Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

etooo utjece na edena wtf stae on neki pshic

Pa sta ima veze,ima Eto vrhunskih i velikih utakmica u nogama mali milion,brdo iskustva,nije mu rekao nista lose,hrabri ga da postane bolji,ne vidim nista lose u tome. 

Pa sta ima veze,ima Eto vrhunskih i velikih utakmica u nogama mali milion,brdo iskustva,nije mu rekao nista lose,hrabri ga da postane bolji,ne vidim nista lose u tome. 

mislia san tipa eto nie ovdi ni godinu ide ca pa da mu toliko pomaze to super 

parlaju na francois

Sta ce ti navodnici?

Ako se mene pita bio je najbolji. Puno prodora, dobrih suteva, finih asistencija. Da je Frankie zabio ono sto obicno zabija zatvorenih ociju bio bi nam opet najbolji igrac CFC-a, bez navodnika.

Ma kak'a ocjena, nije frajer uopšte napadao drugu stativu a zna se da je druga stativa slaba tačka West Hama. Da je on napadao stativu Willian bi došao do izražaja. Ovako su obojica bili na ivici 16-erca, jebo to. Moderna krila tako ne funkcionišu. Moraš da atakuješ stativu i ganjaš te vazdušne duele majku mu! Pogotovo ako si visok 170cm.

Jebeno wau. Jedan šut od 5 najamanje mogućih. Što to nesmije napadati drugu stativu ako je 1.70??? Ne govorim ja da on mora biti Bierhoff. U drugom poluvremenu kada je Willian ubacio i lopta jednostavno prođe kroz WHovu odbranu i nigdje nikoga. PO PODU.  O takvim situacijama govorim. 

Po meni nitko nije igracki podbacija izuzev ramiresa i mozda lamparda koji odmoran nije uspija u 3,4 situacije stisnit balun kako prilici njegovom znanju. Jedino zamjeram mourinhu sta je povuka oscara...
ne znam sta ste gledali, hazard je x puta pokusavao suta na desnu stativu, probijao se desno u sredini, ali jednostavno nije bilo prostora za sut, jer su whu igraci sve pokrili, pa koliko se samo njih bacalo na loptu bukvalno
ovaj bod nam je mozda dobrodosao, mozda mou napadne od prve minute, mada ce city biti taj koji ce se najvise otvarati.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Hazard se trudi posteno i to stoji,nas najbolji pojedinac ove sezone ubedljivo. Ono sto mu zameram sto retko suta,a ima dobar sut u 3. lepe,znaci moze da zabija golcine samo takve,previse okleva,ovo pisem vec 10 put,dosadan sam sam sebi sa tim.. njemu bi dao da suta kada god moze,ima taj osecaj za gol. Svi fudbaleri su protiv WH-a zeznuli,dugo su oklevali kod suta na gol,videli ste to sigurno,mozes,opali je u 3. lepe a ne cekati da se poslozi odbrana,nema gde lopta da prodje. 

Zapamtite ovo,on presudjuje mec u ponedeljak.

Eden Hazard truely a defender's
Nightmare

60-Eden Hazard has created 60
chances in PL this season,the most
across europe's top 5 league's

64-Eden Hazard is the most fouled
player in the PL this season with 64
fouls suffered

81-Eden Hazard has completed 81
successful dribbles in PL this season

the highest across Europe's top 5
League

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.