Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Hazard je igrac Chelsea-ja....

slazem se,kao i Luiz,pa nam nije prijalo kada je "koketirao" sa Barselonom.

Ovako se samo postaje kurac na biciklu ,jako mi smeta kad neko koketira s drugim klubom .Ako misli brat u Celsiju samo da stekne kvalitet da bi mogao prec u Real onda odma nek ide na pozajmicu ,imamo mi mnogo momaka koji su na pozajmicama a dali bi sve  da mogu igrat u Celsiju .Ipak ja ne vjerujem u ovu pricu da ce on jednog dana prec u Real ,ali ako stvarno hoce ovo sto sam pisao prije vazi :) 

preterujete malo,razmišljate kao deca

Lampard u svoje najbolje vreme nije bio miljenik medija,to što je nama legenda to je naša stvar,da ne pominjem izjave nekih zlonamernih bolida koji su umanjivali njegov uspeh na medjunarodnom planu i ostale gluposti koje su se pisale a i nikad nije ni bilo nekog kluba koji je ozbiljno zagrizo za njega dok Azara juri pola evrope

Azar na drugu stranu je sa marketinške strane,čovek za naslovnice,pravi rudnik dijamanata,postao je novi ljubimac medija kako u engleskoj tako i širom evrope,jednostavno ljudima je potrebno osveženje posle Mesija,Ronalda,Bejla,to se traži,to se prodaje,to ljudi čitaju

ponovio je kolko puta šta misli o svojoj budućnosti i gde mu je mesto,da ga ne citiram sad

svakom čoveku od krvi i mesa prija interesovanje drugih,to nije ništa čudno,novinarima u Francuskoj,Španiji nije interesantno da on priča kako mu je Čelzi sve,sasuće ga pitanjima o drugim klubovima sve dok ne dobiju odgovor njima po volji,a da ne pominjem da je on u suštini još uvek mlad,sa 23 godine tek je život pred njim,možda mu trebaju novi izazovi,mogo je faktora u igri

ja više ne verujem u te utopije,legende kluba,posle Romana sve se promenilo,kad odu Teri i Lampard ostaće samo plaćenici,čast izuzecima koji usput zavole plavo

Lampard u svoje najbolje vreme nije bio miljenik medija,to što je nama legenda to je naša stvar,da ne pominjem izjave nekih zlonamernih bolida koji su umanjivali njegov uspeh na medjunarodnom planu i ostale gluposti koje su se pisale a i nikad nije ni bilo nekog kluba koji je ozbiljno zagrizo za njega dok Azara juri pola evrope...

Dok su pisali negativne stvari znači da je bilo simpatija između Lamparda i medija. Međutim Lampard je svu svoju ljubav posvetio Chelseau tako da ni interes Barcelone nije prošao nešto Bog zna šta zapaženo.

Trenutno ni za Hazarda nije niko ozbiljno zagrizao ali bi ga rado mnogi vidjeli u svom taboru, baš kao što su mnogi siguran sam sanjali o nedostižnom Lampardu, gol mašini iz veznog reda.

1926909_727761210575521_929550410_n.jpg

Malo nezainteresirano djeluje danas, nadam se da će opet pružit neki genijalni potez te odlučit utakmicu u nastavku.

Da je danas bio loš, i nije toliko, a da svaku utakmicu očekujete slalome po 2,3 igrača, to je već nešto drugo...

Recimo ovako, Hazard je odigrao prosječnu utakmicu i u napadu je opet bio bolji od svih.

Ponovit ću ono što sam napisao na temi utakmice. Igrači se previše oslanjaju na Hazarda. Ne može nam on uvijek rješavati utakmice.

Da je Oscar bio trijezan i da Eto nije glup, mnoge stvari bi bile drugačije..

Da je danas bio loš, i nije toliko, a da svaku utakmicu očekujete slalome po 2,3 igrača, to je već nešto drugo...

Recimo ovako, Hazard je odigrao prosječnu utakmicu i u napadu je opet bio bolji od svih.

Ponovit ću ono što sam napisao na temi utakmice. Igrači se previše oslanjaju na Hazarda. Ne može nam on uvijek rješavati utakmice.

Da je Oscar bio trijezan i da Eto nije glup, mnoge stvari bi bile drugačije..

Potpis.

Da je imo s kim igrati..

Odigrao je sasvim pristojno čovek, imao nekoliko prodora i šuteva i za Oskara je on Azar.

Ne stvarno, bio je najopasniji od onih kojima je zadatak da budu opasni s obzirom da su ga stalno udvajali igrači Evertona.

Poslije nekih utakmica imamo komentare "pa danas je bio loš,nije bio na nivou" a i pored svega toga on je u većini slučajeva i na tim utakmicama bio naš najbolji igrač.Upravo tu leži naš problem i to je razlog što teško uspijevamo prelomit meč jer ostatak ekipe čeka da Hazard svojim potezom donese bodove.Moraju i ostali igrači preuzimat odgovornost na sebe,recimo ja to konstantno očekujem od Oscara i Williana ali oni jednostavno to ne rade.Baš bi volio da jednu utakmicu Eden ostane na klupi čisto da vidim kako bi ekipa reagovala..

Svi imamo prevelika ocekivanja od njega pa i ja koji sam toga svestan... Svi bi da on da 3 gola,napravi igrace 30 puta majmunima i 2 puta asistira a to se ne moze,nazalost. 

Mourinho na upit francuskih medija 

* Zamjena Eden Hazard i Edinson Cavani?

''Ne! Eden je naš dečko. To je igrač kojeg želimo zadržati u klubu narednih 10 godina i oko njega želimo izgraditi veliku momčad. On je upravo igrač s nogometnim stilom kakvog tražimo i kakav klubu treba.''

rejting     

01-01-2014 Southampton 0 : 3 Chelsea                   8.32        asistencija

11-01-2014 Hull 0 : 2 Chelsea                                  8.46        gol

19-01-2014 Chelsea 3 : 1 Manchester United          6.83       

29-01-2014 Chelsea 0 : 0 West Ham                        7.99      

03-02-2014 Manchester City 0 : 1 Chelsea               8.9         igrač utakmice

08-02-2014 Chelsea 3 : 0 Newcastle United              8.93       igrač utakmice, hattrick

11-02-2014 West Bromwich Albion 1 : 1 Chelsea      7.12      

22-02-2014 Chelsea 1 : 0 Everton                            7.53      

prosječna vrijednost:    8.01     

Zadnjih 8 ligaških utakmica koje je Hazard odigrao.

Nema potrebe da objašnjavam pojedinima da ne odigra jednu utakmicu dobro a ostalih pet prosječno ili loše.

Ajde pošto sam šutio do sada ne pokretajući nekakve u nedogled sulude rasprave, nakon ove tvoje analize moram se javit i složit s tobom.

Nakon gledanja svake tekme i uvidjevši da je u skoro svakoj, ako ne i u svakoj tekmi Hazard bio jedan od najboljih ili najbolji na terenu, suludo mi je bilo citat kako neki ovdje pišu da je loše odigrao ili da je u lošoj formi. Pogotovo one teorije o jednoj super tekmi pa 5 loših.

Hazard je u jako dobroj formi i u svakoj tekmi gura ovu našu ekipu. Negdje to dođe do vidjela, negdje ne. Ali činjenica je ta da je on itekako konstantan i definitivno najbolji naš igrač barem što se ofanzivne igre tiče.

pa i protiv Evertona je podvalio loptu za Lampsa,skoro 100% sansa,imao dobar sut kada smo skoro gol postigli nakon odbijanca,i plus jos nekoliko dobrih ubacivanja koji naszalost nisu zavrsili golovima...znai nije los igrao ni tu utakmicu,vec je "problem" sto smo mi navikli jednostavno da momak razvaljjuje!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.