Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Gledajući tekmu može se vidjeti da on ima sposobnost i spremu al to nije dovoljno. koja korist kada prođe 3 igrača i nema kome da doda loptu. svi u odbrani stoje. ako i napravi pas to je do koste koji nakon par sekundi jednostavno izgubi kontrolu sa loptom. što se tiče williana i ramiresa jednostavno nisu sposobni pratiti njegov tempo i stil igre. dokaz tome je onaj pas hazarda za ramiresa kada je ramires primio loptu i ponašao se kao da je prvi put u životu vidi dok kosta stoji na slobodan na rubu šesnaesterca. Ali vjerujem i znam da će Hazard kroz par utakmica vratiti staru formu.

Sta je ovom frajeru koji kurac... Kritika za nezainteresovanost u ove dvije tekme, ma fuj. Sta se desava? A realizacija u globalu losa...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Njemu zadnjem kritiku smijemo uputiti.
Izbaci ovog igraca trenutno i Mourinho ne bi mogao vise od 6. mjesta. Nikakve igre prema naprijed mi bez njega nemamo.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Šteta što se PSG više ne interesuje za njega.

Da ga uvalimo za 60 milki i dovedemo Stevena Pienaara da balansira po krilu sa Willianom.

Moram kritikovat ko zasluzi. Zato se pljuje po willianu i ostalima, a hazard nista bolji nije bio. Necu komentarisat dal je cak i losiji. I u prvoj i u drugoj. Pa ajde brate u kurac ako ces ladit jaja na terenu. A vidim i neku novu je ulogu dobio... Igra sve, a ustvari uopste mu ne godi to

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Hazard danas nije mnogo napravio, a i šta je napravio odmah je to utjecalo na igru. Koliko toliko ako ništa organizirao se neki napad. Jedino što mu se može zamjeriti jeste njegova realizacija, primjer danas, kao i protiv arsenala kada je propustio priliku. Ako se sjetimo na Old Trafordu protiv ManUtd-a isto tako istrčao je 1 na 1 sa golmanom i nije realizirao. To su stvari na kojima on treba poraditi samo malo ta realizacija i to bi mnogo utjecalo na cijeli tim. Ostalo se nema što reći momak je među top 3 igrača svijeta a kada bi se potrudio tko zna vjerujem da bi bio i najbolji. 

I proslu godinu je poceo malo sporije, verujem da ce tamo u novembru biti onaj pravi Eden prangija.. :D

Mislim da nikada nece dostici puni zenit ako ovako nastavi,jednostavno jako malo sutira sa distance za igraca njegovih kvaliteta...Ako ne bude sebican,cao zdravo moze da zaboravi na Zlatnu loptu.

Ajde Edene, pali motore.

Čini mi se kad ga gledam na terenu, da nekako ne gleda ka golu, da ne napada gol kao prošle sezone, nego nešto vraća u nazad, brzo se oslobađa lopte. Nema onih njegovih rola, kada veže 3, 4 igrača i onda ili ključni pas za gol ili gol ili ga sruše ono rvačkim zahvatom, to je radio sa lakoćom prošle  sezone..

Kakva kurcobolja kod ovog lika, već dugo neviđena.

Zato frajer nikad neće biti velik igrač. Messi i Ronaldo nakon loše utakmice treniraju tri puta jače, a ovaj bez obzira na ishod ode kući drkajući.

Njemu mogu oprostiti 5 ovakvih utakmica. A neka je i on malo los, nek se bas vidi kakva nam je "igra" kad jedan igrac nije na nivou.

Njemu mogu oprostiti 5 ovakvih utakmica. A neka je i on malo los, nek se bas vidi kakva nam je "igra" kad jedan igrac nije na nivou.

Ista "igra" je i kada on "igra". :D

Hazard je prosječan, čak i ispodprosječan igrač.

Vidi ovog pokemona True Bluea. Daj ohani. Čuj prosječan. Hazard je top top top top top igrač, samo je lijen i to ga jebe. Nikad neće biti razina Messija i CR7. Samo zbog toga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.