lampard je ove sezone vise dobrih utakmica odigrao kao 6-ica uz Mikela nego kao playmeker a Mata je ionako inace lijevo krilo.[/quote]

Mozda ima bolji dribling od Mate ali pas sigurno nema. Tako da za njega nema mjesta na toj poziciji gdje zeli igrati..
Mata je nasa 10tka a za Hazarda ostaju dvoje pozicije, lijevo ili desno krilo/napadac kako hocete..
Mata je za ovog razmazenog gospodin covek !
Niti je sta trazio, niti se zbog cega bunio kad je dosao u Chelsea... Samo je igrao fudbal i zasluzio i mesto i broj 10 !
Ovaj jos ni ugovor nije potpisao, a vec postavlja neke uslove.... Prvo basnoslovna plata, sad i pozicija na kojoj ce igrati.... Sramota ako klub pristane na ucene.

Nikad nisam voleo igrace koji imaju ogroman ego i dugacak jezik.
Posto klubu treba orijentaciono desno krilo i Lavezzi a i Hulk pre Hazarda !
Ajde boga vam i vi vjerujete svakoj prici, odakle je sve ovo i tko je pisao takve gluposti, meni je smijesno da jedan 21-godisnjak, postavlja neke kriterije. Ovo što je Edvin napisao mogu da se kadim po život da nije istina i da Hazard ovakav nije, to su njega samo mediji napuhali i napravili lipicanera od njega. On zasigurno ovo nije rakao!
oke bi bilo da on ima jedan ovakav ispad ako se tako moze rec u jednom mediju to bi covjek i rekao hajd do medija je , ali za njega svaki dan dolazi nova vijest i novi prohtjevi i objavljuje svaki nogometni portal i novine , znaci nije do medija do njega je momka je povukla slava i postao je bahat a takvi nam ne trebaju
[quote name='Brane' timestamp='1337949097' post='52269']
Ma nije jos pisi propalo, ja i dalje mislim da imamo najvece sanse da ga dovedemo. Ako Hazard misli na sebe ( a misli, to je jedino sto radi :D ) onda ce doc u klub gdje ce redovno igrati - Chelsea.
[/quote]
Hazard prije svega misli na novac , pa tek' onda ostalo . Uprava je dala do znanja da ce dati za njega neku "realnu" svotu novca , a ako City ponudi vise eto im ga :)
[b][size=3][i]"The difference between the old ballplayer and the new ballplayer is the jersey. The old ballplayer cared about the name on the front. The new ballplayer cares about the name on the back." [/i][/size][/b]

[size=4]Ta rečenica opisuje moj stav o Edenu Hazardu. Kvalitetan je i mozda bi cak i volio da dođe kod nas, al pod jednim uslovom a to je da prestane mislit na sebe i gine za dres kojeg bude nosio. Decko spusti se na zemlju i igraj nogomet, to je tvoj posao, okani se glupih izjava i postavljanja uvjeta " hocu ovoliku placu, hocu ovo, hocu ono " ![/size]
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337952387' post='52298']
Sve to je ok, al ako je svota od 80 miliona funti za Hulka realna, onda sam ja Baltazar. -_-
[/quote]
Ko je rekao da ce ponuditi 80 mil ??? -_-
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1472-chelsea-apsolutno-spreman-na-financijski-fair-play-tvrde-iz-kluba.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1472-chelsea-apsolutno-spreman-na-financijski-fair-play-tvrde-iz-kluba.html[/url]
Joj @hazard, pa traže, svako traži, ali hoće li dobiti? Hoće malo sutra.

Eto za Hulka traže, kolko ste naveli 80 miliona, tj. otkupna klauzula, ali prodat će ga za 35-40 neće više, sigurno. Naročito ako podnese zahtjev za transfer, to je onda gotova priča.

Zatim, Hazard jeste izjavio, da želi igrati na poziciji 10-ke, te da čak želi i broj 10 na leđima. Što je previše previše je, igrač si, valjda profesionalac i ima da igraš gdje trener odluči, pa makar i na desnog beka. Frajer tek postao igrač i zanovjeta, pa Ronaldo I Messi nebi ovoliko raskokodakali se..

Najiskrenije, sve manje mi se sviđa, još malo i ogadit će mi se, ako nije već...
Gourlay je juce rekao da necemo dovoditi skupa pojacanja vec da kupujemo pametno (De bryne, Curtois-kako se vec pise :D, Marin itd...) Dakle ja cisdto sumnjam da cemo mi dati i 35 mil funti za Hulka a kamoli nesto vise....Ipak od sljedeceg ljeta ide FFP i Ron kaze da smo mi spremni za to :)
previse izvodi,dobar je igrac bez sumnje,ali ih ima jos.treba odustati od njega i okrenuti se drugim
Evo jednog dobrog komentara na jendom forumu....

[b]Demand 1: When Mr Hazard enters the dressing room everyone must stand up and say "good morning Mr Hazard"

Demand 2: All goals scored by other players must be credited to Mr Hazard, including own goals.

Demand 3: Mr Hazard will only sign if he is guaranteed the following, the continent of Australia, his own space shuttle, a house made out gold bricks and a mountain made out of Belgian chocolate. [/b]

Upravu je 100% :D
[b] Eden[/b] [b]Hazard[/b] v [b]Shinji Kagawa:[/b]
[u]Played: [b]192 / 198 [/b][/u]
[u]Goals: [b]50 / 86 [/b][/u]
[u]Assists: [b]38 / 45 [/b][/u]
[u]Cost: [b]€35m / €20m [/b][/u]

ROSES ARE RED
VIOLETS ARE BLUE
WHERE WILL HAZARD
FUCKING GO TO...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.