Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mourinho on Hazard: "I call him “kid”, because that’s what he is, but he is going from a talented player to a really top player"

Cojk ima dvoje djece a Mou ga zove "dijete"

Mourinho: "There is a difference & the good thing is Hazard is an easy boy to coach. What I do is try to make the game adapted to him"

Mourinho: "Sometimes I play Hazard on the right, sometimes on the left and sometimes as a 10 behind the striker."

Mourinho: "When I do this, I try to find the best situation for Hazard to succeed in that match"

"Physically Hazard will get stronger, his appetite to score has to improve too & responsibility to cope with the tackles"

Uglavnom, hazard ide na svaku poziciju pa gdje bude dobar tu ostaje da igra, tu utakmicu.

ZNaci u nedjelju ga gurnuti desno nek jebe buttnera

EDEN HAZARD: Your thoughts on our £100m man?

A fantastic talent but rumoured to not be one of the best trainers at the club. Asked to become much more of a team player and left out after a previous indiscretion earlier in the season, Eden Hazard has turned things around and has become one of the best players in the Premier League!

S obzirom na razliku između dvije lige ovo je i više nego dobro.
Već je sada postigao golova kao cijele prošle sezone.

Da do sada je postigao 9 golova, kao i prošle čitave sezone. Pola je sezone prošlo. Vodeći se logikom do kraja sezone bi mogao postići još ovoliko. ALI treba uzeti u obzir da početkom sezone i nije igrao baš bajno. Znao je loše igrati, svejedno Mourinho ga je forsirao i kad je bio loš, pa je stekao tu neku naviku igre ušavši u odličnu formi - da je Bog do i Mata imao takav tretman. Znači do kraja sezone bi mogao postići preko 20 golova.

Mislim da je Eden puno veci potencijal od Mate. Sigurno se i Jose slaze s ovim, pa ga zato forsira od samog pocetka svaku tekmu sto se pokazuje kao odlican potez jer Eden napreduje konstantno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mislim da je Eden puno veci potencijal od Mate. Sigurno se i Jose slaze s ovim, pa ga zato forsira od samog pocetka svaku tekmu sto se pokazuje kao odlican potez jer Eden napreduje konstantno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ja mislim da ti nekada i slijepo braniš Mourinha, pogotovo oko pitanja Mate. Uostalom, niti igraju isti poziciju, to isto ko da sad ocjenjuješ koji je veći potencijal Azpilicueta ili Lukaku. Mata se ne mora nikome dokazivati, on se dokazao engleskom nogometu i Chelsea FC-u dva put zaredom osvojivši laskavu titulu najboljeg igrača kluba. Mourinhu se ne sviđa i bok. Ni prvi ni zadnji igrač koji se Mourinhu ne sviđa. Mou je od mnogih igrača napravio igračine - Drogba, Sneijder itd, ali nije svetac. To je šteta, ali šta je tu je. Nadam se da će bar od Hazarda napraviti najbolje lijevo krilo na svijetu, da se onaj Neymar ne kurči više.

I šta radiš u ova doba budan, jel to učiš hehe?

Evo malo da dopunim to sto je chiba napisao. 

E.Hazard—"Every transfer
window, people tell me that I
will leave Chelsea. It is often to
Paris Saint-Germain." 

"PSG are a great club
but I like Chelsea and there is no
chance I will leave during
January or in the summer."

Inace,ocekujem od njega danas da pokida.

I ja sam se prepao,bas mi drago sto je Vidic dobio crveni,pederski start.... Ne podnosim ga. 

Inace odigrao skromno danas,ali imao je ko da igra,samo neka je on najbolji kada je najpotrebnije. 

Dobar danas.Ma sta se bojite Vidic radi to hiruski precizno :D  Vidic drvo jedno kako Torresa ne slomi ponovo .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.