Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1337019929' post='48632']
Iza njih Mikel ?
[/quote]
Ma da smo ja i ti i za njih. :D

Frenc football journo @tomwfootball on Twitter:
Hazard confirms he's going to Manchester - but doesn't say which club. "To Manchester, I've already said. The decision will be made soon."Hazard confirms he's going to Manchester - but doesn't say which club. "To Manchester, I've already said. The decision will be made soon."

Kao što rekoh. :) Jebaji ga.
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

"To Manchester, I've already said. The decision will be made soon." -Eden Hazard
Dobio je nagradu za najboljeg igraca francuske i to je njegova izjava...dakle CITY 99%...
"You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season."

[b]Eden[/b] [b]Hazard[/b] has been directly involved in 49% of Lille's goals (goals + assists), the highest ratio in Ligue 1 this season.

[b]Eden[/b] [b]Hazard[/b] has more goal assists than any other player in France's Ligue 1 this season.
Drag mi je bio, ali nevjerovatno mi je ohladio s ovim šetanjem po klubovima. Kontam ja, i novinari su dosta toga izmislili, ali brate bilo je puno njegovih izjava, te bi ovdje, te onde. Evo sad u Manchester će, a ne zna koji, ma ne jebi stari..

Isti slučaj kao i Neymar, odmah mi ohlade, da su ne znam kakvi.

Evo Hulk, od Januara se povezujemo s njim, nikad ništa nije rekao. Samo što je rekao, je da je to posao njegovog menadžera i da ga ne interesuje. Vrlo moguće da je već i sređen transfer kod nas, ali momak šuti. Kad bude vrijeme, obznanit će sve tačno i to je to.
Pa Marin dođe, ništa se nije čulo. Tek kad je potpisao, sve sredio, onda dao izjavu. A mogao je komotno se hvalisat, ej raja idem ja u London, u Chelsea.

Hazard će u City, mada kakav je, nebi me iznenadilo da završi u nekom trećem klubu. Skroz kontra.
[quote name='how yes no' timestamp='1337024628' post='48655']
Drag mi je bio, ali nevjerovatno mi je ohladio s ovim šetanjem po klubovima. Kontam ja, i novinari su dosta toga izmislili, ali brate bilo je puno njegovih izjava, te bi ovdje, te onde. Evo sad u Manchester će, a ne zna koji, ma ne jebi stari..
Isti slučaj kao i Neymar, odmah mi ohlade, da su ne znam kakvi.
[/quote]

Baš ovo sam govorio na par stranica unazad, je dobar igrač, štoviše, i više od toga, ali već znam da on kad dođe u Chelsea il bilo koji drugi klub neće ginuti na terenu radi toga dresa, samo želi sebe utrpat di će mu bit najbolje.. Rekao sam, ako i dođe u nas, neću se protivit, al da mi se sviđa njegov karakter - niti najmanje
Ma dopizdio i bogu i narodu.. Da je nama ubost Hulka pokazo bi on engleskoj sta je krilo

Jebo me svak ako bi taj transfer mogao propast kao torres il shevcenko.. Prosto nemoguce :D
ma ko ga jebe...taj čovjek ni sam nezna šta hoće...

nek ide u City najbolje jer je tamo ionako sve pretrpano kvalitetnim igračima, pa nek se tamo tiskaju
samo nek nejde u United jer bi njih stvarno mogao pojačati
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337035480' post='48685']Ako mi uzmemo u Munchenu ono sto nam pripada mnogo ce misljenja da se promjeni,a mozda je i on jedan od onih koji ide samo za parama...[/quote]
Pa svi igraju za parama niko nece za dzabe ^_^

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[quote name='Wisey' timestamp='1337034090' post='48683']
Što bi zaključavali. Pa koliko se puta ovaj predomislio u zadnje vrijeme, ne bi me čudilo da okrene i potpiše za nas kad pobijedimo u Munchenu. :D
[/quote]

Da, da. Na kraju ispadne, on samo hebavao Mancinija i Fergusonu u zdrav mozak...
E znate šta. Ajmo zajebati sada i Hazarda i City. Ima da kupimo Liverpoolovce Jaya Spearinga, Lucasa Leivu, Alberta Aquilanija i Dirka Kuyta i da rasturimo iduće godine u Premiershipu. Pa jel, mora se nastaviti tradicija kupovine "igračina" iz Liverpoola ( Benayoun, Torres, Meireles)....To su igrači za sami vrh. Šta ima veze što je United skoro doveo Kagawu, a City Hazarda. Mi ćemo Leivu!
[quote name='ADiS' timestamp='1337036020' post='48688']
Sta covjeka krivite, pa mozda nasi nisu ni kontaktirali agenta.. Utd je veliki klub, a i City ima velike ambicije. Naravno da ce svako zeljeti u takve klubove, nije on jedini koji zeli...
[/quote]

Razumio bi da je na pocetku rekao : " Zelim u City , zelim se okusati u Premiershipu , imaju velike ambicije , a i nude lijepe pare." Ali ne on je govorio da bi u Barcelonu , Real , Chelsea , Manchestere cak i da ce ostati u Lille-u .
Uz Neymara , Gotzea , Lucasa po meni najveci talenat na svijetu , ne bismo trebali propusiti ovakvu priliku .
Dok on nestavi pecat na ugovor nista nije gotova do tad ima i Chelsea sansi da dodje kod nas .
Nema Hazard tu lijevu nogu kao Malouda, nema desnicu kao Kalou, nema obrve kao Bosingwa. Uza sve to, đubre je. Zato nam ne treba. Ostani đubre do kraja. Bacimo se na Hulka.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337090155' post='48796']
Ma mene ne bi čudilo da na kraju Neymara dovedemo, upamtite šta vam kažem. Abramovič će htjeti neki spektakl zadnji dan.
[/quote]
Čini mi se da si to isto govorio i prošla dva transfer roka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.