27. juni 2013.13 god. Autor comment_131799 Uuu, dobar je Huth štoper bio. Nikada mi nije bilo jasno što smo ga se riješili, a Mou je otac što je pokazao i tim potezom. Ali ja se također sjećam da je i Ancelotti Žirkova uvodio u napad. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131833 Jose je nekad znao i sa četvoricom zaigrati u špicu, a Huth je iz naše akademije izišao, sasvim solidan igrač - tipični engleski razbijač iako je Nijemac po nacionalnosti. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131843 iskreno postalo mi je malo monotono,svaku utakmicu 4-2-3-1 plus onaj debeli na klupi,ne mrda,kao morž,samo piše nešto u spomenar Prijavi
29. juni 2013.13 god. comment_132059 http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/zanimljivosti/mourinho-igracima-produzio-godisnji-odmor.html Mirror tvrdi da će Jose dati igračima 5 dodatnih dana odmora, što je oduševilo sviju. Odličan potez ako je tačno. Prijavi
29. juni 2013.13 god. comment_132065 Mou bog. Ozbiljno, svaka mu cast ako je istina a trebalo bi biti. Znamo kako nam je prosle godine Mata npr bio los na pocetku pa morao ici na odmor. To i jest produzio zbog Oscara,Luiza,Mate, Azpia i Torresa. Svakim potezom me odusevi. Prijavi
30. juni 2013.13 god. Autor comment_132114 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinhu-konacno-stize-kazna-za-prst-u-titovo-oko/686186.aspx Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132254 Mou care, kad procitah neki dan da je on produzio odmor momcima,mogu samo reci nisam nista manje ocekivao od ove sile od covjeka.Ali to znaci da moramo jos 7 dana da cekamo do okupljanja :-q hah ... svejedno,prvo okupljanje ce biti burno,jooj jedva cekam auu ne mogu ni zamisliti kako ce sve izgledati ! :sal1: Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132362 Tužba podneta protiv Žozea Murinja od strane jedne advokatske firme iz Barselone je stigla pred španski Vrhovni sud. Tužba se tiče incidenta iz avgusta 2011. godine, kada je Murinjo Vilanovu, koji je tada još uvek bio pomoćni trener Barselone, udario prstima u oko. Murinjo je za ovaj postupak dobio suspenziju od dve utakmice od strane Fudbalskog saveza Španije, ali Barselonini advokati tvrde da Murinju ne bi trebalo da sude fudbalski organi, nego sud. Ukoliko Vrhovni sud presudi da su sudovi zaista nadležni u ovom slučaju, Murinjov postupak će biti posmatran kao prekršaj, pa bi tako Portugalac mogao da dobije novčanu kaznu u visini jednomesečne plate koju je dobijao u Real Madridu, koja je iznosila oko milion evra. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132371 Here we go again. Ovi pacenici i dalje izgleda ne mogu bez Mourinha kao glavnog neprijatelja. To su meni sve kompleksi.Sent from my calculator using Tapatalk Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132380 Jedan od najciganskijih poteza, zasluzuje svaku kaznu. http://www.youtube.com/watch?v=zalh7WfSlr8 Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132384 A nitko ne piše što je klupa Barcelone dobacivala tokom utakmice Mourinhu i nisu bili sankcionirani. Jedna strana priče se zna i osuđuje se jedan neprijatelj svete Barcelone. Novinarska pristranost. I Tito treba biti kažnjen zbog šamara kojeg je priljepio Mourinhu. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132552 nije više guverner čukotke Nije nikad ni bio.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132599 Nije nikad ni bio.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Bio je osam godina, a od 2008. je bio predsjednik parlamenta regije Čukotka, a sad se povukao s te pozicije. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132605 Ok, sad sam se izgubio...pa ovo je o Mourinhu tema, a ne o Romanu Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132607 Ok, sad sam se izgubio...pa ovo je o Mourinhu tema, a ne o Romanu Vidis da zajebavaju :D Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132609 ne zajebavamo se nego sam ja to napisao kad sam bio polupijan,pa sam promašio temu pa sam tek posle provalio šta sam uradio Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132639 Uđem i vidim da se nekakav guverner spominje, zaboravim koja je tema. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132652 Ono što je Mourinho napravio Vilanovi je odvratno, šta god oni njemu dovikivali, i za svaku je osudu. Ako tako nešto napravio na klupi Chelseaja neće bit dobro. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132698 dal mi verujete da i dalje ne mogu da verujem da se murinjo vratio toliko sam "voleo" tog čoveka dok je trenirao ćelzi da je to nešto neverovatno,mislim da i di matea ne gotivim toliko još uvek ne mogu da se opasuljim,mislim da kad izadje na taj teren da će zemlja da trese pod njim gledam ga kao da je ponovo rodjen,kao feniks iz pepela ponovo je plavi,jedan od nas Prijavi
7. juli 2013.13 god. comment_133185 Jose Mourinho ne prašta Menadžer Chelseaja Jose Mourinho rekao je da vjeruje da ’plavcima’ može da donese dosta trofeja i upozorio da neće trpjeti sebične igrače u timu. „Ima nešto što kažem svaki put kada dođem u novi klub. Tako će biti i 10. jula kada počnemo pripreme u Chelseaju. Ako ste profesionalac i niste sebična osoba, stavljate ekipu u prvi plan i radite 100 posto za mene i saigrače, imat ćemo sjajan odnos. Ako ste sebični i ne poštujete navijače, imat ćemo problema“, rekao je Mourinho engleskim medijima. Mourinho je naveo i da u sprovođenju svog načina rada očekuje punu podršku vlasnika kluba Romana Abramoviča. „Ponekad imate nekoliko igrača koji ne žele da prihvate pravila. U takvim situacijama klub podrži ili menadžera ili igrača. Ako klub stane iza menadžera, stvar je jasna, igrači koji ne poštuju pravila moraju da odu“, zaključio je portugalski stručnjak. Izvor: sport.ba Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.