Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Iskreno me zanima mišljenje njuše i ostalih iz ekipe saveza sindikata advokata Thomasa Tuchela, šta oni vide u ovome i kako očekuju da neko gaji nadu nad ovim što gledamo.

E ovako, posto nisam pisao nista duze sad cu da sublimiram. Kao prvo pripreme odradjene katastrofalno. Arsenal nas ubio kao i oni drugi nzm im ni ime. Pocinje liga jedva dobijamo prsli Everton koji nema 2 igraca da valja. Protiv Totenhema nismo imali srece, i dodje onda Lids koji nas ubije od kite. Igra je bila ocajna i negledljiva.

Povrijedio se Kante sto znaci da smo kurac od ekipe bez njega, Jorginho mu igra svaku, izmislja pozicije igracima, Sterling nista nije napravio, Maunt koji je bio najbolji igrac prethodne 2 sezone se ne primjecuje. O Havercu necu trosit rijeci. Uglavnom nisam za otkaz(ono gore je sprdnja da me ne napadate) ali ako se ovako nastavi moze slobodno da se pakuje.

Tuchel je hteo Koulibaly, cucurela, sterling? Eto ti

Sad zeli josh,ajde nije problem dobice josh igraca. I  ako na ovolika suma za transferi ne uradi nesto NEK PAKUJE KOFERE. Jos smo na pocetku. Fale nam kvalitetne igrace. Ovo sto imamo je dobro za 4/5mjesto i neki mizerni kup 

Pa ako ne napravi rez u vidu promene golmana, levog beka, veznog igraca i nekog od trojice napred, za mene znaci da mu nije stalo do uspeha kluba, vec zeli da parazitira. Znam da nam izmene nisu neke klade, ali bar pusti klince da izgaraju, a ne ove  mrcine.

1 minute ago, Corto Maltese said:

Pa ako ne napravi rez u vidu promene golmana, levog beka, veznog igraca i nekog od trojice napred, za mene znaci da mu nije stalo do uspeha kluba, vec zeli da parazitira. Znam da nam izmene nisu neke klade, ali bar pusti klince da izgaraju, a ne ove  mrcine.

Slazem se skroz. Sta je falilo vec kad je 3:0, gotova utakmica, dati malo minuta Chukwi? Al ne, ide Azpi umjesto Sterlinga.

Pa jebo te dan, cuvs rezultat na 3:0.

Evo i mene zanima sta ce njuso sad reci u odbranu Tuchela.

Kazu bolje se roditi bez one stvari nego bez srece. A Tuchel srece ima, jer sigurno da o napadackom fudbalu pojma nema. Cak bih isao dotle da kazem da u Championshipu ima trenera koji vise kuze ofanzivu i postavljeni napad od njega (i njegovog Madjara). To je ocigledno svakom ko poznaje fudbal. Onaj pise o nekakvoj motivaciji, veze to nema s cinjenicnim stanjem. 

Kazem da ima srece, jer mu ostaje zasad mozda i jedini argument a to je da na otvorenom trzistu i nema mnogo kvalitetnih alternativa. 

Ja potpisujem da mu je doveo Halanda i Mbapea da obojca ne bi zajedno dala vise od 20 golova. Covek je ziheras nevidjeni, prosto ne zna osnove napada u fudbalu. 

Radijus trcanja svih njegovih veznih igraca je do 20m od gola. Ko krene napred zadavio bi ga, covek trenira tim u bojazni da ne primi gol i sve tome posvecuke. Sta god i koga god da mu fovedes ubio bi ga u pojam. Covek ce dovesti pojacanka u vrednosti blizu 400 milki i tim mu nije ni blizu da bude konkurentan za PL. 

1 hour ago, Adi said:

Malo sam prelistao Lampardovu temu. Njušo je prvi bio za otkaz, a Wisey i diablo nikako nisu bili za to.

Objasnjava zasto su isti forumasi tako postavljeni danas :D

Nema se sta reci, videcemo sta ce jos ovih 10ak dana prelaznog roka doneti. Ko zna kako ce nova uprava istolerisati ovakve rezultate, ali nadam se da ce mu pruzati podrsku, pa kud pukne. :D

Evo pogledajte samo jednu stvar tj. uporedite.

Uzeti ću primjer ekipe koje sam gledao ove sezone i koje izgledaju jako dobro i složeno na početku

Štopajte koliko vremena treba City-u, Lpoolu, Arsenalu, Brentfordu, Leedsu itd. mrsko mi pisati

Dakle, koliko im treba od momenta kada uzmu loptu protivniku na svojoj polovini da odrade tranziciju iz odbrane u napad i ZAVRŠE tu istu akciju šutem na gol, dakle konkretno da se završi akcija. 

I onda uzmite nas, danas gledam, situacija 2 na 2 prije se nazad vrati 5 igrača Leedsa nego što se neko naš priključi. Svaka polu kontra i kontra se oduži a kretanje u istoj da ne spominjem. 

Sterling trči po desnoj strani i lomi u sredinu, Havertz trči kroz sredinu a bukvalno 3 metra iza njega prolazi Mount, sami sebe ljudi zatvoriše...

1 hour ago, Igi said:

Objasnjava zasto su isti forumasi tako postavljeni danas :D

To nikakve veze nema. Lampard je isto tako tvrdogavim forsiranjem izgubio nasu podrsku.

I sad Tuhel prica kako mu ne trebaju pojacanja. Kakva alibi prica. 

Ma dovedi megvajera zadnjeg dana tek da nam zabetoniras klub. 

Jedan od problema je sto on trenutno ne zna sta hoce pa je danas je u toku meca 3 puta menjao formaciju. 

Naravno jedan deo ide i na dusu ljudi koji su izabrali ameriku za pripreme. Debilizam prve klase.

Ma pripreme su lose odradjene.

Fizicka sprema nam je u qrcu sto pokazuje i danas razliku u trcanju.

Nadat se da ce se dozvat momci inace bi tusel mogao ici na biro, a mozda i nece, ne znamo kakav je todd po tom pitanju.

Nek neko izgugla situaciju kod dodgersa itd sta se sve desavalo 

Drugi problem je sto treba rijesit upravu kluba, dzaba i novi trener kad nemamo direktora kurca palca, nicega

Covjek izjavi ne trebaju nam pojacanja i to alibi prica. Upravo suprotno, alibi prica bi bila da je izasao pred novinare i rekao ekipa je kurac trebaju mi pojacanja. 

Upravu je Tuchel, sami sebi su krivi za ovaj poraz, tu naravno i njega racunam. 

Meni samo nije jasno kako su odigrali onako dobro protiv Spursa kad smo mislili da ce nas razbiti, i onda za 7 dana ovako katastrofalno protiv Leedsa? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.