Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nejmaru bi u prvoj utakmici u PL slomili nogu i pauzirao bi jednu sezonu. Nije isto kada probijaš bunker Stouku, Vest Hemu i sl. i kad ti u Španiji svi skidaju gaće unapred.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Vidim već ga uspoređuju s Neymarom.

Kad sam došao na ovaj forum obećao sam korektnost i iskrenost. Nigdje nisam uvrijedio Hazarda. Smatram ga vrhunskim igračem. Očekujem da će biti jedan od najboljih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu sad ovog ljeta. 

Samo iskreno kažem da sam mišljenja da mora još puno puno raditi na sebi da bi ga se moglo porediti s Neymarom. Jesi li ti vidio koliko je Neymar do sada pokazao u Barceloni i koliko je dao golova za reprezentaciju? Respektabilno rekao bih. Mislim da i trenutna cijena sve govori. U svakom slučaju da ne bude da provociram želim Hazardu sve najbolje u karijeri. Ali moje osobno mišljenje, pa makar bilo i subjektivno, je da Belgijac ne može stići Neymara po nekoj kvaliteti. Previše oscilira s dobrim igrama.

A nisam Neymara spomenuo zbog toga što navijam za Barcu. Niti zbog toga što mi je najdraži igrač. Spomenuo sam ga samo zbog toga što mediji Hazarda najčešće uspoređuju upravo sa Neymarom.

Ali je priznajem najbolji igrač vaš već duže vrijeme.

Alo retrard jesi li ti svjestan šta pričaš konju, majmune, mazgo. Šta bolan sereš o nekoj cijeni kada je svaki vaš igrač precjenjen. Golovi za reprezentaciju, to sve možeš uzet kurac i popišati te golove protiv Zambije,Australije,Trinidada i Tobaga,Fidžija pičke materine to su prijateljske utakmice to je goli kurac... Njegov kvalitet u repki vidjećemo sad na SP. Neymarova sezona počela je očajno nije se mogao spojiti sa loptom sa igram nikako zabio je to nešto malo golova ali mrtvim timovima jebo Valjadolid,Selta,Rayo ma to je mrtvo sve sine jedina partija koju smiješ spomenuti za Neymara je protiv Reala kada je imao gol i asistenciju a za ostalo da se poklopiš i da Hazardu drkaš kurac.HAZARD OSCILIRA SA IGRAMA A NEYMAR NE
pa majku ti jebem majku ti glupu jebem pa šta ti gledaš pa Neymar nije povezao 2 dobre utakmice ima pola godine krv ti jebem te je malo povređen te mu se ne igra te ovo te ono. Ja ne znam šta si ti koji kurac kakva je tvoja realnost jesi retardiran ili šta ?

Sta se svi palite odma',preskocite njegov post kao da ga nema i kada vidi da niko nereaguje i on ce prestat pisat.
Los sinoc Eden moze on to puno bolje.

Ovako bi opisao njegovu utakmicu od pre 2 dana,osim vozanja tri igraca jednom nista nije uradjeno

1901330_942602115780005_1897186512_n.jpg

Edene moras se malo uozbiljiti. 

Bice bolje sada u PL,nadam se. 

CreamyDampGossamerwingedbutterfly.gif

Decko ima 23 godine, odigrao samo dve lose utakmice u kojima je ujedno ceo tim igrao lose i odma na lomacu?? Polako ima vremena za njega a i za ceo tim :) Strpljenje je majka  :sal:

CreamyDampGossamerwingedbutterfly.gif

Fascinantni potezi Edena Hazarda, ali najfascinantnije na ovoj slici je Ramiresov pas koji je, gle za divno čudo, bio uspješan.

I da, dok je Neymar igrao po brazilskim prašumama, Hazard je bio dva puta za redom najbolji igrač jedne europske lige kao što je Ligue 1, te je s klubom osvajao kup i prvenstvo. 

The winger said he was disappointed on a personal level he was unable to match the high level of achievement he reached that evening on the rare occasions when we did manage to threaten in the final third.

'We were hoping to repeat the performance from two weeks ago but it wasn't the same match,' Hazard explained.

'Collectively we were worse because individually we were not good. I didn't play as well and we didn't play as well. That can happen. I would like to play like I did (in the league game) every match, every weekend, but it's not always possible.

'Especially in the first half we could have done better with some phases of play. Maybe it was a lack of confidence but it was not our day.'

It was a game of few chances but those that came fell the hosts' way, with a clinical move in either half producing a pair of well-worked City goals. As Hazard points out, they created opportunities in our league meeting but the difference was they could not convert them.

'They did not have many chances but they were able to take two of them. It was not the same game in that respect. We never managed to find a solution once they had scored. We were just not in the game.

'We have to keep working though and move on from this match because we have a very important league game next weekend and that's our focus now.'

Hazarde, evo moraš sustići.

esmr.png

Kako ti mislis da on to sustigne kad momak namjesti 2-3 sanse po tekmi, ali mrtvaci od nasih napadaca su nesposobni zabiti, dogodine ako dodje pravi napadac vjerujem da ce se to promijeniti.

Mou ga je malo preforsirao trebao mu je dati odmora, jer ocito je da nas momak drzi u igri, kad on ne igra ne igramo ni mi.

Ova izjava ti nije trebala. Jesi najbolji i sve to stoji, ali nije ti ovo prdina bara, nismo mi ni Everton, ni Liverpool, ni Lille i šta ti ja znam, mi smo Chelsea, klub u vrhu, klub koji je svake godine konkurent za naslov u PL i LP, klub koji je uz bok Realu, klub koji može dobiti svaki kub na svijetu, nemoj to zaboraviti, to što dižu Barcu i Real da su nešto iznad, nisu, ima i dalje vrhunskih klubova, nogomet nije Španjolska, Real, Barca

Ronaldo i dan danas fali Manchester Unitedu, iako su za njega uzeli 90 mil eura. Fali im da ga jebeš, i to dobro im fali. Ako ćemo mi istu sudbinu doživjeti s Hazardom za 2-3 godine bolje da ide ovog ljeta. Ne možeš na duže staze graditi igru na ovom igraču, ako on ima u podsvijesti da će u Real. Jebo ga Real. Bilo bi lijepo da ostane do 30 i neke u CFC , pa nek ide u Galaxy u Ameriku igrati, a ne u najboljim godinama da ode u Real. Pa da popušimo ko ManU hm.

http://chelseabalkan.com/201402192757/vijesti/izjave-i-intervjui/hazard-ko-ne-bi-bio-zainteresovan-za-prelazak-u-real-madrid.html

Sto nije odmah otisao u Real? Zidan ga je htio dovesti. Naravno da ce otici za 2-3 godine.

Mata je i plakao pa je opet otisao.

Velika mudrost.

Hoce covek u Real. To je toliko cudno kao kad bi neki kosarkas hteo da igra za Lejkers ili vozac da voti F1 za Ferari. 

Dok igra za Celsi neka bude medju najboljima, a posle neka ide i na Mars.

Real je otrcani kliše.

Real je otrcani kliše.

Slazem se,ne znam samo sta Real ima sto Chelsea nema? Para ima,borba za trofeje stalno...beli dresovi mislim da nam nisu potrebni... real je samo sminkerski klub...drzavni projekat koji vec 3 put pravi "Galaktikose" samo sto oni mogu.. Skroz nepotrebna izjava Edena...bolje da razmislja kako da dodje do toga da ne bude utakmica kada se ne vidi na terenu.... igrac takvog kalibra to ne sme sebi da dozvoli,pogotovo kada ekipa ne igra,on mora da igra i da preuzima odgovornost,a ne da se stapa sa ostalima...kada pobedjujemo onda moze sebi da dozvoli luksuz da slabije odigra... 

Real nije više ni fudbalski klub, nema sportskog/takmičarskog duha, jedinstva, ni rezultati im nisu toliko bitini, to je mašina za sranje novca.. Ne treba ti to Edene u životu.

Izjava Lineckera nakon sinocnjeg poraza Arsenala od Bayerna:

"Ozil needs his team to be already in total control of a game and then maybe he will play well.That's definitely not worth 50m.If Arsenal are already in control of a game,they will probably win the game without Ozil.Arsenal needed someone who can turn things around when they are NOT in control...Hazard would easily done that! "

Covjek objasnio!

Özil needs his team to be already in total control of a game and then maybe he will play well ....

That is definitely not worth 50m ..... If arsenal are already in control of a game.... They will probably win the game anyway without Özil ..

Arsenal needed someone who can turn things around when they are NOT in control .... Suarez would easily have done that
Özil needs his team to be already in total control of a game and then maybe he will play well ....

That is definitely not worth 50m ..... If arsenal are already in control of a game.... They will probably win the game anyway without Özil ..

Arsenal needed someone who can turn things around when they are NOT in control .... Suarez would easily have done that

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.