Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jules Kounde (Francuska, 1998)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 182
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj

• Ako još nisu vraćeni onda još uvek ima šanse da se isti vrate, ali ako još nikad nisu vraćeni onda je bespredmetno to uopšte i izjaviti 

• Koundeu je od uvek bio decacki san da uci od svog velikog uzora Andreasa Christensena, tako da razumem da preferira Barcelonu.

3 hours ago, lampard8 said:

Nesposoban smo klub, evo vec drugo ljeto se nastavljaju trakavice oko ovoga transfera. Kao da dovodimo Maldinija iz prajma, a ne Koundea.

To se najviše svima čini upravo zbog Fabrizia i mora ovih novinara koji kad nema neku udarnu vijest, ništa zanimljivo, samo objavi istu stvar i doda malo izmjena i to je to.

Povrijedio se i potrebna mu je operacija koliko sam razumio. To onda podrazumijeva da će jedan duži period biti odsutan. 

Vrijedi li ga uprkos tome potpisati?

Ma, Mundo Deportivo = Daily Mail 

Nego, nasi su budale ako zavrse dil sa Seviljom pre nego ovaj prodje process oporavka i detaljne lekarske analize. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Veceras valjda istice rok za ovog lepotana. Jebote ganjamo ga godinu dana i ovi spanski lopovi nas vozaju kao majmune. Samo cekam da ga za manje pare makne barsa, pa.im sledi tandem Pickensen-Kunde.

Ma ništa od ovoga garant. Prestalo se pisati o njemu onog trenutka kada je Marina napustila funkciju. 

Koliko se odužilo, drago mi je da se više ne spominje. Uštedili smo živce.

• 2 sedmice kasnije...

Nije jos zavrsen posao, kazu ceka se sutra ili prekosutra da ne bi u nekom slucaju Barca uletila sa ponudom, a tesko mogu izjednaciti nasu ponudu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.