Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='ADiS' timestamp='1337989551' post='52459']
[b] Eden[/b] [b]Hazard[/b] v [b]Shinji Kagawa:[/b]
[u]Played: [b]192 / 198 [/b][/u]
[u]Goals: [b]50 / 86 [/b][/u]
[u]Assists: [b]38 / 45 [/b][/u]
[u]Cost: [b]€35m / €20m [/b][/u]
[/quote]

Zaboravio si dodati da je Nemacka liga jaca od Francuske :)

Jedina nazovi prednost Hazarda je sto moze bolje ordinirati po krilima od Kagawe.
Ne znam kako bi Kagawa igrao u srcu sredine terena, sa Mikelom, ali Chelsea vec ima Matu kao playa, i ne postoji igrac zbog kojeg bi gurao Matu na krilo. Igrac profila Hazarda nam je trenutno potrebniji....
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338025070' post='52501']
Većina fb stranica prenosi da je Hazard potpisao za MUFC, jel istina?
[/quote]

Nope, nit ima na službenoj stranici išta nit ijedne novine nešto takvo prenose.
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338025070' post='52501']
Većina fb stranica prenosi da je Hazard potpisao za MUFC, jel istina?
[/quote]

Nema nikakvih potvrda o transferu ni na Unitedovom ni na Lilleovom sajtu....
Hvala bogu da (ako) je odlučio.. Svaki dan čitam o njemu, pa nije jedini igrač na tržištu, ima drugih kvalitetnih igrača tako da bi se trebalo okrenut njima a ne udovoljavat njegovim suludim zahtjevima..
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338027891' post='52516']
[b]"Eden[/b] [b]Hazard[/b] Has Decided to Sign for Man United According to French Sources Old Trafford side lead chase to sign... " [u][b]mislim da je nije istina.[/b][/u]
[/quote]

Da je ili da nije istina :huh:
ma ovaj kurton nek ide gdje hoce , treba izbrisat ovu temu sa foruma ne zasluzuje da bude ovde i da se pise o njemu , ako dodje kod nas dobro je ako ne jebat ga , i vjerujem da ce potpisat za United za neke sitne novce oni to uvijek izmajmunisu , a City bi magao pljunut velike novce za njega...
Ma ekipo pustite te novinare neka se izdrkavaju u svojim clancima... tako to vise nije nit slicno novinarstvu...

evo jedan primjer... Nas Dario Srna koji je bog i batina u Šahtaru on Vam svaki prijelazni rok prelazi u Chelsea ili Barcu... xD ali svaki... xD :D i evo prijelazni rok jos nije poceo ovi nasi "novinari" su se raspisali o interesu Barce za njegove usluge... xD
Patke , Patke , Patke , Lazi , Lazi , Lazi , Izmisljotine , Izmisljotine , Izmisljotine .

To samo pisu danasnji nazovimo ih novinari , dok nebude pisalo na zvanicnom sajtu Lilla ja nevjerujem ni u sto .
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338031681' post='52534']
Ma ekipo pustite te novinare neka se izdrkavaju u svojim clancima... tako to vise nije nit slicno novinarstvu...

evo jedan primjer... Nas Dario Srna koji je bog i batina u Šahtaru on Vam svaki prijelazni rok prelazi u Chelsea ili Barcu... xD ali svaki... xD :D i evo prijelazni rok jos nije poceo ovi nasi "novinari" su se raspisali o interesu Barce za njegove usluge... xD
[/quote]
Ajoj, Srna, a Modrić je po medijima već bio i u Barci i Manchesteru a u Chelseaju je već legenda posto xD
[quote name='Tinmar' timestamp='1338057696' post='52626']
Ajoj, Srna, a Modrić je po medijima već bio i u Barci i Manchesteru a u Chelseaju je već legenda posto xD
[/quote]

Modric igra vec drugu sezonu u Chelseaju.
A ja se sam na sebe naljutim kad pocnem citat ovu sagu u Hazardu, vec prije sam rekao da cu cekat samo sluzbenu vijest i tocka, al ne da vrag mira i svaki dan moram ovdje prenijet neku vijest il izbacit svoje frustracije.
Bila bi steta ako ne potpise za nas.
Al' nije on jedini igrac,treba polako pregovarat' i sa nekim drugim igracem slicnog profila(Wilian),jer da ne 'izvisimo' na kraju.
Cekamo ga do kraja prelaznog roka i on ode u United/City.
Takvih talenata nema puno. Po meni on je največi talenat, pa mogu reči da je bolji i od Gotzea i od Thiaga. On je komplentan igrač i ima strašnu staminu... Pored tog ako on ode u ManU pravo smo najebali jer ce Fergi od njega da stvori životinju koja ce cak bit jača od Ronalda, jer Ronaldo u njegovim godinama nije bio ovakav kakav je sad Eden Hazard. Ne bi toliko žalio kad bi otišao u ManCity (pokvarili bi ga ali...) a kad bi prešao u United, več tad postaje veliki problem...
Zamislite kvartet:
[b]----------Torres----------[/b]
[b]Mata-----------------Hulk[/b]
[b]---------Hazard----------[/b]
Mikel-------------Ramires

.....opako!
[quote name='trebevic' timestamp='1338061404' post='52648']
Zamislite kvartet:
[b]----------Torres----------[/b]
[b]Mata-----------------Hulk[/b]
[b]---------Hazard----------[/b]
Mikel-------------Ramires

.....opako!
[/quote]
Bolje bi bilo da se Hazard i Mata zamijene. :D
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338109692' post='52710']
Boga mi priče oko ovog momka su se utišale zadnjih dva dana. nešto se muti, nešto se petlja...
[/quote]
Probudim se jutros i imam šta pročitati:

[b][color=#0000FF]L'Équipe and Eurosport both claim Eden [b]Hazard[/b] [b]is[/b] [b]close[/b] [b]to[/b][b]agreeing[/b] [b]a[/b] €40m [b]Chelsea[/b] move complete [b]with[/b] [b]a[/b] [b]5[/b]-[b]year[/b][b]contract[/b]on €126,900 per week.[/color][/b]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.