Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Edene predji u vehabije. Sljedece godine odmah zlatna lopta

Azar nikada nece uzeti Zlatnu Loptu,nije on taj kapacitet pre ce do nje doci Oskar.

Vidis ti njega,pljuje po najboljima,dakle po Edenu sada,u proslosti po Lampardu,sledece ocekujem da po Cahillu troluje,hejtuje ili sta vec radi,a onda ce da velica Oscara,Luiza,Matu vec jeste i da tera uz k....... svima na forumu,namerno.

Inace ne verujem da neko moze biti toliko uporan,ali stvarno ili neko troluje od ekipe sa foruma neko napravio jos jedan nalog ili je decko udaren u glavu,ja objasnjenje trece ne vidim.

Dobar je ginkel samo da ne sere mnogo. Jebaat ga. ne volis edena, ok je. Al ne moras svaki drugi post biti kako je precijenjen, mutav itd.

Ostavi to za sebe.

Dobar je ginkel samo da ne sere mnogo. Jebaat ga. ne volis edena, ok je. Al ne moras svaki drugi post biti kako je precijenjen, mutav itd.

Ostavi to za sebe.

Eden Hazard je nista vise nego dobar fudbaler on nije bilzu jednom Suarezu,pritom da ne spominjem jednog Mesija ili Ronalda,ima veliki marketing kao i onaj Neimar samo sto taj zna mnogo vise sa loptom od Hazarda.To je moje misljenje vezano za Hazarda,isto tako vi imate misljenje vezano za Torresa tako mogu ja za doticnog.

Eden Hazard je nista vise nego dobar fudbaler on nije bilzu jednom Suarezu,pritom da ne spominjem jednog Mesija ili Ronalda,ima veliki marketing kao i onaj Neimar samo sto taj zna mnogo vise sa loptom od Hazarda.To je moje misljenje vezano za Hazarda,isto tako vi imate misljenje vezano za Torresa tako mogu ja za doticnog.

Svako ima pravo na misljenje, pa tako ja mislim da ti veze nemas o nogometu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

http://swol.co/chelseas-eden-hazard-best-in-the-world--belgian-boss-wilmots/32928 ovo je vec sprdnja,kakvo blamiranj slektora Belgije.

Ajde kazi mi sto volis da podjebavas? Kontam da ni ne navijas Chelsea,nego zelis ovde da podbadas sve redom,nadji zivot neki,posao devojku,nesto da ti ispuni zivot.. Nisam video nijedan tvoj post ovde da je normalan i da si normalno bilo sta napisao,znaci od tvojih 29 postova su 29 postovi podjebavanja,podbadanja... I da si normalan da te neko uvredi,reagovao bi,ne bi samo precutao i nastavljao po svome. Jednostavno ovde si dosao da podbadas ili nisi normalan ili ti fali nesto u glavi. Jesi dosao zbog toga ovde. da se zabavis sta god to tebi znacilo,da prkosis,da te vredjaju,da ti govore da si lud? Ako si zbog toga dosao,onda definitivno nesto nije u redu sa tobom. Vidis meni skaces po zivcima iskreno i nadam se da si ispunio svoj san i svoju moralnu duznost prema sebi,a sada molim te,pisi normalno ili nas ostavi na miru. Mislim da je to ok. 

Što uopšte vodite rasprave sa ovim Reusom,ne obraćajte pažnju na njega i vremenom će početi sam sebe citirati i na kraju će odjebat sa foruma baš kao i svi ostali prije njega koji su bili istog umnog profila.

Što se Hazarda tiče,protiv WBA je sigurno mogao bolje baš kao i svi ostali igrači ali idemo dalje..

Dajte ban ovom Reusu umori nas sve ovdje.

covjek uveliko dize kvotu postova na forumu. Nebi me cudilo da ga relo placa

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Ajde kazi mi sto volis da podjebavas? Kontam da ni ne navijas Chelsea,nego zelis ovde da podbadas sve redom,nadji zivot neki,posao devojku,nesto da ti ispuni zivot.. Nisam video nijedan tvoj post ovde da je normalan i da si normalno bilo sta napisao,znaci od tvojih 29 postova su 29 postovi podjebavanja,podbadanja... I da si normalan da te neko uvredi,reagovao bi,ne bi samo precutao i nastavljao po svome. Jednostavno ovde si dosao da podbadas ili nisi normalan ili ti fali nesto u glavi. Jesi dosao zbog toga ovde. da se zabavis sta god to tebi znacilo,da prkosis,da te vredjaju,da ti govore da si lud? Ako si zbog toga dosao,onda definitivno nesto nije u redu sa tobom. Vidis meni skaces po zivcima iskreno i nadam se da si ispunio svoj san i svoju moralnu duznost prema sebi,a sada molim te,pisi normalno ili nas ostavi na miru. Mislim da je to ok. 

Mene uopste ne znaima sta ko misli o meni,osecam se superiornije od bilio koje kriticne mase!

Mene uopste ne znaima sta ko misli o meni,osecam se superiornije od bilio koje kriticne mase!

Jaoo konju jedan dabl konju retardirani oližeš mi ovo moje šuntavo desno jaje u mozak te jebem glupa i napaljena. Jebo te rojs po sred čela, konju jedam jebem ti dan kad si se registorvo na ovaj forum. Idi "iživljavaj" se na mami huliganu jedan retardirani, da bog da jojić igro prvu u dortmundu umjesto rojsa, Jebo ti precanjeni Hazard svu familiju idi gledaj pederluk na ledu ako ne možeš skontat fudbal,
Ništa loše nisam mislio, sem ovoga što sam napiso :(

Funny story in the autobiography of Rudi Garcia, Eden Hazard's former coach at Lille.

In 2011 Drogba called Gervinho and asked if ..Hazard was in the dressing room. "Pass the phone to him," Drogba asked. "There's someone who wants to talk to him over here."

When Hazard picked up the phone, the voice at the other side — Roman Abramovich told him he wanted to triple his wages.

Lille renewed his contract, but one year later Hazard would leave for Chelsea.

Pomeri tu debelu guzicu i kreni igrat ,pa nek te Murinjo velica kod kuce .OCAJ mora puno puno konstantnije i bolje da bi bio svetska klasa 

Pošto si tako krenuo redom da kritikuješ sve nadam se da ćeš posjetiti i Maticevu temu da ga izgrdis jer je večeras bio VEOMA VEOMA VEOMA LOŠ jer je više igrao sa protivničkim golmanom nego da našim igračima. :D Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sto ssvvima smeta kad nekog kritikujes ? Meni je Azar jedan od omiljenih igraca ,ali on mora jos mnogooo da radi da bi bio svetska klasa .Prije svega na svakom mecu da daje maksimum 

Pomeri tu debelu guzicu i kreni igrat ,pa nek te Murinjo velica kod kuce .OCAJ mora puno puno konstantnije i bolje da bi bio svetska klasa 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Pa čovječe dali ti očekuješ da on pređe 10 igrača i zabije gol !? Večeras nitko nije igrao, NITKO a jedan igrač ne može donijeti prevagu, posebno protiv Manchester City-ja ! Stvarno ne shvatam šta vi očekujete od ovog momka, da svaku utakmicu zabije hatt-trick !?

Vidim već ga uspoređuju s Neymarom. Sinoćnja utakmica je pokazala da će on morati još puno puno na sebi raditi da ide u istu rečenicu s Neymarom.

Ali je priznajem najbolji igrač vaš već duže vrijeme.

Teraj se u kurac!!!
Ovo je vrijeđanje! Oprostite, ali ovo nije forum za osobe s posebnim potrebama (unatoč klicku, crvu i caetu)! Ovo je forum namijenjen za normalne ljude, a izjave tipa ove od Silvija vrijeđaju zdrav razum. Ta izjave ne može u istu rečenicu sa normalnom osobom i zdravim razumom.

Teraj se u kurac!!!
Ovo je vrijeđanje! Oprostite, ali ovo nije forum za osobe s posebnim potrebama (unatoč klicku, crvu i caetu)! Ovo je forum namijenjen za normalne ljude, a izjave tipa ove od Silvija vrijeđaju zdrav razum. Ta izjave ne može u istu rečenicu sa normalnom osobom i zdravim razumom.

Kad sam došao na ovaj forum obećao sam korektnost i iskrenost. Nigdje nisam uvrijedio Hazarda. Smatram ga vrhunskim igračem. Očekujem da će biti jedan od najboljih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu sad ovog ljeta. 

Samo iskreno kažem da sam mišljenja da mora još puno puno raditi na sebi da bi ga se moglo porediti s Neymarom. Jesi li ti vidio koliko je Neymar do sada pokazao u Barceloni i koliko je dao golova za reprezentaciju? Respektabilno rekao bih. Mislim da i trenutna cijena sve govori. U svakom slučaju da ne bude da provociram želim Hazardu sve najbolje u karijeri. Ali moje osobno mišljenje, pa makar bilo i subjektivno, je da Belgijac ne može stići Neymara po nekoj kvaliteti. Previše oscilira s dobrim igrama.

A nisam Neymara spomenuo zbog toga što navijam za Barcu. Niti zbog toga što mi je najdraži igrač. Spomenuo sam ga samo zbog toga što mediji Hazarda najčešće uspoređuju upravo sa Neymarom.

Ja jos nisam vidio da se Eden usporedjuje sa Neymarom, nit se treba.

Nego kako seratori dodju uvijek nakon jedne lose tekme, znaci losa tekma citavog tima, ne pojedinca i pricaju o kvaliteti Hazarda.

Pokazao je Eden o kakvom se igracu radi i protiv Bayerna, Citya, Liverpoola i dosta drugih velikih ekipa.

Hazard je ove sezone u ligi zabio 12 komada i 5 asistirao

Neymar je u "slabijoj" ligi zabio 7 i 8 asistirao. a ti ovdje pricas ko da je nesto senzacionalno napravio.

I sta se drzis transfermarkta, po njima je Pique bolji od Kompanya.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.