Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jules Kounde (Francuska, 1998)

Istaknuti odgovori

NINTCHDBPICT000637830826-e1614262826683.

Nema teme, a dosta se govori o njemu.

Sve u svemu, dobar potencijal, ne bi bilo loše iskoristiti šansu za dovesti ga jer nije limitiran na jednu poziciju nego može pokriti više mjesta što je dosta bitno u formaciji u kojoj igramo.

Dakle mlad, dobar fizi�ki, brz, ska�e dobro iako je malen (na prvu sam mislio da je premalen, ali izgleda da pokriva nedostatke).

• Odgovori 182
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ali ono što Wisey kaže ipak po meni ima najviše smisla, svaki igrač koji tako odugovlači i čeka drugi klub treba ga odjebati. Samo bi ja to drugačije uporedio, to je isto kao kad imaš neku curu kojoj

• Ako još nisu vraćeni onda još uvek ima šanse da se isti vrate, ali ako još nikad nisu vraćeni onda je bespredmetno to uopšte i izjaviti 

• Koundeu je od uvek bio decacki san da uci od svog velikog uzora Andreasa Christensena, tako da razumem da preferira Barcelonu.

Isplati li se dati tolike pare na njega? Šta će biti sa Chalobahom onda koji navodno ostaje i sprema mu se novi ugovor. Sevilla očigledno želi samo pare ili pare i Zoumu ali Zouma ne želi iz Engleske.

Ali ako je to Tuchelova želja treba ga ispoštovati onda. Čovjek zna šta hoće i pravi rezultate, tako da ima prolaz od mene.

Ma ostaje Chalobah, treba uzeti u obzir broj utakmica ove sezone,Silvine godine pa i Azpiju je uskoro vrijeme da ide. Bez ovog dvojca ti ostane Rudi,AC,Chalobah i Zouma koji je na izlaznim vratima. Ne vjerujem da će dolazak Koundea išta poremetit. I Azpi i Silva su spremni prihvatit manju minutažu.I još Azpi može igrat (u Tuhelovim očima) poziciju desnog wingbacka.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1429032026905120773?s=19

Al kad otvoris tvit i krenes komentare da citas..
Neki bi da Calobah odigra lose da bi kupili Kundea...
Jebem te fudbale i ko te sve gleda.
  • Autor

Ako ima Chalobah, ne znaci da ne treba Kounde. Thiago je star, Chalobah odigrao jedan mec, ostaje ti Zouma koji je na pragu da ode, Rudiger i Christensen. Kad uzmes u obzir formaciju mislim da uopste ne bi bio visak novi stoper.

EDIT: Ispravka, tek sad vidim da je BT isto napisao.

Kounde bi vjerovatno igrao u sredini ili desno, ne znam možda se isplati sačekati sezonu, da vidimo kakav će biti i Livramento, evo igra standardno u Sotonu, tako da bi se mogao vratiti kao WB ali opet ne kontam prodaju Guehia i Tomoria recimo...

Kako god kvalitetan je igrač ali ne treba dopustiti Sevilli da nas izmuze za njega

Doci ce Kounde, uprava ga zeli.

Sta ima Livramento sa pozicijom stopera?

Guehi je prodan, jer je uprava smatrala da je predobra ponuda za odbiti iz nekog razloga. Tomori je vec zbog glupe klauzule otisao.

Znaš da nekada zna staviti Jamesa kao desnog stopera gdje igra Azpi, onda bi mogao Tino na RWB

Zouma je tu već godinama u klubu. Dođe nam kao neka maskota. Osvojio je 2 puta ligu i jednom LP. Tu je uvijek negdje oko prve postave. Fizički dominantan, visok procenat osvojenih zračnih duela, često strijelac. Za ovoga je rizik dati tolike pare, niko nam ne garantuje da će da se snađe u Engleskoj i ne vidim da će nas puno pojačati jer već imamo možda i najbolju odbranu na svijetu. Ne po imenima, ali po organizaciji da. Al' eto ako je Tuchel toliko navalio.

Do te reprezentacije nije dobacio ni Laporte..

Ma ne vjerujem da će cijena biti 70 miliona, ako budu tražili ne vjerujem da ćemo dati. Volio bih da ga dovedemo, treba na vrijeme pripremiti igrače koji će da naslijede one stare.Desilo nam se sa Terryem,Ivanovićem da smo kasnili pa smo jednu sezonu završili 10.
Ako dodje dobrodosao jer je Kounde mozda i najbolji mladi stoper na svijetu i naravno da je takav igrac uvijek dobrodosao.
S druge strane ako i ne dodje nije prevelika steta, moze se izgurati ova sezona sa trenutnim brojem stopera.
Naravno ovaj transfer zavisi od Zoume tj da li ce on otici ili ce ostati u klubu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.