Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jedan od razloga zbog kojih bi mogao da izabere nas je to sto mi vec u ekipi imamo nekoliko njegovih sunarodnjaka (Lukaku, De Bruyne, Courtois).. aa mozda je plan uprave odnosno jedan od razloga dovodenja ovih igraca upravo to da se Hazard privoli da dode u Chelsea :D
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1329230687' post='26364']

ahahahahaha to si reko ko ono

ako naručite odmah, dobit ćete još 1 aparat za masiranje noga gratis! :D
[/quote]

ma da im nebi nudili i aparat za masiranje nogu, na kraju bi nam uzeli aparat i ostavili nam ovu trojcu x)
Al slažem se da treba njih uključit u neke transfere jer za svakog pojedinačno nećemo izvuć baš neku lovu.
I napominjem nikako nudit aparate!!! jer aparati su krosini. ljudi če rađe uzimat aparate.
[quote name='Elao' timestamp='1329233006' post='26370']
Jedino da Tottenham izbori LP a Chelsea ne, onda je razumiljivo, ali ipak vjerujem da bi on prije u Chelsea :)
[/quote]

ma neka izbore LP, ako i uspiju proći grupe, opet će ih nokautirat Real ili netko sličan sa 5:0
  • 3 sedmice kasnije...
Ne bi me cudilo da ovaj lik zavrsi u Tottenhamu ili Arsenalu.
Hazard je ono što nam treba ---> [b]SVJEŽINA [/b]i [b]KREATIVNOST [/b]u veznome redu, dao Bog da dođe i izbavi nas iz pakla u kojem smo trenutno.
Lille ne nastupa ove godine toliko uverljivo, kao ranijih sezonu-dve, te su i price o Hazardu malo utihnule... A i celnici francuskog kluba ce biti manje odbojni, prema njegovoj prodaji.
Ako RDM ostane na klupi Plavaca, ne sumnjam da ce se nastaviti potera za njim, jer su ga on i AVB dosta ozbiljno pratili.Ne znam u kom pravcu ce razmisljati novi trener,ako do smene dodje, ali odustajanje od Hazarda ne bi smela da bude opcija. Decko je olicenje onoga, sto Celsiju treba.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329228646' post='26353']

imaju oni love, imaju
samo što se ne razbacuju njome
prije par dana sam čitao članak o prihodima i ako se nevaram
real prvi sa jedno 480 milijuna eura, pa onda barca, united, arsenal, još neki, i onda mi sa jedno 220 mil eura, a spursi su malo ispod nas sa 180 mil eura prihoda

ali bez obzira na to mislim da ova avantura spursa u vrhu engleskog nogometa neće dugo potrajat i da hazard, ako se želi boriti za trofeje[b] (ligu prvaka posebno)[/b], nesmije otići tamo
[/quote]

Da je to istina, niko ne bi dolazio u Chelsea (mislim, ako zele stvarno da se bore za Ligu Sampiona, a ne onako rekreativno) ;)
[quote name='zulu' timestamp='1331229389' post='33778']

Da je to istina, niko ne bi dolazio u Chelsea (mislim, ako zele stvarno da se bore za Ligu Sampiona, a ne onako rekreativno) ;)
[/quote]

pa čuj, sad nismo favoriti ni da prođemo Napoli, ali ja vjerujem da ćemo se vratiti u igru i da ćemo u budućnosti svake godine biti jedni od glavnih favorita kao i u bližoj prošlosti
jedno je sigurno, tottenham nije klub za trofeje
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331233304' post='33802']

pa čuj, sad nismo favoriti ni da prođemo Napoli, ali ja vjerujem da ćemo se vratiti u igru i da ćemo u budućnosti svake godine biti jedni od glavnih favorita kao i u bližoj prošlosti
jedno je sigurno, tottenham nije klub za trofeje
[/quote]

Nisi me razumeo. Ja licno mislim da imamo sanse da uzmemo taj prokleti LS kao sto ce ljudi u narednih 50 godina ici warpdriveom do druge planete.

Baksuzirano je, i to ti je. Nema sta tu da trazimo. Fokus na ligu i da budemo srecni.
neznam zašto mislite da ako odemo u EL da igrači neče dolazit, ja mislim da baš zato hoće, jer će to bit kap koja će prelit čašu i onda če se ič na velike promjene velik projekat i to igrače privlači, budučnost i veliki perspektivni projekti :) dok ako se izvučemo bit će ono "izvukli smo se dobro je"

@Chelseathebest, haha pa šta misliš zašto postoje sudci u LP, ako smrdelonu neće sreća da oni to poguraju, haha al dobra ti je fora dobro si me nasmijo haha :D
[quote name='Vinko' timestamp='1331244966' post='33933']
@Chelseathebest, haha pa šta misliš zašto postoje sudci u LP, ako smrdelonu neće sreća da oni to poguraju, haha al dobra ti je fora dobro si me nasmijo haha :D
[/quote]

pa neće ni tata Roman trpit te krađe vječno, a kad se tati Romanu nešto ne sviđa, znamo kako to završi
Platini bi mogao jednog dana misteriozno nestati :P
Gotze ne, igrajmo Gaela ili Josha povremeno, imamo Matu.

Nama trebaju ili Hazard ili Hulk ili da se uzme sansa na De Bruyne-a. Klaar.
[quote name='zulu' timestamp='1332286065' post='36962']
Gotze ne, igrajmo Gaela ili Josha povremeno, imamo Matu.

Nama trebaju ili Hazard ili Hulk ili da se uzme sansa na De Bruyne-a. Klaar.
[/quote]

to što imamo...oni neće tako skoro šanse kod nas dobivati...a kamoli da bi igrali neku važniju ulogu u timu kao što bi to npr Götze mogao...

Kakuta je čak i blizu prvog tima sljedeće godine, ako nastavi ovako sjajno kao što je krenuo, ali ostali ne, jer smo vidjeli da jednostavno nema mjesta ni prilike za mlade

šta ćeš, tako je kako je
Ali poenta je da Kakuta igra u sredini kao napadac (iza golgetera) kao i Mata, tako da sa njima dvoma imamo pokrivenu tu poziciju dovoljno dobro i bilo bi suludo imati jos jednog poput Gotze-a. Jebiga, svi misle da trebamo da imamo po tri igraca u svakoj poziciji ali to je prosto ne moguce.

McEachran na pozajmici opet!
Zulu, Gotze je kak ja znam, krilo. U Dortmundu poziciju iz napadača igra Kagawa, dok Gotze igra desno, ali i lijevo ponekad. Mada može i iza napadača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.