25. juli 2022.4 god. comment_331024 Neka ide u Barcelonu sto se mene tice. Ako nisi od pocetka prvi izbor igracu, sta se moras bespotrebno natezati s istim. Samo ces izgubiti vrijeme i na kraju ce te ispaliti. Nije loš igrač, ali nije ni tolika klasa da se sa njim povlacimo dvije godine vec. A i cini mi se da je tip ala Lukaku. Po nekom ponašanju, izjavama. Sto dalje od takvih igrača. Samo ne znam koje su nam alternative, ali svaka od njih ce opet biti natezanje sigurno, a treba nam jos minimalno jedan stoper. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331026 Romero ga utjera reLi na kraju 😁 I nije neka steta, samo da su pametniji mogli su na vrijeme dobre igrace pronaci. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331030 Ali stoper visine od jednog metra i zelje da poraste. Super ako nas zaobidje . Prijavi
26. juli 2022.4 god. Autor comment_331045 Što bi rekli Englezi I think we dodged a bullet sa ovim, pogotovo nakon ovog cirkusa od pregovora, da ne govorimo o očiglednom padu forme u zadnje vrijeme pri tome da ni prije nije bio vrhunska klasa. Takođe, jako je iritantan sa motivacionim storijima i postovima na instagramu, djeluje kao da i nema previše mozga s obzirom da je to faza koja se može očekivati od friškog gym baje sa 15 godina. Takve gluposti objavljivao je i Lukaku. Iako nije mjerilo šta ko radi u slobodno vrijeme kod ovog mi je baš previše signala za uzbunu, tako da neka ga Barceloni, dabogda zajedno propali. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331243 Odavno nisam sretniji bio nakon što smo izgubili utrku za dovođenje nekog "bitnog" pojačanja Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_369004 Meni je dobar Kounde bio kod njih. Ima finu kontrolu lopte. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.