Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Preduhitrio si me sa ovom slikom :D

Nego da zamolim dubru,Caeta da od ove slike naprave neki sig, avatar ili nešto :D

Ili možda fb cover :D

meni opet nedovoljno, nakon onog s Interovim dresom i pricom u vezi istog, nemam onog respekta kao sto sam prije imao

Ajmo reći da se slažem. Iskupio se u velikoj mjeri, ali opet meni lično nikad neće biti u društvu besmrtnih. 

Vodio je Inter kao i nas, bio uspješan možda i više nego kod nas, povezao se sa igračima i navijačima.
Sad bi mu netko trebao zamjerat što je pokazao da je čovjek i da ima osjećaje?
Manje bi ga cijenio da se sad ponaša kao da ih nikad nije trenirao,a imao je uspješan period s njima,za mene je ovo samo plus.

Sve je to u redu, ali on njih izjednačava sa nama. Izvini, al ako si ti navijač Chelseaja ko što se predstavljaš onda ti ne može nijedan drugi klub biti u istom, ajmo to tako reći, košu. Za mene je Chelsea jedinstven i iznad svih.

De Wisey ne dipr! Covjek mozda navija i voli Chelsea vise nego iko ovdje. Zasluzuje svaki respekt Plavaca. Pokazali su ove sezone na Stamford Bridgeu koliko ga cijene, vole i zele, svaka rijec kontra je suvisna i nepotrebna.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• Autor

Sve je to u redu, ali on njih izjednačava sa nama. Izvini, al ako si ti navijač Chelseaja ko što se predstavljaš onda ti ne može nijedan drugi klub biti u istom, ajmo to tako reći, košu. Za mene je Chelsea jedinstven i iznad svih.

Brate ne možeš ti to shvatiti, nisi prošao šta je on prošao. On jeste Interista u Italiji, ali i Plavac u Engleskoj. Tebi je to nemoguće, ali toga ima. I to je iskreno. Mou je iskren.

Ono kad imas trenera u pravom smislu te rijeci. 

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFZkEZyyFVXRPpvZCN&tmpl=coranto_eng_news

Nakon Messi-a, na tapeti je naš Mou. Nadam se da od tog neće bit ništa i da je to samo još jedna izbljuvotina novinara.

Što se Messia tiće on je tek uplatio 10 milja eura koje je bio dužan za 2010 i 2011 godinu. A optužnica koja je podignuta za njega vrijedi za godine od 2007 do 2009. Toliko o poštenju malog hobita.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.