Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1337431944' post='49865'] [b]Sky confirms: Reports in France suggest Chelsea could beat Man City & Man Utd to the signing of Eden Hazard who is set to leave Lille. -S[/b][/quote]

I oni se oslanjaju na francuze tj, vjerovatno L'quipe (il kako se već piše). Dakle, ništa posebno..

Idemo dalje... ;)
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Imao sam dvije želje a to su da nas šklub osovji sveti trofej "Ligu Prvaka" i dragi Bog nam je podario da na jučerašnji dan ga osvojimo !
Druga želja mi je nakon svega da moj najdraži igrač dođe u naš klub, bez obzira na sve pa makar i za 40 miliona...

Dragi Bože ostvari mi i tu želju i ja sam ispunjen čovjek. :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1337515482' post='50435']
ako ne misli ginuti za plavi dres kao što su naši igrači jučer(ubiti u cijeloj knockout fazi), neka ne dolazi...
[/quote]
ovi mladi igraci nisu jos naucili ni pravo znacenje toga ali nadam se da ce svi koji dodju to moci ispostovati :)
Nisam više toliko zagrijan za njega. Pa pogledajte kakve smo mi igrače (gotovo nepoznate) dovodili za sitnu lovu u posljednje vrijeme i oni su se pokazali fantazijom. Cahill, Ramiz, Luiz... B)
Ja mislim da je Hazard jedan od igrača koji zasigurno najviše trči u Liilu i najviše se bori za svoj tim, on nije jedan od oni koji hodaju i prave se manekeni, nije prgav i nije uzdignut. momak samo obavlja svoj posao i zabija golove (ali u većini slučajeva assistira što govori i sam podatak da je u ovo sezoni imao oko 22 assistencije).
[quote name='Wisey' timestamp='1337515630' post='50441']Nisam više toliko zagrijan za njega. Pa pogledajte kakve smo mi igrače (gotovo nepoznate) dovodili za sitnu lovu u posljednje vrijeme i oni su se pokazali fantazijom. Cahill, Ramiz, Luiz... B)[/quote]
Pa i nije bas za sitnu lovu .
Mata 26.700.000 €
Lukaku 22.000.000 €
Luiz 30.000.000 €
Ramires 22.000.000 €

E pogledaj sad jedan Lukaku i jedan Ramires dovedeni za isti novac . o.O . Ali siguran sam da ce i Lukaku opravdani ulozeni novac , ;)
Veceras igra zadnju utakmicu za Lille, nadam se da ce se nakon utakmice il eventualno sutra saznat di ide, da skratimo cijelu pricu
Jucer sam cuo da ako Chelsea osvoji titulu Lige prvaka da bi Hazard trebao doci kod nas, jutros cujem da je Hazard na korak do Chelsea a sad cujem ovo http://www.sportske.net/vest/transferi/ko-je-najblizi-azaru-79870.html :blink:
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337533088' post='50606']
Jucer sam cuo da ako Chelsea osvoji titulu Lige prvaka da bi Hazard trebao doci kod nas, jutros cujem da je Hazard na korak do Chelsea a sad cujem ovo [url="http://www.sportske.net/vest/transferi/ko-je-najblizi-azaru-79870.html"]http://www.sportske....zaru-79870.html[/url] :blink:
[/quote]
Jest da je izvor sportske.net sto i nije pouydano ali jedno je sigurno njegovu karijeru ce odluciti nedeljna cifra...

Pokazuje jos jednom da je majstor i sa 3 gola se oprasta od dresa Lilla !
Ja kazem ne postoji ni jedan mladi igrač koji je njemu dorastao ni jedan, ali sad čitam ovo :D http://sportsport.ba/ino_fudbal/hazard-odbio-city-zbog-fergusona/80854 (ovo je laž 100% jer Manchester nema tolikih para da daje 40 mil. za 21-godišnjaka, čisto sumnjam).
Evo ga, zavrsila utakmica, 4:1 dobio Lille, Hazard hattrick.
Sada se okrenut transferu, moglo bi se ovo u par dana realizirat.
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Hazard: "My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs. I am not ready to reveal my future as the deal is not completed, but however you will find out in a few days.''[/size][/font][/color]
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337549586' post='50772']
Imam osjecaj da ce kod nas, al eto sta bude bude ;)
[/quote]
bas cudno sto ti imas takav osjecaj :P
saznat cemo sve uskoro
Evo dresa koji ce Hazard nositi sljedece sezone... Iz pouzdanih izvora..

[img]https://p.twimg.com/AtXn7hMCAAAMy8-.jpg[/img]

"My agent has met with Manchester, and with Chelsea, they both give good offers, and are both great clubs"

Mislim da bi ubrzo trebali znati gdje ce otici. Ja bih ga volio kod nas, momak vrijedi svake pare. U dvadesetoj godini biti glavni igrac nekog profesionalnog tima nije mala stvar... Isplatio bi nam se sigurnpo. Pustili smo Aguera ne zelim da pustimo i Hazarda..
Sto se ovog igraca tice vrlo rado bi ga vidio u dresu Chelsea... ali ta prica oko njegove navodne place koja kruzi od 200-250 tisuca eura tjedno... mislim to je previse... pretjerano i neznam sto jos da velim.. nebi bas volio igraca s takvom placom u nasem timu... :/ pogotovo sada kad nam dolazi FFP
Ako stvarno traži toliko veliku plaću onda mu se zahvaliti.. pa ni legende kluba koje su tu plaću igrom zaslužile ju nemaju. Čuo sam da od FFP-a neće biti ništa ali svejedno mu ne treba dat' toliku plaću iz principa. nek se znaju neke granice.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.