Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ladovina je lik, vidi se iz aviona. Osvojio nagradu i titulu i sad ladi jaja. Nije on Ronaldo pa se jos vise nalozi i jos vise upre ko vo onaj najveci, jer je gladan za uspjehom. Ne valja ni jedna ni druga krajnost. Kakogod, majstoru nista ne zamjerim.

Eden Hazard has been named Football Writers' Association Footballer of the Year.

The Chelsea forward's outstanding season has now been recognised by both the press and his peers after he won the Professional Footballers' Association equivalent last month.

Hazard is also among 10 nominees for the PFA Fans' Player of the Year award

Ljudi vidite li vi njega u Chelsea-u jos dugo ili ne?Da li ce pozeljeti promjeniti sredinu,otici u "veci" klub jer su spekulacije oko njega i drugih klubova sve vece i vece.Kao najnovije spekulacije ili neistine pojavile su se u Njemackim medijima kako je Bayern spreman iskesirati i do 100 miliona kako bi ga doveli u svoje redove.Ono,meni su to ciste nebuloze ali ne zelim ni pomisljati na to da ce nas ovaj majstor mozda jednog dana napustiti.

Već smo o tome skoro raspravljali, potpisivanje novog ugovora je neki znak da je zadovoljan svojim statusom i klubom, kao što oko zadnjih amatera ima spekulacija tako ih mora biti i oko igrača koji može biti najbolji na svijetu, nije to iznenađenje. Glupo je sada raspravljati o njegovom odlasku kada je prije par mjeseci potpisao ugovor na pet i po godina, ni Hazard kao osoba ni Chelsea kao klub mislim da nisu toliko neozbiljni pa da već posle par mejseci nakon produženja ugovora razmišljaju o razlazu. Ja ga u Chelseaju vidim još par sezona, ne mislim baš da će kod nas ostati tip još 5-6 godina.

Mene je par dana puco trip da bi nas mogao napustit ono lagano...

Promijenio sam misljenje i sve ide u korist da ostane tu, a mislim da je Real jedina riba koja ga moze privuci.. ne bi bio ni prvi ni posljednji

Opet ista priča... Ne razmišljam o tome. A i zašto bi? Chelsea je bio prije njega, biće poslije njega. Ako mu se ide nek ide, neće ga niko moliti i kumiti da ostane. Ako mu se ostaje ima mjesto. I to je sva filozofija.

Sta bi to postigao u Realu sto ne bi sa Celsijem i Murijom? Ne racunam one fenserske nagrade na koje svrsavaju klinci ispod 14 godina (zlatna lopta, zlatna kopacka, zlatan opanak...) .

Sta bi to postigao u Realu sto ne bi sa Celsijem i Murijom? Ne racunam one fenserske nagrade na koje svrsavaju klinci ispod 14 godina (zlatna lopta, zlatna kopacka, zlatan opanak...) .

Ne razumijemo mi to u potpunosti. Real je glamur, neka druga razina u odnosu na sve ostale što se tiče toga.

U smislu trofeja, ne vidim da bi mu tamo bilo bolje nego ovdje.

Eden mi se čini nekako kao skroman, obiteljski čovjek. Mislim da njemu taj glamur ne znači toliko.

Ali i ako nas napusti, nije kraj svijeta. 

Ovom coveku mora da se dovede podrska tipa Rojs,Bejl ili Grizman neki igrac top klase,u suprotnom bi Azar mogao da napusti Celzi jednostavno on nema sa kim da igra.

http://www.standard.co.uk/sport/football/eden-hazard-i-want-to-stay-at-chelsea-for-years--ive-imagined-lifting-the-champions-league-trophy-10275958.html

In February Chelsea handed him a new contract until 2020, however, it is understood the hierarchy have already expressed a desire to keep him for at least another 10 years.

Asked by Standard Sport if he could see himself playing for Chelsea for that long, he said:

“Why change? If you’re happy and things are going really well at one place, there is no need to change. 

Obviously, these things don’t just depend on me but whenever you’re enjoying your football and having the chance to win trophies, it would be silly to change."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.