Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1337093664' post='48830']
Čini mi se da si to isto govorio i prošla dva transfer roka.
[/quote]
Pa bio je spektakl zadnjeg dana prijelaznog roka,dosao je Meireles :P
"The priority for Eden is one thing: games, opportunities,It might be better to join a club just below the biggest." - Eden Hazard's Dad said a while ago.

Naigrat ćeš se u Cityu sigurno.
Ma jbo Hazarda, ima jos igraca.
[quote name='Wisey' timestamp='1337275952' post='49443']
"The priority for Eden is one thing: games, opportunities,It might be better to join a club just below the biggest." - Eden Hazard's Dad said a while ago.

Naigrat ćeš se u Cityu sigurno.
[/quote]
Propast ce .
Nesto kao Nasri .
Para vrti di burgija neće. Iako nije još gotovo, otic ce on tamo.. A ovdje bi gotovo sigurno imao osiguranu poziciju u prvih 11.. neka, kad nemas pameti, propadni na klupi u Shittyu
Ma nije to tako u Cityu, nego kad dodje jedan igrac izbaci drugog, npr dosao Milner ispao onaj Irealand, dodje Nasri nigdje Milnera, eto doci ce Hazard mozda i nece biti Nasria i tako stalno heh cudna je ta politika.
[quote name='Brane' timestamp='1337284095' post='49469']
[b]Para vrti di burgija neće[/b].. Iako nije još gotovo, otic ce on tamo.. A ovdje bi gotovo sigurno imao osiguranu poziciju u prvih 11.. neka, kad nemas pameti, propadni na klupi u Shittyu
[/quote]
Romanu barem toga ne nedostaje ;) .

pogrijesio je ako ode u City , a otici ce .
[quote name='Elao' timestamp='1337290536' post='49514']
Ma nije to tako u Cityu, nego kad dodje jedan igrac izbaci drugog, npr dosao Milner ispao onaj Irealand, dodje Nasri nigdje Milnera, eto doci ce Hazard mozda i nece biti Nasria i tako stalno heh cudna je ta politika.
[/quote]
Onda odlicna prilika da pokupimo Nasria :D
[url="http://www.eurosport.fr/football/ligue-1/2011-2012/hazard-a-chelsea_sto3276878/story.shtml"]http://www.eurosport.fr/football/ligue-1/2011-2012/hazard-a-chelsea_sto3276878/story.shtml[/url]

Šta sam je ono reko prije koji dan ? :D Eto još jednog razloga da osvojimo večeras.
evo sta si rekao ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1337028251' post='48669']Reko sam vam prije nekoliko sedmica: Kagawa u United, Hazard u City.[/quote]

Ako se ovo odradi bice to pogodak mislim cak bolji i od Mate.
[quote name='Wisey' timestamp='1337034090' post='48683']
Što bi zaključavali. Pa koliko se puta ovaj predomislio u zadnje vrijeme, ne bi me čudilo da okrene i potpiše za nas kad pobijedimo u Munchenu. :D
[/quote]
Eto šta sam rekao. :) Iako i dalje mislim da će otići u City.
Klasična izmišljotina novinara. Vidi se po samom tekstu, eh koliko sam se toga načitao...

Bilo bi fino, ali nažalost gotovo nemoguće je. Mada opet kad pogledaš, kakav je, nebi ni sekunde iznenadilo da stvarno Roman ga kupi.
[quote name='how yes no' timestamp='1337427040' post='49834']
Klasična izmišljotina novinara. Vidi se po samom tekstu, eh koliko sam se toga načitao...
[/quote]
[b]Sky confirms: Reports in France suggest Chelsea could beat Man City & Man Utd to the signing of Eden Hazard who is set to leave Lille. -S[/b]
Ma čisto sumnjam da je to nekakva izmišljotina, budimo realni osvajanjem lige prvaka pridobili bi veći broj igrača i Hazarda i Hulka i [b]Modrića, i [/b]jos drugih igrača[b].[/b]
[quote name='Wisey' timestamp='1337421570' post='49801']
[url="http://www.eurosport.fr/football/ligue-1/2011-2012/hazard-a-chelsea_sto3276878/story.shtml"]http://www.eurosport...878/story.shtml[/url]

Šta sam je ono reko prije koji dan ? :D Eto još jednog razloga da osvojimo večeras.
[/quote]
Rekao si da ce u City , ali si isto rekao da se mozda predomisli tako da nisi mogao fulati ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.