Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327431851' post='20169']
Sutra kada ustanem i dodjem na ovaj forum, zelim vidjeti natipis: [b]Hazard postao Plavac![/b]

Nemojte me razocarati... :D
[/quote]
Cuj to bi bilo isto da ja ustanem i odem u garazu i umjesto Golfa 2 zateknem BMW M5. :D
[quote name='Marchelo' timestamp='1327494077' post='20250']
Cuj to bi bilo isto da ja ustanem i odem u garazu i umjesto Golfa 2 zateknem BMW M5. :D
[/quote]
E, nemoj tako, Golf 2 je opasan auto :)
Ja čisto sumnjam da će on doći na Bridge...
[quote name='Tinmar' timestamp='1327497227' post='20259']
E, nemoj tako, Golf 2 je opasan auto :)
Ja čisto sumnjam da će on doći na Bridge...
[/quote]
Hei da je bolji nebi valjalo :D
Ma ovaj mozda i dodje ali ne na ovom prijelaznom roku :)
Eden danas na francuskoj televiziji izjavio kako odlazi na ljeto i to u Englesku. Prethodno je to potvrdio i Lilleov predstavnik.
Vidjećemo i gdje... :D
[size=4][font=arial,helvetica,sans-serif][color=#282828]Hazard: "I want to play at a big club, but I don't want to sit on the bench. It needs to be a club that plays good football."[/color][/font][/size]

[size=4][font=arial,helvetica,sans-serif][color=#282828]Nadam se da mu je Joe Cole rekao mnogo lijepih stvari o Chelseu, i da ce to u neku ruku imati utjecaja na njegovu konacnu odluku. (ako ga nasi budu zeljeli)[/color][/font][/size]
[quote name='Elao' timestamp='1327869561' post='21463']
Lille je vec prodao jednog od najvaznijih igraca Sowa, ne vjerujem da ce sada i Edena prodavati :/
[/quote]
Na ljeto, brate, na ljeto. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1327869612' post='21464']
Na ljeto, brate, na ljeto. ;)
[/quote]
Ja govorim o ovome prijelaznom roku, ljeto me ne zanima jer ko zna koga ce sve Chelsea traziti ;)
[quote name='Kalouda' timestamp='1327869672' post='21466']ako dođe napiću se ko konj, ako ne dođe napiću se ko konj... uglavnom napiću se[/quote]

ako dodje od radosti ako ne dodje od muke... hahaha
http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/617-hazard-karijeru-%C4%87u-nastaviti-u-engleskoj

Uglavnom kaže želi doći u klubu u Engleskoj gdje će sigurno biti standardni prvotimac i želi da taj klub bude konstantno konkurentan za osvajanje titule Premiershipa....

Ajmo sad reducirati:

Klubovi u kojim bi Hazard sigurno bio u prvoj postavi:

Arsenal i Chelsea

Koji od ova dva kluba je konkurent za naslov:

Chelsea

..........

Znači trebao bi u nas doći, osim ako ja nisam nešto pogrešno shvatio ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327928556' post='21553']http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/617-hazard-karijeru-%C4%87u-nastaviti-u-engleskoj Uglavnom kaže želi doći u klubu u Engleskoj gdje će sigurno biti standardni prvotimac i želi da taj klub bude konstantno konkurentan za osvajanje titule Premiershipa.... Ajmo sad reducirati: Klubovi u kojim bi Hazard sigurno bio u prvoj postavi: Arsenal i Chelsea Koji od ova dva kluba je konkurent za naslov: Chelsea .......... Znači trebao bi u nas doći, osim ako ja nisam nešto pogrešno shvatio ;)[/quote]

bio bi on i u unitedu u prvoj

a vjerujem da bi se i u cityu našlo mjesta
U Unitedu niko nema zagarantirano mjesto, pa Berbatov dok je zabio 20 golova na polusezoni, cijelu drugo uopće nije igro, a u cityju su stalne rotacije, nekad igra Nasri,nekad Silva,pa Jonhson,Milner, znači slažem se s Caeom :)
da sam ja neki nogometaš ja bi sigurno prije izabrao klub ko aston villa nego liverpool

liverpool luzerski klub

[quote name='jakovf' timestamp='1327945178' post='21602']
U Unitedu niko nema zagarantirano mjesto, pa Berbatov dok je zabio 20 golova na polusezoni, cijelu drugo uopće nije igro, a u cityju su stalne rotacije, nekad igra Nasri,nekad Silva,pa Jonhson,Milner, znači slažem se s Caeom :)
[/quote]

neka niko nema zagarantirano mjesto, ali ruku na srce(bar moje mišljenje), Eden je bolji od svih unitedovih veznjaka (Scholesu respekt, ali godine ipak, a ostali - Carrick???, Anderson??? :D :D :D :D)
[quote name='Wisey' timestamp='1327949128' post='21624']Vjerujem da je izmeÄ‘u Chelseaja, Arsenala i Tottenhama odluka. Ponajviše prva dva. :)[/quote]

Kakav Tottenham... Fuj to. :D

Mi smo u igri za njega, a jedan lik je u jednoj emisiji odgovorio na pitanje gdje bi Eden mogao. On je rekao: "I bet it's Chelsea!" Bas sam to danas procitao, probacu da nadjem pa da okacim...

Posto je sve izglednije da ce tek na ljeto otici (99%), moramo biti u TOP4 ako zelimo da ga dovedemo.
Da bio je to 'pundit' (kako Englezi kažu) na francuskoj televiziji, proslavljeni Christophe Dugarry koji je rekao u toj emisiji : ',I bet it's Chelsea' , a Eden je odgovorio sa smiješkom: 'Well, you are all free to place your bets.' ;)

Ne bi bilo loše kaparisati ga odmah za ljeto, ali vidjećemo. Meni se čini kao da on već zna gdje će nastaviti karijeru, jer ne bi bio tako siguran da će otići u Englesku a da nije nešto dogovorio već. Slažem se da je najveća nedoumica Arsenal ili mi. Zato je top 4 i plasman u LP dogodine pod muss. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.