Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jules Kounde (Francuska, 1998)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 182
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj

• Ako još nisu vraćeni onda još uvek ima šanse da se isti vrate, ali ako još nikad nisu vraćeni onda je bespredmetno to uopšte i izjaviti 

• Koundeu je od uvek bio decacki san da uci od svog velikog uzora Andreasa Christensena, tako da razumem da preferira Barcelonu.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1432311476837097472?s=19

Ne pristajati po cenu da ga ne dovedemo. Granica mora postojati.

Ako nista drago mi je da se Kinsela redovno ukljucio u prelazni rok. Covek je odlicno obavesten.
https://twitter.com/CFCDaily/status/1432612724912099330?s=19

Toliko o tome.
  • Autor

E sad nećemo nikako :D

A nadam se da će vam Kounde ostati u Sevilli i to nezadovoljan jer ste ga izradili

Pa i hoce vjerovatno ne vidim da ce neko platiti otkupnu klauzulu, samo je steta u buducnosti ako ode u neki drugi klub, a sa nama je vec imao dogovoreno sve.

Nista, u Januaru ga dovesti, jebat ce im mater Kounde.

Pa i neće baš, jebi ga ipak ima ugovor do 2024 i moraš se profesionalno ponašati, nije da mu je zadnja godina ugovora pa da se može kurčiti...

Ne bih im dao ni marke više, prvo smo im i nudili stopera od 30 miliona kojeg su vjerovatno cigani cijenili 10, sad odjednom dižu cijenu...Neka njih sa Koundeom ko ih jebe, biće i boljih igrača :D

Nagrađen crvenim kartonom veceras protiv BiH. Rijetko glup i nepotreban start ali hvala mu. Cini mi se da je momak malo priglup mozda i bolje sto nije dosao. Nisam ga ranije gledao u Sevilji, no ovo sto sam vidio veceras toliko imam za reci.

Jah napravio crveni i odmah glup i neinteligentan igrac. Po toj logici i James je priglup igrac bolje da je pustio da lopta predje gol liniju, barem bi nastavili utakmicu sa 11 v 11.

Jah napravio crveni i odmah glup i neinteligentan igrac. Po toj logici i James je priglup igrac bolje da je pustio da lopta predje gol liniju, barem bi nastavili utakmicu sa 11 v 11.

Napisao sam da ga nisam gledao ranije nikako, cak ni isjecke sa youtube. Dao sam misljenje na osnovu reprezentativne utakmice. Cak mu niti jedna lopta koju je pokusao nabaciti pred gol nije prosla. 

Bukvalno svaki ubacaj tacan bio na glavu. Iako nije njegova pozicija. Brz, pametan, crveni prestrogo presudjen.

Od nekoliko pokusaja centarsuta koje mozes na prste izbrojati samo da je jedan bio upotrebljiv svi ostali su padali na glavu obrambenih iz Bosne. Ne znam koju si ti utakmicu gledo, al svakako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Isto ne mogu razumiti da izjavis prestroga odluka za crveni. Najbolje da je kuk il nogu slomio covjeku i to zarad nicega. Toliko je grubo uklizao moze se reci namjerno kako bi ozlijedio Kolasinca, nemoj srati.
  • Autor

Izgleda da je malo nervozan što ga nisu prodali, kakvi su debili ovi u Sevilli pa to je nerealno

https://twitter.com/tsf_podcast/status/1433403287513010177?s=21

• Autor

Možda je malo zakasnio sa time da bude ljut, prelazni rok je završen...

Mislio da ce ga pustiti, ovi u zadnji tren ispali supci i logicno da je ljut.

Treba ga odmah kupiti za zime i to je to. Steta bi bila ne dovesti ga.

• Autor

Ja bih dao, što da ne, ako ne daš ti daće Real.

Mislim na prvu bih se inatio, al kad skontaš da treba i to pojačati onda jbg, podvij rep.

ako je ovo istina što se piše, da smo mi ponudili 42 miliona funti a njemu otkupna 68 onda je to ogromna razlika
a tek mi je čudno, da ne kažem neozbiljno to da se u poslednjem momentu javi takav obrt u pregovorima, nije da je razlika bila par miliona

Ma čekali da prodamo Zumu, pa onda kad smo ga prodali mislili da nam je prijeko potrevan Kunde i da ćemo mu platiti otkupnu klauzu. Vidio si koliko je sam Kunde bio isfrustriran što nije otišo, znači i on i njegov agent su znali za taj usmeni dogovor.
  • 3 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.