Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ivanovicu,ako si primetio kada je Eden dao gol iz penala,okrenuo se i zahvalio se Lampardu zato sto ga je pustio da suta,a Lampard ga je zagrlio kao stariji brat i bio srecan sto je ovaj dao 3 komada ;)

Hazard: "Hvala Lampardu na penalu, nije me zanimalo da ga izvedem nešto posebno, ali on je rekao ti izvedi penal."

Mozda ce mi se neki smijati ali ja mislim da Eden moze i bolje odigrati iako se ne bi zalio kada bi pa barem svaku drugu utakmicu dao hat-trick. :P

To je taj stil prilikom izvodjenja penala!  :D

Chelsea-goalscorer-Eden-H-014.jpg

A vidi Anite sto je procit'o gdje ce pucati  ;)

Nema tog igrača na čitavom dunjaluku za kojeg bih ga mijenjao trenutno. Ovaj momak ako to duboko u srcu želi zaista može postati božanstvo na Stamford Bridgeu, kao što je to nekada radio veliki Franco Zola.

Ovakve partije me uopste ne cude od Hazarda jer znam da ima nesto u sebi jos od kad sam ga dovodio na FMu kada je imao 17 god :D A najbolje od svega je sto moze biti samo bolji i bolji i ako ga povrede zaobidju do svoje 26-27 godine moze biti nesto kao Ronaldo..

Eden Hazard je Chelseajev najbolje rangirani igrač što se tiče tržišne vrijednosti. Nalazi se u TOP20 svjetskih igrača na 14. mjestu. Njegova vrijednost je 45 mil. eura, a tu vrijednost ima još šest igrača kao što vidite na slici. Da li po vama Hazard zaslužuje bolji rang? Smješno mi je da jedan Biskvit i Mueller vrijede koliko i ponajbolji igrač najbolje lige svijeta.

xC8vvcM.jpg

Samo se Kun i Rooney mogu porediti sa Hazardom sto se tice vrijednosti.

Od ovih iznad treba ozilu smanjit vrijednost. Lik truba a Fabregas ? Sta njemu drzi vrijednost svih ovih godina ....

I onda vidis da Hulk vredi kao Eden i zapitas se? Hulk koji igra u onoj sramnoj ligi da se poredi sa igracem koji rastura englesku ligu? Buskets? Fabregas? Eden na 10 mesto minimum. Pored Edena i Kun treba mnogo vece mesto da ima. 

Prije sam gledao i “pratio“ tu trzisnu vrijednost i shvatio da je to jedna velika glupost,to apsolutno nista ne znaci i ne pokazuje.
Pa jedan Cahill vrijedi “samo“ 19 mil dok drugi kvazi stoperi vrijede po 30-35 miliona toliko o tome.

Konacno se oslobodio,puno vise je sutao i pokusavao,a to i treba da radi,nece to raditi Mikel.. Samo neka roka po golu.

I jos nesto,secate se proslava njegovih golova pre,ono "ludiranje",smejanje kao dete,jeste mi bilo drago,ali pogledajte ga danas,pogledajte kako se ponasa na terenu,kao istrenirani ubica,namrgodjen,ozbiljan,odlucan,zeli jos vise na terenu,ne zeza se,spreman je da unisti protivnika ako mu se ukaze prilika,e to mi se svidja,na terenu je jedan covek,a kasnije posle meca drugi,sto se vidi i iz intervjua.

Mourinho je od njega napravio zver,napravio je igraca,kao sto je rekao prosle godine je bio potencijal,danas je jedan od najboljih mladih igraca na svetu,a potencijal i jedan od najboljih su 2 razlicita sveta. 

Uređeno , autor izmjene: grena

Lik truba a Fabregas ? Sta njemu drzi vrijednost svih ovih godina ....

Da fabregas isprid hazarda... Koja lakrdija to je nemoguce...

Jednostavan je odgovor - igra za Barcelonu.

Nemojte zajebavat, dobar je Fabregas. Smiješna je Neymarova vrijednost, isto kao i Baleova. Nidje veze.

Offtopic:Taj Fabregas pocne svaku 3 utakmicu ali jbg igra u Barci pa mu je cijena paprema.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.