9. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331788 Kada bi recnikom football managera opisali taj stil igre tu bi ono dugme strogo disciplinovano uvek bilo ukljuceno. Prosto igracima ne dozvoljava da improvizuju. To moze biti dobro nekad, uostalom tako smo i osvojili LS ali na duze staze ne daje rezultate. Igraci moraju biti skroz koncentrisani i stoga igraju sa strahom da ne naprave gresku. Realno gledano mi do sada nismo ni imali igrace koji imaju taj trik u nogama sem Havertza do nekle ali prosto mora da im pusti malko slobode da prodisu mentalno. Ni gvardiola i klop svoje igrace u napadu ne teraju da se strogo drze sablona , uostalom tada ne bi bilo nepredvidivi. Ostaje problem sto igraci poput Jorginja nisu takvi da kao gindogan odu napred izmene dupli pas i naprave sou a nisu u stanju da sutnu sa 20 m. Nije ni De Jong mnogo razliciz, mozda je Ruben Neves taj tip ali i on ima odredjene fizicke nedostatke u duel igri. Po meni trebao bi da malo izmeni uloge igracima na sredini terena pogotovu ako tu kupimo nekog igraca i sto da ne, Galageru i Cukvameki treba malo dati mimute. Galeger se napred 5 puta bolje snalazi od Zorginja, nema tu takticku zrelost jos ali moze. Prijavi
10. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331805 Za ove nase taktičke bravure u napadu ti nikakva zrelost ne treba. Jedna od stvari koja me nervira u fudbalu u zadnje vrijeme je to što niko ne zna dati gol sa veće udaljenosti od 11 metara. Evo baš kad sam City gledao isti taj Gundogan dva puta ima šansu za šut, blizu je golu on neku povratnu gura, dodaje se jebe majke. De ljudi šutajte malo iz daljine, izvan kaznenog sa 20-25 metara, koji vam je. Kod nas je jedino Rudiger nekada znao skupiti muda pa raspaliti po lopti, sve neka plasiranja, finesse šutevi i kurci i opet bude preslabo i golman to jednom rukom uhvati Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331978 Ma neka se goni u picku materinu sa Jamesom na stoperu, Jorginhom u prvoj, Loftusom na beku i Alonsu isred Chilwella. Idiote klempavi Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331981 Koji Alonso te spopa? Chilwell je prvu loše igra, Cucurella više nego solidno, ima smisla da starta... Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331985 10 minutes ago, ja13 said: Koji Alonso te spopa? Chilwell je prvu loše igra, Cucurella više nego solidno, ima smisla da starta... Ma to po automatizmu, zna se ko su dezurni krivci bili i bit ce, bez obzira igrali ili ne, bili dobri ili losi. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331987 Nije bitno kako ce gospodin Tuchel postaviti ekipu, uvijek ce se tu nesto popljuvati. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331988 Dok ne dođe Fofana i dok se Chilwell ne vrati u formu odbranu ćemo morati krpiti nekako. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331997 Ma odlično dovodimo jos jednog beka od 50+ miliona a Regista briljira u sredini al dobro imaju dezurni krivci jbg Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332003 Ima li neki novinar od integriteta da pita Tusela, kako to da igrac sa brojem 5 igra svaku utakmicu, uprkos tome sto bude cesto direktni krivac za gubitak 3 boda? Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332008 Neka se smiri malo, ovo sto je sa Konteom radio je uzas iako me ona pedercina italijanska fasisticka nervira, treba da iskulira a ne da se spusta na njegov nivo. TOP TI JE REGISTA NEK IGRA JOS KOJU UTAKMICU U PRVE! Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332011 Ćek, jel ovo Tuchel nije htio pustiti ruku i onda ga pogledao u fazonu "gledaj me u oči dok se rukuješ". Ovo mu je + od mene. 🤣 Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332016 Ovdje je Tuchel ispao seljacina kao Wenger kad je onomad gurao Mourinha. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332018 Apsolutno se slazem sa vama, navukao ga zabar kao majmuna. Samo je fora sto zabari nemaju sram i obraz, a Tusel je sebe unizio. Prijavi
14. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332020 WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise. Ni malo ali ni malo nije realan. Ne treba nikog stediti kritika pogotovo kad to zasluzi, ali non stop, bez ikakog razloga nekog kritikovati je stvarno bezveze. Od danas, barem dok ne primjetim da je Wisey realniji, ja necu ulaziti u pricu sa njim. Izvini druze, ali cemu rasprava i iznosenje misljenja ako nije realno. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332027 Ne znam, meni poslije ovog Tuchel jos drazi. Ovog Contea ne mogu smisliti. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332031 Ona situacija kod njihovog prvog gola se desila slučajno. Conte je trčao okolo i slavio, Tuchel je išao prema sudiji da mu se nagovori i slučajno su se sudarili. Kod našeg drugog je provocirao Contea sa onim trčanjem. Ne znam šta je na kraju bilo, je li neko nekog jako stisnuo ili je bila scena iz filma Gori Vatra. Dobio je crveni na kraju, zna li se koliko utakmica propušta? Taktičke zamisli sa početka su upalile, povremeno se igralo sa 4 nazad, a povremeno sa 3 (ili 5). Loftus-Cheek je bio ključan za to jer se selio sa pozicije na poziciju. Trebao je malo ranije početi sa izmjenama, vidjelo se da smo poslije njihove izmjene izgubili kontrolu. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332042 Conte je prije svega jedan veliki gospodin i zaludjenik u fudbal. Danas mu je samo falilo ono smekersko italijansko odijelo. O tukelu necu trositi rijeci, ne stoji njemu da glumi nekog zajebanta. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332056 Ohladite s tim moraliziranjem, neka malo iskri, dobro su plaćeni da nas zabavljaju ne da budu dosadni. Osim toga derbi je, nećemo valjda postat ko City i Liverpool kao neko "rivalstvo" a nakon utakmice se svi ljube i grle... Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332057 Ovo danas sto se desilo i fali u fudbalu. Jebem ti ljubav kloppa i pepa Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332058 Tuchel je posle Mourinja(prvi mandat) trener koji se najvise sjedinio sa klubom. Conte je takodjer bio veoma dobar, ali osim energije nije bilo one prave ljubavi izmedju njega i kluba. Tuchelu pogotovo posle prosle godine i svih desavanja, treba skinuti kapu i dati bezuvjetnu podrsku. Nacin na koji se nosi sa svakom situacijom, njegovi komentari, sve je na mjestu. Iznervira i mene svojom taktikom nekad, odabirom i selekcijom igraca ali puna podrska od mene. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332063 Da mi je vidjeti tog trener koji ne bi popizdio nakon one 2 sudijske odluke. Čovjek je srčan i ne trpi nepravdu. Vjerovatno najveća krađa, u smislu očiglednosti situacija koje su prethodile golovima, još od Barcelone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.