26. maj 2022.4 god. Autor comment_328716 Kako sta ce mu, jel treba da ga nejebica uhvati kad sezona krene? Pa vjerovatno je i razlog to sto nije jebao, pa ga ostavila :D Jos ne jede meso, ne treba njemu, jedva za ovo ima energije. Prijavi
27. maj 2022.4 god. comment_328717 Da je uzeo godisnji bilo bi, on drka kurac na moru a ekipa se raspada. :D Prijavi
12. juni 2022.4 god. comment_329307 Hoće li makar sad doći pameti da kaže upravi da ne gledaju ove ojebine i polovnjake od igrača ? Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330628 Koliko se da primjetiti, Tuchel nakon promasaja s Lukakuom ne zeli kupovati napadaca. Ako misli i dalje nastaviti s fiks idejom da mu Haverc bude centarfor nece se dobro provesti. Prijavi
15. juli 2022.4 god. Autor comment_330629 Bukvalno se nijedan ne spominje. Kada Michy zagospodari ekipom na kraju Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330630 Ma i city i pool su igrali bez napadaca. Dzaba nam balvan koji ceka loptu naprijed ako ne zeli radit za ekipu. Vjrv ostajemo na havertzu, werneru i broji naprijed pa kako se koji pokaze. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330634 2 hours ago, Wisey said: Koliko se da primjetiti, Tuchel nakon promasaja s Lukakuom ne zeli kupovati napadaca. Ako misli i dalje nastaviti s fiks idejom da mu Haverc bude centarfor nece se dobro provesti. Still better than Lukaku, Morata, Werner Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331021 Ja se nadam da će posložiti kockice prije svega u napadu na vrijeme inače možemo da očekujemo Pochetina Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331027 Interesantno i mozda simptomaticno je da odjednom nakon prve pune sezone pod Tuchelom toliko igraca zeli napustiti klub. Mozda je i slucajnost, ali svakako da nismo u dobroj situaciji. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331031 Igraci su postali pickice, ako nije kako oni hoce ne valja, valjda ima neki razlog zasto postoji trener jebem mu mater.. Vecina ovih sto ne zele igrat za nas su ionako degenerici koje moramo zamijenit, tako da me to nesto i ne zanima. Najvise me nerviraju ovi sto su trebali doc, recimo Raphinha i Kounde a nisu dosli zbog propale Barcelone koja duguje i bogu i naradu.. Ne znam ko koga ovdje zajebava. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331054 Čudi me da Tuchel kao trenutno jedan od najboljih trenera svijeta ne može dovesti neke igrače "na svoje ime". Prije 2 godine ko god je dolazio govorio je da su ga Lampard i Cech zvali i kao takvi pozivi se ne odbijaju. Sad smo za neke igrače izvisili iako smo podjednako dobre ponude poslali. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331063 3 hours ago, Adi said: Prije 2 godine ko god je dolazio govorio je da su ga Lampard i Cech zvali i kao takvi pozivi se ne odbijaj Dosli su nam izmedju ostalih Ziyech i Werner, bolje da nisu ni dolazili. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331064 I ja sam nesto razmisljao o tome sto je napisano u prethodnom postu. U toj Lampsovoj kupovini ,,na ime" , novac su opravdali samo Mendy i Havertz (po meni 50:50). Silva je dosao bez obestecenja. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331069 Što se tiče tih pojacanja Lamparda niko nije baš flopao, nismo mi nešto previše platili Ziyecha, u današnje vrijeme se za te pare dovode back up igraci. Može se samo reći da nije opravdao ona naša očekivanja i unio kreativnost koju smo očekivali. Slično tome i Werner nije previše plaćen, imao je i on solidnih momenata tako da se ne može nazvati velikim flopom kao Lakaka recimo. Naravno kada bi se rastali sa obojicom mislim da bi bilo korisno i po nas i po igrača. Što se Lampardovog režima tiče odlične igrače je doveo i odlične mlade igrače uveo u prvi tim Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331071 Ovi u odbrani su dobri bili, ovi naprijed nisu. Doveli su se napamet, bez razmišljanja kako će funkcionisati sa ostalim igračima i nikad niko nije nikome od njih ništa prilagodio. Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331081 On 7/25/2022 at 1:56 PM, Wisey said: Interesantno i mozda simptomaticno je da odjednom nakon prve pune sezone pod Tuchelom toliko igraca zeli napustiti klub. Mozda je i slucajnost, ali svakako da nismo u dobroj situaciji. To je mozda i bolje nego sto mislis. Jer nikada ranije toliko igraca, koliko god losi bili nije zelelo da ode. Vukli se po pozajmicama, sedeli cesto na tribinama, ladili muda i primali debele pare za to. Sve su radili, sem odlazili. Nijedan bitan igrac nije izrazio zelju za odlaskom. Ovi koji jesu nam svejedno ne trebaju. Ako nista drugo, rasterecenje igrackog kadra od viskova je samo plus, ko god bio trener. Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331083 A i Tuchel je trener kao što je Alonso igrač, nekad zabljesne, ali je uglavnom prosjek. U suštini zapeli smo sa hrpom igrača kojih treba da se riješimo i trenerom koji nema blage veze šta da radi. Ako nešto mrzim to je gubitnički mentalitet što se odražava u izjavama kako smo 4. klub u ligi po snazi. Ko te pitao koji smo i zašto sam sebe spuštaš bez potrebe? Sumnjam da je to neki vapaj za transfere jer pare su tu, pritisak sigurno ne spušta sa igrača, a jedino što postiže je da spušta i moral i atmosferu timu. Ne znam ko bi prešao u takav tim. Jednostavno djelujemo depresivno kao cjelina. Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331084 Onaj ko smatra da Tuchel ne zna sta radi i da je los trener, nek se ostavi fudbala. Nije to za tebe. Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331085 Problem kod nas nije u treneru nego u pičk$$icama kakvi su naši igrači. Danas nikome nesmeš ni kazat to ne valja to ne valja.. odma se naljute i igraju preko k.. Najviše od svega si želim da popakujemo igrače kao što su Werner, Ziyech Alonso.. to ako uspemo napravili smo odličan posao. Uprava mora dati podržku treneru i odjebat sve igrače koje ne žele biti ovde 🙂 Prijavi
27. juli 2022.4 god. comment_331086 31 minutes ago, njuso21 said: Onaj ko smatra da Tuchel ne zna sta radi i da je los trener, nek se ostavi fudbala. Nije to za tebe. Ako si mi ti rekao evo odmah cu, kakvi su ovo odgovori? Argumenti stoje, a to je da tim u zadnjih godinu dana stagnira, napredak se ne vidi (cak i suprotno), nikog ne mozemo ubijediti da predje, trener rafala izgovore, a za losu igru i atmosferu su krivi igraci koji niti su igrali niti ce igrati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.