Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Upravo to Chiba.

Tri najpopularnija igrača Premiershipa su Eden Hazard, Luis Suarez i Mesut Oezil. Euforija oko Oezila se lagano stišava, Suarez je prejak ali i dalje mu se spočitava što ne zabija u najvažnijim utakmicama i najvećim klubovima. Ostaje Hazard čija popularnost enormno raste i svi na Otoku će se složiti da je to igrač koji će za 2-3 godine pretendirati na Zlatnu loptu. Znača klasa iznad svih.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Upravo to Chiba.

Tri najpopularnija igrača Premiershipa su Eden Hazard, Luis Suarez i Mesut Oezil. Euforija oko Oezila se lagano stišava, Suarez je prejak ali i dalje mu se spočitava što ne zabija u najvažnijim utakmicama i najvećim klubovima. Ostaje Hazard čija popularnost enormno raste i svi na Otoku će se složiti da je to igrač koji će za 2-3 godine pretendirati na Zlatnu loptu. Znača klasa iznad svih.

Oezil Oezil kakav crni Oezil ? :hljeb:

Ö = OE

Ü = UE

Ako već na tipkovnici ne možeš kucati umlaut, iza znaka kucaš e. To je ispravno za one koji pišu njemački na stranim tipkovnicama.

Jedino je neispravno Ozil, jer on nije Ozil, nego Özil (Oezil).

Nije tačno preglašeno O se izgovara tako što otvoriš usta za e a izgovaraš o

To si upravu i to znam. Ali ja uopće nisam pričao o  tome kako se izgovora, nego o tome kako se piše ako tipkovnica nije za njemačko tržište.

Svako slovo s umlautom iznad njega, to su ove dvije točkice, ako ga je nemoguće tako otipkati piše se normalno slovo, pa iza slovo e.

Evo službena stranica grada Münchena.

http://www.muenchen.de/

MuEnchen. Zato jer ne možeš u browseru pisati u s umlautom.

I ne čita se Uzil, šta vam je nego ovo što Kun kaže pođeš reći e, a izgovoriš o.

Btw. vratimo se temi.

To si upravu i to znam. Ali ja uopće nisam pričao o  tome kako se izgovora, nego o tome kako se piše ako tipkovnica nije za njemačko tržište.

Svako slovo s umlautom iznad njega, to su ove dvije točkice, ako ga je nemoguće tako otipkati piše se normalno slovo, pa iza slovo e.

Evo službena stranica grada Münchena.

http://www.muenchen.de/

MuEnchen. Zato jer ne možeš u browseru pisati u s umlautom.

I ne čita se Uzil, šta vam je nego ovo što Kun kaže pođeš reći e, a izgovoriš o.

Btw. vratimo se temi.

Aha ti si išao na to kako se piše nisam te skontao ja sam prebacio na izgovor ugl. obojica u pravu :D

Opet PSG hoce da peca Hazarda,navodno spremni su da mu daju 15 000 000 e po sezoni i visina transfera bi nadmasila 91 milion,tj Baleov transer. 

Stvarno su dosadni,a znaju da nema sanse da se to ostvari. 

ah broj ko broj jebem ga pa i Terry ima 26 može Eden nositi 17 i to je fin broj u sportplus kladionicama skoro uvijek izlazi na bingu dok je u premieru tanak zna zajebati...

E da u Bet Live isto stavljajte 17-ku a u premieru uvijek 21...

mislim ko igra bingo nekad iz dosade kao ja nek to stavlja ili šta već...

Eto'o: "Hazard needs to do more. He’s finally understood that you become a great player by standing out in big games."

"And to stand out in the big games you need to score and be the decisive player."

"It's always the same recital before each match: Sir, when you go out into the stadium, you’ll have to be decisive

"At the end of the game, we have to write ‘Chelsea won, Eden Hazard set up the goal, he scored, that’s the best player"

"Look at Messi, Messi won’t leave the stadium unless his name is in writing somewhere. That’s the way it is."

Hazard—"I’ve finally understood that, when you have Samuel Eto’o in your team, he always repeats the same thing every day."

Hazard—"Before the game [Eto'o] says, ‘You have to score, blah, blah, blah’ & gradually it gets inside your head & stays in your head."

Hazard—"Before, I would tell myself, ‘You didn’t score, it’s no big deal’ but now I realise what I need to do..."

Hazard—"...be consistent, to score, and be present in the big games.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.