Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Chelsea, Man City i Liverpool su po meni klubovi koji su financijski dovoljno mocni da mogu dovesti Hazarda pa zato i mislim da ce odluka pasti izmedu ova tri.. Arsenalu i Tottenhamu je puno 20 mil, a ne 35-40.. mislim da je i Unitedu puno, a i nikad ne bi dao tolike pare.. tako da mi, City i Liverpool sa bogatim vlasnicima imamo sansu da ga dovedemo.. ii mislim da smo mi u najboljoj poziciji.. Liverpool vjerovatno nece igrati LP i to je po meni automatski deal breaker.. City ima dovoljan broj krila, a i vlasnici su izgleda odlucili malo stati sa velikim trosenjem.. s obzirom na sve ovo Hazarda na ljeto vidim u plavom dresu ;)
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='mata10' timestamp='1327950312' post='21634']Chelsea, Man City i Liverpool su po meni klubovi koji su financijski dovoljno mocni da mogu dovesti Hazarda pa zato i mislim da ce odluka pasti izmedu ova tri.. Arsenalu i Tottenhamu je puno 20 mil, a ne 35-40.. mislim da je i Unitedu puno, a i nikad ne bi dao tolike pare.. tako da mi, City i Liverpool sa bogatim vlasnicima imamo sansu da ga dovedemo.. ii mislim da smo mi u najboljoj poziciji.. Liverpool vjerovatno nece igrati LP i to je po meni automatski deal breaker.. City ima dovoljan broj krila, a i vlasnici su izgleda odlucili malo stati sa velikim trosenjem.. s obzirom na sve ovo Hazarda na ljeto vidim u plavom dresu ;)[/quote]

mancini je izjavio da nema dosta igrača :P
Ma sve to stoji . Tako mi navijaci vidimo , ali mozda Eden zeli u klub koji "zivi" od stare slave Liverpool , ne znamo mi sta je u njegovoj glavi . Najbolje bi bilo da mi osvojimo LP , e onda bi 90 % zelio doci kod nas , a ovako nikad se ne zna !
[quote name='Blues_95' timestamp='1327955128' post='21674']
Ma sve to stoji . Tako mi navijaci vidimo , ali mozda Eden zeli u klub koji "zivi" od stare slave Liverpool , ne znamo mi sta je u njegovoj glavi . Najbolje bi bilo da mi osvojimo LP , e onda bi 90 % zelio doci kod nas , a ovako nikad se ne zna !
[/quote]

nebi reko da je takva budala :P

jebo staru slavu i prošlost
njih nema ni u sadašnjosti a ni u budućnosti
a mi ćemo pisati povjest uskoro :P
[color=#4D4D4D]Wenger obožavatelj Hazarda[/color]
[url="http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=30497"]http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=30497[/url]

Ako nam ga on odvede ispred nosa, kao sto smo mnoge pustali, ima da se roknem...
[quote name='Adis988' timestamp='1328635721' post='24164']
Ako nam ga on odvede ispred nosa, kao sto smo mnoge pustali, ima da se roknem...
[/quote]
Ne pita se samo on, ima tu i Lille svoje prste. A oni ga neće pustiti za manje od 25 milja, a ne vjerujem da će i za toliko.
Ljudi moji Arsenal nema para za Hazarda.. oni su najvise u svojoj historiji za nekog igraca dali oko 22 il 23 mil nezz tacno.. aa Hazarda niko nece dovest ispod 30-35 mil, a mozda i vise..
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329166896' post='26209']
Srce mi se raspalo kad sam procitao sto su admini FB stranice napisali da bi Hazard volio najvise da ode u Spurse :( :( :(
[/quote]
Jesam reko ja ne mijenjaj nick, rano je. :P :lol:
Negdje sam vidio da budimo 30M + Malouda i Kalou za Hazarda, koliko ima istine, vidjet ćemo :)
[quote name='jakovf' timestamp='1329222140' post='26321']
Negdje sam vidio da budimo 30M + Malouda i Kalou za Hazarda, koliko ima istine, vidjet ćemo :)
[/quote]
To bi bilo ispunjenje snova, ali teško. Ako se sjetiš gdje, baci ovdje link, nije zgoreg. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1329222328' post='26323']
To bi bilo ispunjenje snova, ali teško. Ako se sjetiš gdje, baci ovdje link, nije zgoreg. :D
[/quote]

[url="http://www.facebook.com/mhbofc"]http://www.facebook.com/mhbofc[/url]
Skrolaj malo dolje, samo što nema linka da vidimo od koga je.
[quote name='Wisey' timestamp='1329226649' post='26339']
Slabo to kume.
Ne mogu da vjerujem da Spudsi imaju toliko lovu, to bi bilo strašno gledati Edena sa Baleom i ekipom. :angry: :rolleyes:
[/quote]

imaju oni love, imaju
samo što se ne razbacuju njome
prije par dana sam čitao članak o prihodima i ako se nevaram
real prvi sa jedno 480 milijuna eura, pa onda barca, united, arsenal, još neki, i onda mi sa jedno 220 mil eura, a spursi su malo ispod nas sa 180 mil eura prihoda

ali bez obzira na to mislim da ova avantura spursa u vrhu engleskog nogometa neće dugo potrajat i da hazard, ako se želi boriti za trofeje (ligu prvaka posebno), nesmije otići tamo
Dati 30 miliona, a ako naruče odmah dobijaju ne jednog, ne dvojicu nego čak trojicu beskoristnih igrača - Maloudu, Kaloua i Bosingwu.
to bi bilo najbolje rješenje
[quote name='Kalouda' timestamp='1329229715' post='26358']
Dati 30 miliona, a ako naruče odmah dobijaju ne jednog, ne dvojicu nego čak trojicu beskoristnih igrača - Maloudu, Kaloua i Bosingwu.
to bi bilo najbolje rješenje
[/quote]

ahahahahaha to si reko ko ono

ako naručite odmah, dobit ćete još 1 aparat za masiranje noga gratis! :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.