Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ovo ce izgleda biti kao sa Pastoreom.Citavu godinu mi ga "trazili",dodje PSG i pokupi ga i na kraju se ispostavi da ga mi ustvari nismo ni trazili.
Nadam se da tako nece biti i sa Hazardom. :D
Nema nista od Hazarda, nasi su odustali od njega jos u Februaru, momak trazi platu 6-8 miliona eura, cak i City ne zeli da prihvati te uslove.
ma on je Citiyev, a mi možemo iskoristit priliku pa im uzet Milnera i Johnsona za mukte, pogotovo bi htio Johnsoa, ljevak odličan dribling i fin osjećaj za gol, prodoran s odličnim udarrce, njega i Danniya rotirat i bilo bi za prste polizat + englez je
[quote name='Vinko' timestamp='1336499600' post='46733']
ma on je Citiyev, a mi možemo iskoristit priliku pa im uzet Milnera i Johnsona za mukte, pogotovo bi htio Johnsoa, ljevak odličan dribling i fin osjećaj za gol, prodoran s odličnim udarrce, njega i Danniya rotirat i bilo bi za prste polizat + englez je
[/quote]

Nema teorije da u Chelsea-ju igraju tudji otpadci ! Posebno ne iz Shitya !

RAzmisljaj malo o cemu pricas....
[quote name='Whisper#2' timestamp='1336500164' post='46740']

Nema teorije da u Chelsea-ju igraju tudji otpadci ! Posebno ne iz Shitya !

RAzmisljaj malo o cemu pricas....
[/quote]
sto da ne milner je odlican igrac i mi smo ga zeljeli ali je city vise ponudio a ako je tebi milner otpadak nemogu da vjerujem
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1336500762' post='46745']
sto da ne milner je odlican igrac i mi smo ga zeljeli ali je city vise ponudio
[/quote]

Bilo - proslo.....

Sad kad kod Gradjana vise nije ni u trecem planu, da ga dovodimo u Chelsea :huh:
Apsurd !
[quote name='diablo_bih' timestamp='1336500946' post='46752']
Uzeli smo danny isto, je li i on ne valja? :D Johnson je masina, kad ne bi ni hazard ni hulk dosli sto da ne :o
[/quote]

I videli smo kako se to zavrsilo... Studge greje klupu, a mrtvi Kalou mora da ga menja jer ovaj ne zna dva dodavanja da sastavi. Ajde da stvarno ne zna, nego NECE !
[quote name='Whisper#2' timestamp='1336501159' post='46756']

I videli smo kako se to zavrsilo... Studge greje klupu, a mrtvi Kalou mora da ga menja jer ovaj ne zna dva dodavanja da sastavi. Ajde da stvarno ne zna, nego NECE !
[/quote]
Ma vidjećeš ti večeras. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1336501337' post='46764']
Ma vidjećeš ti večeras. :D
[/quote]

Necu ni da gledam....

Hazard ce u Shity, jer Roman ceka da prvo kupi menadzera za narednu sezonu, pa tek tad igrace.... :rolleyes: -_-

Ostade Chelsea praznih saka u ovom prelaznom roku....
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336501844' post='46774']
Ajde mudonje da se kladimo ja protiv vas sto ste rekli da ce Hazard otici u City ja kazem da je on nas !

Smijte li ?
[/quote]

reci u šta.....

Wh to što je Mancini blesav pa nevidi štoi ima pred nosom to je njegov problem a ti ako misliš da on zna nešto o nogomet a očito misliš, onda čini mi e nisi baš gledao Citiy a pošto tvrdiš da Milner i Johnson nevaljaju očito je da nisi, mi povoljno možemo dobit 2 odlična igrača i još englezi, samo zato što njima poso budala vodi, i ne uzet ih samo zato što su nekom tamo Manciniju u 2. planu ?? ma glupost....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.