21. juli 2022.4 god. comment_330873 Skoro 60 miliona eura, neto plata godisnje 12 miliona. A s Rüdigerom se natezali oko par miliona, nisu mu htjeli bonus dati. Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330881 1 hour ago, Wisey said: Skoro 60 miliona eura, neto plata godisnje 12 miliona. A s Rüdigerom se natezali oko par miliona, nisu mu htjeli bonus dati. Au sad kad to skontaš... Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330904 Bukvalno sve isto kao i prosli put, 51 mil funti plus varijable. Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330905 Mene ovaj igrač nikad nije impresionirao. Nemoguće je da sam uvijek gledao pogrešne utakmice. Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330906 12 hours ago, Wisey said: Skoro 60 miliona eura, neto plata godisnje 12 miliona. A s Rüdigerom se natezali oko par miliona, nisu mu htjeli bonus dati. Ko? Boehly? Beghdadi? Ti kao da si iz kakve pecine izasao. Davno se uprava promjenila, nema tih koji nisu dali ugovor Rudigeru. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330939 Jules Koundé 99% prelazi u Barcelonu! Sevilla i Barça imaju potpuni dogovor postignut u proteklim satima. Jules će sigurno potpisati za Barçu, osim ako se ne desi nešto potpuno neočekivano. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330940 Ne znam kako bi mogao tamo preći ako mu mi nudimo bolje uslove. Prijavi
23. juli 2022.4 god. Autor comment_330941 Nakon svega ovoga, ne da ne zelim ovog momka u klubu, nego ce mi biti krivo i ako ga uspijemo potpisati (a necemo kako stvari stoje). Klub koji je u dugovima preko glave, ne placa svoje igrace i prema njima se lose ophodi, dovodi i nagovori majmuna od igraca. Sto se tice prodaje Azpilicuete, to bih prekinuo istog momenta, moze odigrati i tu sezonu koju ima, a sa Barcelonom vise ne bih poslovao. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330942 Hahah ako i ovo uspiju, posteno su nas izjebali ovo ljeto. Ovo se nikad nije dogodilo, da jedan klub drugoga zezne za nekoliko transfera. Zbog njih nismo uspjeli Dembela potpisati, Raphinhu, pa i Lewandowskog, a sada i Kounde. Za Boehly i Tuchela se ne moze reci nista, ljudi su nudili pare, dogovarali transfere, ali debili od igraca se opet odluce za propali klub, gdje im nije zagrantovano da ce platu dobiti uopste. Nevjerovatno. Ubjedjen sam da ih prilikom pregovaranja, drogiraju. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330943 https://twitter.com/mundodeportivo/status/1550786574165622785?t=WdN64WBxdkcFcnEUXCFMPg&s=19 Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330946 Zar se Lewandowski s nama dovodio u vezu njuso, nisam to zapazio? Iskreno mislim da Kounde dolazi kod nas jer su to objavili engleski novinari bliski klubu prije svega Matt Law, ali eto vidjet cemo jos danas sta ce se izdesavati, vise je vrijeme da se zavrsi saga oko transfera Koundea koju vucemo jos od proslog ljeta. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330947 Jeste, ali presao bi kod nas u slucaju da Barcelona ne moze izvesti transfer, otprilike ista prica kao s Raphinhom, s tim da nismo Bayernu poslali ponudu, ali bili smo spremni za to. Sada evo novinari iz Seville tvrde da onaj laze, haha Sta ce se jos izdesavati do kraja prijelaznog roka? Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330949 Ako se budemo natezali u par miliona, nek sve ide u pm. Valjda je Boehly nešto naučio iz Marininih grešaka. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330952 Nasi su izgleda dobro blentavi. Zapinju za igraca koji nema toliku zelju da dodje. To ti je kao kad ganjas neku djevojku, nemas sta uopste pokusati dalje ako vidis da joj je svejedno i boli je ona stvar za tobom. Kad igrac ne zna cijeniti klub u koji prelazi i ne pokazuje to, onda vozdra. Hvala Bogu ima dovoljno dobrih stopera koji bi jedva docekali preci u nas tim. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330954 Sve je to istina, ali sta ces kada je Tuchel zatrazio Koundea. NIje ni do nasih vlasnika ljudi su ispostovali ponudu za Rafinju kao i za Koundea, druga je stvar igraceva zelja. Valjda ce se ovo sto prije zavrsiti bilo da ode u Barcelonu ili nas, postala je dosadna ova transfer saga oko Koundea. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330955 Za rapinhu nas je deco naguzio. Za koundea cemo vidjet. Vise mi je dokurcilo da hoce zavrsit ovo ave Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330956 A realno koga ćeš dovesti ako nećeš Koundea? Kimpembe isto neće, Gvardiol ima 20 godina i Bog sami zna na šta će taj igrač izaći. Prijavi
23. juli 2022.4 god. Autor comment_330957 Imam ja dobru ideju, al izgleda da Tuchelu to nikako ne pase. Umjesto sto ganja jos jednog stopera treba da ostavi Colwilla, i tako ce imati Silvu, Koulibalyja, Colwilla, Chalobaha i nazalost Sarra. I sa takvim stoperima komotno moze da se okrene na 4 nazad, i umjesto sto ganjamo ovog retarda iz Seville i nadmecemo se sa zivinom iz Barcelone kupimo dva beka za rotaciju i to je to. Ne nego jebeni Tuchel treba 66 stopera u rotaciji jer mu je uvijek malo defanzivaca. I sad, solucija nam je da i ako dodje ovaj doci ce tako sto je htio ipak otici u Barcelonu (bolje da ne dolazi u takvom scneariju), a ako ne dodje on, a dodje Kimpembe ima da nas izmuzu kao za Kepu jer ce znati da nam je to jedina sansa. Prijavi
23. juli 2022.4 god. comment_330959 59 minutes ago, reLo said: A realno koga ćeš dovesti ako nećeš Koundea? Kimpembe isto neće, Gvardiol ima 20 godina i Bog sami zna na šta će taj igrač izaći. Skriniar. Inter je opet prinudjen da prodaje igrace, daleko dokazaniji, u najboljim godinama i jos je u poslednjoj godini ugovora. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.