Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jules Kounde (Francuska, 1998)

Istaknuti odgovori

25 minutes ago, ker said:

Imam ja dobru ideju, al izgleda da Tuchelu to nikako ne pase. Umjesto sto ganja jos jednog stopera treba da ostavi Colwilla, i tako ce imati Silvu, Koulibalyja, Colwilla, Chalobaha i nazalost Sarra. I sa takvim stoperima komotno moze da se okrene na 4 nazad, i umjesto sto ganjamo ovog retarda iz Seville i nadmecemo se sa zivinom iz Barcelone kupimo dva beka za rotaciju i to je to.

Ne nego jebeni Tuchel treba 66 stopera u rotaciji jer mu je uvijek malo defanzivaca. I sad, solucija nam je da i ako dodje ovaj doci ce tako sto je htio ipak otici u Barcelonu (bolje da ne dolazi u takvom scneariju), a ako ne dodje on, a dodje Kimpembe ima da nas izmuzu kao za Kepu jer ce znati da nam je to jedina sansa.

Tuchel bi prije wernera stavio na stopera, nego sto bi zamijenio formaciju. Ja mislim da bi bolje izgledali sa 4 nazad, imamo odlican vezni red, al hajde… neka mu bude.

• Odgovori 182
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj

• Ako još nisu vraćeni onda još uvek ima šanse da se isti vrate, ali ako još nikad nisu vraćeni onda je bespredmetno to uopšte i izjaviti 

• Koundeu je od uvek bio decacki san da uci od svog velikog uzora Andreasa Christensena, tako da razumem da preferira Barcelonu.

Da je Kounde hteo kod nas, on bi potpisao odavno. Sve mi se cini da je on dogovoren sa barcelona i poigrava se sa nama. Realno za 50-60m€ mozemo dovesti Skriniar, Bastoni. Mi smo zapeli za ovoga i on nas zajebava

• Popularna objava

Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj si onako simpa ali ona čeka nekog bivšeg ili nekog drugog lika na koga svršava, pa ako joj on odluči ne dati kurca onda možeš ti da uletiš tu malo ali opet će ona kmečati za tim kurcem kojeg nije dobila, tako da od toga nema ništa, treba to odjebati. Raphinhu smo odjebali, treba odjebati i njega i Azpilicuetu iako je kapiten, ako nisi 110% za Chelsea, neka ti je sretan put

Iako nisam fan ovog kundea. Ne znaci da ceka on barcu. Kako sam procito on ima dogovor i s celsiem i barsom. Sevilla je poslala papire plavcima al nikad nasi im nisu vratili. Mozda i zbog nasih koci ovo jos.

Tako je soxx. Treba malo citati, a ne napamet pisati.

Kounde je s nama dogovorio sve, pristao je na transfer, ali mi sa Sevillom nismo sve zavrsili, zato se i jeste oduzilo.

Ovo nije slucaj kao sa Raphinhom, gdje je bila kontra situacija, dogovor sa Leedsom pao, ali Raphinha nije pristao.

U slucaju da Kounde zavrsi u Barseloni, kriva je Sevilla i kriv je Chelsea sto prije nije zakljucio transfer.

Ocajno nam treba desni bek, dostojna zamjena za RJ. Treba nam eto i jedan stoper. Treba nam desno krilo/napadac. Mi smo zapeli na Kounde, on pa on. Izgubili smo nekoliko igraca,izgubicemo josh

Sa trenutni sastav koj imamo svi znamo da nasa borba bice za 3/4mesto. Daleko smo od titule. TREBAJU NAM PROMENE i prodaja igraca. Nije svako za u nas tim

Ma meni je gore od toga sto Kounde nece doci to sto bi mogli ostati Alonso i Azpilicueta, treba se tih polovnjaka polako rjesavati i oslobadjati roster za kvalitetne igrace ako je ikako moguce. 

Ponudis mu 220k nedeljno a ako ce da predje u usranu barsu za 100k nedeljno neka ga. Al mi se sve cini i da nas menadzeri zavlace jer su namirisalo kintu. I ovih 220 je previse, ko ga jebe. Jbt kad sam cuo da verner ima 270k nedeljno e da ga jebem. Onda ga stvarno treba prodati. Samo nam fali jos jedan takav. 

Ne znam sto ste toliko zapeli za Colwilla, talent jest, ali bar ono sto sam ja gledao, nista posebno. Moze bit dobar, ali ne mora znacit. 

4 hours ago, Wisey said:

Brzi ste da osudjujete i napadate nase momke iz akademije, a kad neki igrac iz vana drka kitu i ceka drugi klub onda pisete kako treba sacekati i vidjeti.

Ali hajde da je ovaj Kounde kurcem mrdnuo kako treba čitavu prošlu sezonu. Dosta nas ga je gledalo i niko nije bio impresioniran. Ja kad god sam ga gledao ili je imao neku prosječnu tekmu gdje se vidio nije ili je napravio neko sranje, sve suprotno u odnosu na sezonu prije te kada je izgledao kao pravi Ball playing defender 

• Autor
8 minutes ago, reLo said:

Opet Romero piše, kaže gotov transfer u Barcu, oficijelno može biti svakog trenutka.

Daj boze da je njihov, sta ce nam majmun

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.