Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jules Kounde (Francuska, 1998)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 182
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj

• Ako još nisu vraćeni onda još uvek ima šanse da se isti vrate, ali ako još nikad nisu vraćeni onda je bespredmetno to uopšte i izjaviti 

• Koundeu je od uvek bio decacki san da uci od svog velikog uzora Andreasa Christensena, tako da razumem da preferira Barcelonu.

Diablo javi se

Izbjegavam spansku ligu. Ne mogu tamo procijeniti te defanzivce, jer vidim da hvale kurce od igraca. Jedan Pau Torres neki faktor u toj ligi, prije toga onaj propali Gabriel Paulista bio dobar. Valjda je dobar Kounde, ne bi ga valjda bezveze trazili evo drugu godinu.

Ja sam misljenja da se ne moze sa francuzom pogrijesiti, a sreca Koundeova da je i on francuz :D Isto tako jedino priznajem te stopere u francuskoj ligi i talente iz drugih mogu pogledati. Ako ostanu dugo u kurcevim ligama budu vecinom precijenjeni kao sto bi Koulibaly bio kurac vjerujem :D

• 1 mjesec kasnije...

on za 42 i De Light za 70 ako je tačno ono o klauzuli i rijeÅ¡ili smo stopere za skoro 10 godina... 

tako se mislilo i za ofenzivni dio ekipe pa evo gdje smo..

nije ovo fifa career mode, 100 je ljudi 100 je ćudi..ne ide tako lako kako se čini da bi trebalo

Al su zapeli ko mulci za ovog Kundea. Valjda izadje to na nesto.

Gledao sam ga, doduse u 2 utakmice samo, ali je izgledao prilicno prosjecno. Dosta nizak, ne izrazito brz, napadacki prilicno limitiran. Ne znam koju bi poziciju zauzeo taj igrac. Od Jamesa bolji nije sigurno, a da ce biti neki vrhunski stoper tesko. Al eto vidjecemo

Koja je to hahaha

Bas to 😅😅
Pozicija zvana krpim gdje stignem.
S tim da je Dave veteran i iskusan igrac kojem je svejedno gdje ce igrati, pase mu i klupa ponekad da odmori.
Kounde je prosjecan igrac. Ovo sto Wisey kaze i ja mislim. Nedovoljno brz i prodoran za beka, za stopera nizak a i pozicioniranje mu nije nesto u cemu je posebno dobar. I ono najvaznije, cini se da je u glavi nestabilan, sklon kiksevima i incidentima.

Obzirom na cijenu koju Sevilja trazi za njega, prerizican transfer.

Bolje dovesti De Lighta, pa cak i Sulea koji bi kostao dzabe.
Mene vise brine visina za igraca koji je stoper. I ovako je kod nas samo Rudi blizu 1,9. Nekada smo imali odbrambene igrace koji su vece visine. A paradoks da protiv Liverpula Van Dajka cuva Azpi.
Takodje predosecam da ce Monci i ekipa da nas vozaju celo leto. Oni cak u ovom roku nisu hteli da prodaju Diega Karlosa. Jos ako se ukljuce Real ili City, bice veselo.

tako se mislilo i za ofenzivni dio ekipe pa evo gdje smo..

nije ovo fifa career mode, 100 je ljudi 100 je ćudi..ne ide tako lako kako se čini da bi trebalo

Računao sam na to da svi ovi stoperi što sad imamo ostaju, osim eventualno Sarra.

Sto se Sulea tiče, meni je on baš prespor hajde što je nepokretan i Zouma je bio ali Zouma je makar bio brz dok je ovaj jebeni traktor

• 2 mjeseca kasnije...
Ako cemo iskreno, ni Rudiger nije pokazao pamet, imao je borbenost u sebi, brzinu, snagu i bili smo prezadovoljni odkako je Tuchel tu.

Kounde slicna prica, ima brzinu, borbenost u sebi, dobra igra nogom, te iako je nizak ima odlican skok, tako da ostale su samo finese, a to Tuchel moze srediti.
  • Kun Aguer0 mijenja naslov u Jules Kounde (Francuska, 1998)
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.