Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jules Kounde (Francuska, 1998)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/DiMarzio/status/1430621423421296643?s=19
https://twitter.com/DiMarzio/status/1430624772166139908?s=19

Zouma ipak ide u West Ham,Kounde nama.Ako je istina za cijenu svaka čast Marini.
  • Odgovori 182
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj

• Ako još nisu vraćeni onda još uvek ima šanse da se isti vrate, ali ako još nikad nisu vraćeni onda je bespredmetno to uopšte i izjaviti 

• Koundeu je od uvek bio decacki san da uci od svog velikog uzora Andreasa Christensena, tako da razumem da preferira Barcelonu.

Mislim da je veci problem to sto Sevilla nije obezbjedila zamjenu, ima govora i o vecoj cjeni ali to se lagano rješi nekim debilnim dodacima.

Mislim da je veci problem to sto Sevilla nije obezbjedila zamjenu, ima govora i o vecoj cjeni ali to se lagano rješi nekim debilnim dodacima.

Dobijali su Zoumupa se nisu uspjeli složiti oko njegove vrijednosti, vjerovatno po njihovom Zouma vrijedi 10 miliona kad oni plaćaju... Ista su to govna i cigani kao i Italijani ako ne i veća...

Ko ih jebe, neka se snalaze, neka propadnu na kraju krajeva 

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1432247319865475073?s=19

Pozurili smo da sto pre rasprodamo stopere, pa nas sad ovi prave budalama.

Spremati alternativu na vreme, inace cemo ga ili preplatiti ili ostati s manjkom igraca.
Nije kraj svijeta i ako ne dodje, Ampadu ne ode na pozajmicu i problem rijesen, moze uletiti po potrebi, nije tolika kanta. Azpi, Rudiger, Christensen, Chalobah, Silva, eto 5 stopera plus Ethan po potrebi (kupovi).

Idalje mislim dan je Kounde sjajno rjesenje i da ce doci kod nas.
Jebade nas izgleda Monchi na kraju, jbg šteta jer trebao nam je jedan kvalitetan mladi stoper oko kojeg bi se gradila odbrana, ono što čitam danas da su pregovori prekinuti tako da jedino neka "luda" ponuda nas može izvući..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.